Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Care sunt soluţiile pentru eficientizarea sistemului sanitar?

Scăderea birocraţiei
Creşterea transparenţei
Construcţia de spitale noi
Modernizarea spitalelor vechi
Parteneriatul public privat

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
[email protected] national.ro

[email protected] national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate Companii

VELUX România donează rechizite pentru elevii clasei I dintr-o şcoală din Călărăşi

Actualitate CompaniiData adaugarii: 2017-09-13

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


La începutul anului şcolar, VELUX România a adus zâmbete pe chipurile copiilor din clasa I ai Şcolii Gimnaziale MirceaVodă, din judeţul Călăraşi cărora le-a donat seturi de rechizite. Cei mai mulţi copii din această zonă provin din familii vulnerabile, care nu au posibilităţi materiale, iar un ajutor precum cel primit azi îi va motiva şi le va susţine dorinţa de învăţare.

“Am aflat de VELUX din mass-media şi m-am gândit să apelez la această firmă pentru că am simţit că mă va ajuta să fac nişte copii fericiţi. Elevii mei din acest an sunt clasa I şi printre ei sunt şi copii care provin din familii care fac sacrificii mari să îi aducă zilnic la şcoală, cerinţele şcolare sunt din ce în ce mai mari, iar rechizitele primite de la VELUX România sunt de un real folos pentru ei. Atât copiii, cât şi părinţii au fost surprinşi plăcut de gestul acestei companii şi pe această cale le mulţumesc atât în numele meu, cât şi al lor”, spune Cojocea Mihaela, profesor învăţământ primar la Şcoala Gimnazială Mircea Vodă, din judeţul Călăraşi.
„Apreciem dascălii cu iniţiative constructive şi ne bucurăm că am putut să fim alături de copiii din clasa I ai Şcolii Gimnaziale Mircea Vodă, din judeţul Călăraşi. Acţiunile filantropice, menite să creeze condiţiile optime pentru îmbunătăţirea performanţelor, fac parte din politica Grupului VELUX. Un alt proiect recent susţinut de Fundaţia VELUX a fost Second Chance - Centrul Comunitar Berceni, din comuna cu acelaşi nume”, spune Noemi Ritea, director general VELUX România.
VELUX nu este la prima acţiune de acest gen. Prin intermediul Fundaţiei VELUX, deţinută de Grupul danez VELUX, compania susţine proiecte iniţiate de organizaţiile civice locale, organizaţii care au curajul sa testeze idei noi legate de iniţiative sociale şi care doresc să dezvolte metode noi în activitatea socială. Astfel, Fundaţia VELUX derulează constant programe filantropice al căror scop este să ajute copiii şi adolescenţii vulnerabili din punct de vedere social din Europa Centrală şi de Est. Centrul Româno-Danez pentru Educaţie Integrată, care sprijină integrarea socială a copiilor cu vârste cuprinse între 0 şi 4 ani, sau Second Chance - Centrul Comunitar Berceni, care susţine dreptul la educaţie al copiilor din comunităţile rurale, sunt doar două proiecte locale care au beneficiar de susţinerea Fundaţiei VELUX.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Adauga comentariul tau:
  * Nume: Email:

  * Mesaj:

  caractere rămase.

  Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  ca in capitalism,fiecare isi asuma si responsabil ...
  Pozitia Federației Sindicatelor Automobilul Românesc cu privire la intenția Guvernului de a transfera contribuțiile plătite de angajator în sarcina angajatului

  VOI ATI VOTAT pesede=DISTRUGEREA TARII PRIN JAF, M ...
  Pozitia Federației Sindicatelor Automobilul Românesc cu privire la intenția Guvernului de a transfera contribuțiile plătite de angajator în sarcina angajatului

  MACROU PRAJIT E MANCAREA NOASTRA PREFERATA ! ...
  Franţa: Ample acţiuni de protest ale marilor sindicate faţă de noul cod al muncii propus de guvern şi de preşedintele Emmanuel Macron

  MACROU PRAJIT E MANCAREA MEA PREFERATA ! ...
  Prima zi a sesiunii Adunării generale a ONU, marcată de discursurile lui Donald Trump şi Emmanuel Macron

  Felicitari domnule Macron ! ...
  Prima zi a sesiunii Adunării generale a ONU, marcată de discursurile lui Donald Trump şi Emmanuel Macron

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Eveniment

  Economie

  Fonduri Europene

  Finante Banci

  Actualitate Companii

  Specializat

  Politic

  Economie mondiala

  Business Style

  Actualitate

  Turism

  IT&C