Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (3) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate Companii

Diaspora Start-Up: 40.000 de euro pentru orice afacere viabilă!

Actualitate CompaniiData adaugarii: 2017-08-08

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


Power Net Consulting va ajuta românii din diaspora să deschidă afaceri în ţara lor şi astfel  să se poată întoarce la familie şi prieteni, să contribuie alături de ceilalţi antreprenori la dezvoltarea comunităţii de afaceri autohtone. Românii vor avea această oportunitate prin înscrierea în unul dintre cele două proiecte cofinanţate din fonduri europene pe care companía Power Net Consulting le va derula în următorii trei ani: Diaspora Start-Up: Antreprenor Diaspora RO_ES, respectiv Antreprenor_Diaspora: Hai acasă!.
“Ne-am propus realizarea unor astfel de proiecte pentru că avem români de succes, români îndrăzneţi şi pregătiţi care, cu siguranţă, pot aduce plusvaloare ţării noastre cu expertiza şi experienţa acumulate peste hotare. Avem încredere în impactul şi rezultatele proiectelor, mai ales că participanţii vor putea să identifice oportunităţi de business în ţara lor, iar noi suntem aici să oferim sprijinul necesar”, a precizat Emil Munteanu, CEO Power Net Consulting. 
Proiectele amintite vor avea un impact major asupra întoarcerii românilor în ţară, vor stimula antreprenoriatul şi vor crea noi locuri de muncă. Astfel, românii valoroşi din străinătate vor avea posibilitatea să îşi folosească cunoştinţele şi experienţele dobândite în afara ţării şi să le pună în practică la ei acasă, sprijiniţi de alţi români, cei de la Power Net Consulting. 
“Ideea proiectelor a pornit de la experienţa proprie, de fost român din diaspora întors acasă cu know-how îmbunătăţit, iar când am văzut că există deschidere şi din partea autorităţilor de a face ceva în acest sens, ne-am decis să ne implicăm şi să sprijinim repatrierea românilor plecaţi în afara ţării. Satisfacţia construirii unor structuri utile şi funcţionale acasă este o motivaţie puternică, care aduce şanse în plus proiectelor de dezvoltare antreprenorială în România”, a declarat Ruxandra Stănică, coordonatorul proiectelor.
 
Cele două proiecte beneficiază de o finanţare totală în valoare de peste trei milioane de euro şi se adresează unui public-ţintă de 420 de persoane. Activităţile proiectelor vizează formarea antreprenorială, aplicarea pentru o finanţare de 40.000 euro şi asistenţă pentru dezvoltarea planurilor de afaceri. 
Afacerile pe care trebuie să le dezvolte cei interesaţi de aceste programe pot fi în orice domenii nonagricole şi vor fi înfiinţate în mediul urban în toate regiunile de implementare din România, cu excepţia Bucureşti-Ilfov. Persoanele interesate trebuie să facă dovada domiciliului sau rezidenţei în străinătate în ultimele 12 luni până la momentul înscrierii în grupul-ţintă şi a experienţei sau studiilor în străinătate în domeniul în care intenţionează să-şi deschidă afacerea. Accentul proiectului va fi pus pe românii din Spania, Italia, Franţa, Germania, Belgia, Marea Britanie, putând însă participa şi români din alte state.
Prin cele două proiecte, Power Net Consulting continuă astfel acţiunile dedicate dezvoltării antreprenoriale a românilor din diaspora şi din ţară. 
Persoanele interesate pot solicita informaţii suplimentare la office@power.ro.
 
 • Currently 1.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

Nota curentă: 1.0 din 2 voturi

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

 1. de Speranta Gradatilor:
  O sa vina un alt tip de milog înapoi in tara , acesta vb o limba in plus si pentru 40000 de euro se va prostotua si el pentru 2 ani , cat tine de regula programul . Cred ca daca s-ar umbla la conditiile de accesare a fondurilor europene in asa fel încât evaluarea si pumctarea sa includa doar criterii obiective , scrierea proiectelor sa fie apanajul orcarui cetacean ce are liceul si stie sa navigheze pe net , introducerea proiectelor sa fie exclusiv digitala , licitatiile pubice începând de la 1000€ sa se faca exclusiv digital pentru a rupe legăturile de sânge intre decidenti si antreprenori , simplificarea coditiilor de accesare a fondurilor ca in Polonia unde sunt maxim 6 foi de explicatii pentru accesarea unui program etc . Roumanie iar face lucruri de fatada si nu de sunstanta . Doar legea pensiilor speciale este bine gandita si făcută in asa fel încât sa crească natalitatea si sa garanteze viitorul României in următoarea perioada . Romania de astăzi seamănă la chip si asemănare cu cei ce au gangit in sistem de lon intelectual , export de fier vechi si, resurse minerale brute , si forta de munca in consonanta cu amprenta intelectuală militieneasca . Sa traiti , eu plec nu ma mai întorc .
  2017-08-08, 09:56:59 (adresa: 79.118.53.*)
 2. de :
  cum, se da finanatare la tot cei care au?
  2017-08-08, 14:22:00 (adresa: 199.19.225.*)

Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

In al WW II toti militarii au purtat la bandulier ...
Rusia: Un tir cu patru rachete intercontinentale Bulava a reuşit în Marea Albă

chiria au platit-o? ...
Sediul central al Partidului România Mare (PRM) a fost spart

multi elevi din romania nu stiu citi nimic. ...
Copiii din scolile elementare nu stiu sa citeasca ceasul. Care este cauza?

pt. 5,6 psdprostac balbait: USR a votat impotriva ...
Lovitură pentru Ungaria: Statutul de democraţie sigură, pus la îndoială de Canada, după ce o activistă a primit azil politic

Si la Sebastian Guita din Srbia ! ...
Unde sunt fondurile C.A.S.

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Economie mondiala

Actualitate

Turism

IT&C

Transporturi

Auto

Real estate

Extern