Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Care sunt soluţiile pentru eficientizarea sistemului sanitar?

Scăderea birocraţiei
Creşterea transparenţei
Construcţia de spitale noi
Modernizarea spitalelor vechi
Parteneriatul public privat

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
[email protected] national.ro

[email protected] national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate Companii

VELUX România donează rechizite pentru elevii clasei I dintr-o școală din Călărăși

Actualitate CompaniiData adaugarii: 2017-09-12

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

La începutul anului școlar, VELUX România a adus zâmbete pe chipurile copiilor din clasa I ai Școlii Gimnaziale Mircea Vodă, din județul Călărași cărora le-a donat seturi de rechizite. Cei mai mulți copii din această zonă provin din familii vulnerabile, care nu au posibilități materiale, iar un ajutor precum cel primit azi îi va motiva și le va susține dorința de învățare.

„Am aflat de VELUX din mass media și m-am gândit să apelez la această firmă pentru că am simțit că mă va ajuta să fac niște copii fericiți. Elevii mei din acest an sunt clasa I și printre ei sunt și copii care provin din familii care fac sacrificii mari să îi aducă zilnic la școală, cerințele școlare sunt din ce în ce mai mari, iar rechizitele primite de la VELUX România sunt de un real folos pentru ei. Atât copiii, cât și părinții au fost surprinși plăcut de gestul acestei companii și pe această cale le mulțumesc atât în numele meu, cât și al lor”, spune Cojocea Mihaela, profesor învățământ primar la Școala Gimnazială Mircea Vodă, din județul Călărași.

„Apreciem dascălii cu inițiative constructive și ne bucurăm că am putut să fim alături de copiii din clasa I ai Școlii Gimnaziale Mircea Vodă, din județul Călărași. Acțiunile filantropice, menite să creeze condițiile optime pentru îmbunătățirea performanțelor, fac parte din politica Grupului VELUX. Un alt proiect recent susținut de Fundația VELUX a fost Second Chance - Centrul Comunitar Berceni, din comuna cu același nume”, spune Noemi Ritea, direc-tor general VELUX România.

VELUX nu este la prima acțiune de acest gen. Prin intermediul Fundației VELUX, deținută de Grupul danez VELUX, compania susține proiecte inițiate de organizațiile civice locale, organizații care au curajul sa testeze idei noi legate de inițiative sociale și care doresc să dezvolte metode noi în activitatea socială. Astfel, Fundația VELUX derulează constant programe filantropice al căror scop este să ajute copiii și adolescenții vulnerabili din punct de vedere social din Europa Centrală și de Est. Centrul Româno-Danez pentru Educaţie Integrată, care sprijină integrarea socială a copiilor cu vârste cuprinse între 0 şi 4 ani, sau Second Chance - Centrul Comunitar Berceni, care susține dreptul la educație al copiilor din comunitățile rurale, sunt doar două proiecte locale care au beneficiar de susținerea Fundației VELUX.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Adauga comentariul tau:
  * Nume: Email:

  * Mesaj:

  caractere rămase.

  Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  mai1 parca esti sosia basescu ...
  Metrorex ameninţă cu grevă pe termen nelimitat

  Mai frati romani. Asa obraznicie comunista mai rar ...
  Metrorex ameninţă cu grevă pe termen nelimitat

  Ajutoarele sociale cele mai mari le primesc sinist ...
  Antreprenor IT: Forţa de muncă de la ţară stă pe ajutoare sociale, Armata iese la pensie la 40 de ani

  Draga Dragan, Cu ajutoarele sociale ai perfecta ...
  Antreprenor IT: Forţa de muncă de la ţară stă pe ajutoare sociale, Armata iese la pensie la 40 de ani

  POZITIA CAPRA A SINDICATELOR ...
  Pozitia Federației Sindicatelor Automobilul Românesc cu privire la intenția Guvernului de a transfera contribuțiile plătite de angajator în sarcina angajatului

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Politic

  Business Style

  Actualitate

  IT&C

  Transporturi