Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate Companii

„Hidroelectrica viitorului” - program pentru formarea şi atragerea specialiştilor în domeniul energetic

Actualitate Companii

imagine-articol-1

Data adaugarii: 2017-11-14

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


Hidroelectrica a dat startul ediţiei din acest an a programului ”Hidroelectrica Viitorului” - acţiune de responsabilitate socială prin care societatea îşi propune să facă cunoscute tinerilor obiectivele hidronergetice de referinţă, istoricul companiei, fluxul tehnologic, echipamentele şi construcţiile hidrotehnice din administrare. Beneficiarii proiectului sunt elevi din învăţământul profesional şi tehnic care se pregătesc pentru domeniile specifice activităţilor din amenajările hidroenergetice. 600 de elevi de la licee cu profil din toate colţurile ţării vizitează hidrocentralele din zona lor în cadrul acestei acţiuni ce îşi propune dezvoltarea comunicării inter-instituţionale între unităţile de învăţământ şi Hidroelectrica, în baza unui parteneriat activ care vizează tranziţia de la şcoală la un posibil loc de muncă.
Programul este organizat de Hidroelectrica în parteneriat cu Ministerul Învăţământului şi se află în acest an la a doua ediţie.
Deschiderea oficială a avut loc la centrala Lotru-Ciunget, Uzina ”Dorin Pavel”, din Râmnicu Vâlcea, în prezenţa domnului Bogdan Badea, preşedintele Directoratului Hidroelectrica, a domnului Dragoş Cosma, Inspector General învăţământ Preuniversitar, precum şi a numeroşi reprezentanţi ai companiei Hidroelectrica. La evenimentul festiv au participat aproximativ 100 de copii din Sebeş, Slatina şi Râmnicu Vâlcea.
”Vă aflaţi astăzi la început de drum” - a afirmat domnul Bogdan Badea, adresându-se elevilor din sală, „pe orice cale aţi alege să mergeţi şi oricât de lungă sau anevoioasă ar fi aceasta, aş vrea să vă amintiţi un lucru: fiecare călătorie începe cu primul pas!
Astăzi aveţi ocazia să faceţi primul pas către ceea ce înseamnă o carieră în domeniul hidroenergeticii. Astăzi veţi avea ocazia să vedeţi una dintre cele mai moderne centrale hidroenergetice din România şi, sper eu, ca vizitarea acestui loc şi lucrurile pe care vi le vom povesti despre el vă vor ajuta să luaţi decizia de a va îndrepta paşii către o carieră alături de noi. Veţi cunoaşte oamenii care lucrează aici şi vă încurajez să le puneţi întrebări despre absolut orice vă stârneşte curiozitatea.
Sunt sigur că veţi descoperi poveşti fascinante despre apă şi energie, despre implicare, despre pasiune, despre viaţă în general. 
Dacă vă întrebaţi de ce facem toate aceste lucruri pentru voi, o să vă spun din capul locului: avem nevoie de voi şi ne dorim ca, peste câţiva ani, să vă putem numi cu mândrie “colegi”. Ne dorim să vă alăturaţi nouă pe un drum profesional care vă va aduce multe provocări, dar şi multă împlinire. Aş vrea însă să vă amintesc că satisfacţiile sunt cu atât mai mari cu cât obstacolele trecute sunt mai înalte. Nu lăsaţi nimic să vă descurajeze, pregătiţi-vă, fiţi curioşi şi încercaţi să învăţaţi ceva nou în fiecare zi!”.
Tinerii care au luat parte la acest program în 2017 au primit materiale promoţionale şi informative şi au fost însoţiţi pe toată perioada programului de specialişti din Hidroelectrica. Însoţitorii, împreună cu salariaţi de la obiectivele vizitate - şefi de secţie, şefi de centrale, personal de exploatare, au prezentat obiectivele hidroenergetice şi au răspuns la întrebările adresate de elevi.
Programul ”Hidroelectrica Viitorului” face parte din efortul societăţii de a forma şi atrage specialişti în domeniul energetic. Pe fondul lipsei acute de personal specializat cu care se confruntă actorii din sistemul energetic naţional, Hidroelectrica acţionează proactiv, planificându-şi acţiuni pe termen mediu şi lung prin care să asigure creşterea interesului pentru domeniu, în special în rândul tinerilor. Se urmăreşte astfel lărgirea bazei de recrutare şi integrarea organizaţională a tinerilor merituoşi, care pot aduce plus-valoare companiei.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Dragnea, presedinte PSD ,presedintele camerei depu ...
  Concluziile şedinţei de urgenţă PSD de după condamnarea lui Dragnea

  Mai voi sunteti in toate mintile .Dupa ce Fierea ...
  Concluziile şedinţei de urgenţă PSD de după condamnarea lui Dragnea

  Mai voi sunteti in toate mintile .Dupa ce Fierea ...
  Concluziile şedinţei de urgenţă PSD de după condamnarea lui Dragnea

  sunt ferm hotarat ,sa NU te votez. ...
  Iohannis: Sunt ferm hotărât să candidez pentru încă un mandat de președinte

  Se stia asta de la inceput. Romanii nu uita seara ...
  Iohannis: Sunt ferm hotărât să candidez pentru încă un mandat de președinte

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  IT&C