Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Care sunt soluţiile pentru eficientizarea sistemului sanitar?

Scăderea birocraţiei
Creşterea transparenţei
Construcţia de spitale noi
Modernizarea spitalelor vechi
Parteneriatul public privat

Comentarii (6) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
[email protected] national.ro

[email protected] national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate Companii

VEM Proiect Lighting estimează 4 mil. euro pentru soluţiile de iluminat ALMALUX fabricate în Popeşti Leordeni

Actualitate Companii


Sursa foto: Menatwork

Data adaugarii: 2017-11-15

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


La zece luni din 2017, linia de business specializată pe echipamente electrice a grupului Menatwork, VEM Proiect Lighting, a înregistrat o creştere de 20% faţă de perioada similară de anul trecut, estimând că tendinţa de creştere se va păstra pană la sfârşitul anului.

„Aproximativ 70% din business-ul de iluminat al VEM Proiect Lighting din 2017 are la bază corpurile de iluminat ALMALUX. Restul activităţii noastre se concentrează pe oferirea de soluţii integrate de proiectare şi implementare pentru iluminatul comercial, birouri, instituţii sau spaţii rezidenţiale. Am reuşit să dezvoltăm în aceşti ani toate componentele care alcătuiesc ceea ce se cheamă iluminat modern inteligent, de la producţie la proiectare şi implementare, cu o serie de investiţii în utilaje care s-au ridicat la peste 4 milioane de euro în 15 ani. La fel de important a fost şi aportul celor 30 de angajaţi cu ajutorul cărora am dezvoltat şi implementat tehnologii de ultimă generaţie la nivel mondial în producţia de corpuri LED inteligente”, declară Viorel Niculae, administrator VEM Proiect Lighting. 
Astfel, în fabrica ALMALUX din Popeşti Leordeni cea mai mare parte a producţiei este dedicată corpurilor de iluminat pe bază de LED, în prezent de pe liniile fabricii ieşind peste 4.000 modele de aparate pentru iluminat.
”Fie că discutăm despre clădiri de birouri, spaţii destinate sectorului de retail, spaţii industriale, hoteluri sau chiar de reşedinţe private, sistemele de iluminat inteligente, care îşi pot modifica intensitatea sau temperatura de culoare, prezintă tot mai mult interes. Spre exemplu, în birourile ultramoderne, fiecare angajat îşi poate personaliza intensitatea sau temperatura de culoare a luminii din perimetrul propriului spaţiu de lucru, ceea ce îi poate creşte confortul şi productivitatea cu peste 30%. Dezvoltatorii şi angajatorii încep să înţeleagă importanţa acestui aspect, ceea ce e relevat şi de cifrele noastre, care arată vânzări cu 50% mai mari, faţă de anul trecut, pentru soluţiile de iluminat inteligente personalizate ALMALUX”, explică Viorel Niculae.
Numeroase studii recente demonstrează că parametrii la care este calibrată lumina reprezintă un factor important atât pentru spaţiile comerciale, cât şi pentru spaţiile de muncă. Cantitatea prea mică sau prea mare de lumină, culoarea nepotrivită sau alţi parametri necalibraţi, pot avea un efect nedorit asupra sănătăţii angajatului sau productivităţii, dacă vorbim de spaţiile de lucru, sau asupra deciziei de cumpărare a clientului, dacă ne referim la spaţiile comerciale. ”Recent am dezvoltat şi implementat clienţilor din zona de retail şi restaurante o soluţie de iluminat dinamic ALMALUX pentru vitrine, în premieră europeană. Prin această soluţie garantăm o creştere a traficului în magazine cu 20%”, mai precizează Viorel Niculae.
Fabrica ALMALUX din Popeşti Leordeni aparţine VEM Proiect Lighting, unicul producător integrat de sisteme de iluminat din România, care, pe lângă producţia corpurilor de iluminat, realizează proiectarea şi implementarea sistemelor pentru beneficiarii finali. Doar din soluţiile de iluminat ALMALUX, made in Romania, VEM anticipează vânzări de 4.000.000 euro în 2018. Pe lângă producţie, proiectare şi implementare, o altă linie de business a VEM Proiect Lighting este legată de brandul premium de aparataj terminal modular VIMAR, pentru care este unic distribuitor pe piaţa din România şi Republica Moldova. 
Fabrica ALMALUX a fost înfiinţată acum 15 ani, iar în urmă cu 8 ani a făcut conversia la tehnologia LED pe toate liniile de producţie, având o capacitate actuală de producţie de aproximativ 500.000 de unităţi pe an. 
Printre cele mai importante proiecte de iluminat realizate în ultimul an cu soluţii ALMALUX, se numără: Uzinele Dacia din Piteşti, Birourile Dell, Metropolis, eMag, Nissa, Otter, IL Passo, Bigotti, Massini, Meli Melo, Ana Hotels, Clinicile Regina Maria, stadionul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu şi stadionul CSU Craiova etc.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Adauga comentariul tau:
  * Nume: Email:

  * Mesaj:

  caractere rămase.

  Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Să ne unim în rugăciune să-i dea premierul Gab ...
  Premierul Tudose se delimiteaza in premiera de "statul paralel" invocat de Liviu Dragnea: "Nu inteleg conceptul, sincer. Eu imi vad de Guvern"

  cum putem lua legatura cu primaria din Albinen ...
  Primești 21.000 de euro pentru a te muta în Elveţia. Care sunt CONDIȚIILE

  Saracu borfas de Theleormann are avere mai mica ca ...
  DNA a pus sechestru pe un teren, un apartament, două autoturisme şi conturi deţinute de Liviu Dragnea

  Traiasca binomu ca e mama buna cu Tele Drum! La fe ...
  Tel Drum câștigă noi contracte cu autoritățile statului

  MUGABE DIN ZIMBABE=DRACnea BOSKETAR DE HALEXANDRIA ...
  Explozie de bucurie la Harare: Robert Mugabe a demisionat

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Actualitate Companii

  Politic

  Actualitate