Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (3) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate Companii

Kaspersky Lab Anti Targeted Attack a avut o rată de succes de 100% în detecția amenințărilor complexe, la testele ICSA Labs

Actualitate CompaniiData adaugarii: 2017-08-04

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Având în vedere că una din patru companii s-a confruntat cu un atac cu țintă precisă în ultimele 12 luni, nevoia organizațiilor de a avea sisteme eficiente de detecție este mai importantă ca niciodată. Platforma Kaspersky Lab Anti Targeted Attack a detectat 100% dintre amenințări la ultimele teste de verificare, realizate de ICSA Labs, ceea ce indică nivelul avansat de detecție a amenințărilor pe care îl oferă companiilor, inclusiv celor cu cerințe stricte de securitate cibernetică. 
 
Testele ICSA Labs Advanced Threat Defence (ATD) includ soluțiile furnizorilor menite să detecteze noile amenințări. Fiecare serie de teste ATD supune produsul în cauză la sute de runde de testare, care includ amenințări noi, amenințări puțin cunoscute și aplicații și activități inofensive. Acestea sunt livrate și lansate una după alta, în mod continuu. 
 
După 37 de zile de testare și 1104 runde de teste, platforma Kaspersky Lab Anti Targeted Attack a detectat toate cele 585 de probe malware și nu a raportat nicio falsă detecție, demonstrând o detecție impecabilă a amenințărilor împotriva a aproape 600 de amenințări noi și foarte puțin cunoscute. Acesta este al treilea trimestru consecutiv în care soluția Kaspersky Lab a fost supusă criteriilor testelor ICSA Labs ATD, iar acum a avut cele mai bune rezultate.
 
 
Bazată pe informații de securitate de top și tehnologii avansate de învățare automatizată (machine learning), platforma Kaspersky Lab Anti Targeted Attack îmbină monitorizarea rețelei și a endpoint-urilor, tehnologia avansată sandbox și analiza informațiilor despre amenințări, pentru a corela diferite evenimente și a prioritiza incidentele, astfel încât să depisteze atacurile cu țintă precisă. 
 
În cele mai recente teste, platforma Kaspersky Lab Anti Targeted Attack a fost 100% eficientă în respingerea fiecărui scenariu de atac prezentat de testele ICSA Labs. Aceste scenarii sunt unice pentru fiecare test și sunt create astfel încât să redea modul în care acționează infractorii cibernetici, rezultatele obținute de platforma Kaspersky Lab Anti Targeted Attack fiind cu atât mai impresionante în acest context. Nici unul dintre competitorii Kaspersky Lab nu a obținut un scor similar în ceea ce privește falsele detecții.  
 
„Laboratoarele ICSA sunt printre liderii instituțiilor de testări independente, de aceea este atât de important pentru noi să participăm la acest test”, spune Oleg Glebov, Kaspersky Anti Targeted Attacks Solution Business Lead la Kaspersky Lab.  “Faptul că am depășit rata de succes de 99,44% de data trecută și am avut un scor de 100% în acest trimestru și nivel zero de alarme false, este un rezultat excelent. El arată că tehnologiile generației viitoare precum analiza comportamentală și protecția sistemelor bazate pe algoritmi de învățare automatizată permit platformei Kaspersky Lab Anti Targeted Attack să apere utilizatorii de o multitudine de amenințări de fiecare dată, indiferent de forma atacului.”
 
Laboratoarele ICSA (International Computer Security Association) sunt o filială independentă a Verizon și se ocupă cu testarea și evaluarea soluțiilor de securitate cibernetică din 1989. 
 
 • Currently 2.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

Nota curentă: 2.0 din 4 voturi

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  1 bla bla bla ...
  FTMB a aniversat 28 de ani de la înființare

  1 bla bla bla ...
  FTMB a aniversat 28 de ani de la înființare

  A controlat cineva vreodata afacerile acestei gog ...
  FTMB a aniversat 28 de ani de la înființare

  Compania japoneza NIDEC are o cifra de afaceri ame ...
  Japonezii de la Nidec au inaugurat în Argeș cea mai mare fabrică de motoare electrice din România.

  In sfarsit o veste buna , afacerile militienesti d ...
  Târgu Jiu: Investitorii străini se relochează în țări vecine României, din lipsa forței de muncă

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Politic

  Economie mondiala

  Actualitate