Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Considerați normal să plătiți vizita la medicul de familie?

Da
Nu
Casa de Sănătate trebuie să intervină

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
[email protected] national.ro

[email protected] national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate Companii

Cushman & Wakefield Echinox îşi măreşte echipa. Dana Sava se alătură departamentului Capital Markets

Actualitate Companii


Sursa foto: zf.ro

Data adaugarii: 2018-01-12

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


Cushman & Wakefield Echinox îşi consolidează departamentul Capital Markets prin recrutarea Danei Sava, specialist cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul bancar. 

Dana Sava va ocupa poziţia de Senior Consultant în cadrul departamentului Investment & Capital Markets. Se va ocupa de asistarea clienţilor în procesele specifice tranzacţiilor de real-estate, de la iniţierea acestora până la închiderea lor, identificând împreună cu aceştia surse de (re)finanţare sau alte soluţii potrivite. Va menţine permanent legătura cu băncile pentru a structura cele mai potrivite soluţii de finanţare pentru clienţi. 
Alături de colegii din celelalte departamente Cushman & Wakefield, va dezvolta portofoliul actual de clienţi şi va propune noi produse.
Dana Sava, Senior Consultant, Capital Markets - Cushman & Wakefield Echinox: „După 15 ani de experienţă în domeniul bancar, am acceptat oportunitatea de a activa în domeniul consultanţei imobiliare şi cred că setul de abilităţi dobândite până acum mă recomandă şi ajută în noua direcţie aleasă”. 
Dana Sava este licenţiată în studii economice, fiind absolventă a Facultăţii de Finanţe-Bănci în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, şi a lucrat în ultimii 11 ani la Raiffeisen Bank, ultima poziţie ocupată fiind cea de Senior Relationship Manager. 
La Raiffeisen Bank, Dana Sava a coordonat tranzacţii complexe, administrând un portofoliu de active de peste 80 de milioane de euro, axându-se în principal pe imobiliare şi FMCG. Dana Sava a lucrat cu numeroşi clienţi din Marea Britanie, Spania, Portugalia, Franţa, Spania sau Benelux.
Tim Wilkinson, Partner, Capital Markets - Cushman & Wakefield Echinox: „Piaţa investiţiilor este în continuă expansiune, iar cooptarea Danei în echipa noastră ne va ajuta să rezolvăm mai eficient nevoile clienţilor legate de finanţare. Totodată, prin vasta ei experienţă în corporate banking, Dana are capacitatea de a înţelege cerinţele clientilor şi de a anticipa tendinţele pieţei, fiind un real suport pentru investitori”.
Pe parcursul anului 2017, departamentul Capital Markets al Cushman&Wakefield Echinox a fost implicat în cinci tranzacţii finalizate cu o valoare cumulată a proprietăţilor de 300 de milioane de euro.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Adauga comentariul tau:
  * Nume: Email:

  * Mesaj:

  caractere rămase.

  Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Oferta speciala lucru online: cautam persoane capa ...
  Oficial: România, o ţară de minicontabili

  CEAUSEL si CEAUSICA= dracNEA -VIORICA LA TARGOVIST ...
  Ministrul Teodor Meleșcanu: „România şi Italia continuă să pledeze pentru o Uniune Europeană puternică, unitară, coezivă, pe baza respectului pentru valorile şi principiile fundamentale care formează baza proiectului european”

  KIM JONG UN si KIM JONG DOI= dracNEA PENTRU NOI (t ...
  Poziție fermă a membrilor Parlamentului European: Europa nu ar trebui să îi ajute pe dictatori să își spioneze propriii cetățeni

  Anna mai trebuie sa recunosti ca esti o TeRFeLista ...
  Creşterea ROBOR, spaima creditelor în lei

  treci la categoria asistati. ...
  Ministrul Teodor Meleșcanu: „România şi Italia continuă să pledeze pentru o Uniune Europeană puternică, unitară, coezivă, pe baza respectului pentru valorile şi principiile fundamentale care formează baza proiectului european”

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: