Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Considerați normal să plătiți vizita la medicul de familie?

Da
Nu
Casa de Sănătate trebuie să intervină

Comentarii (9) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate Companii

CTP anunta planurile pentru 2018 la nivel national si marirea portofoliului international

Actualitate CompaniiData adaugarii: 2018-02-01

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

București, 01.02.2018–CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est,continuă să se dezvolte alert la nivel național și în 2018. Compania va finaliza aproape 70.000 m2 situați în parcurile sale din Cluj-Napoca, Pitești și Timișoara. CTP și-a mărit portofoliul și la nivel internațional, de la 4,1 milioane de metri pătrați de spații logistice de clasa A, la 4,5 milioane, în peste 80 de puncte strategice.

În acest an, compania va finaliza dezvoltările începute în 2017, în parcurile sale localizate în apropiere de Cluj-Napoca și de Timișoara, și va continua dezvoltarea parcului logistic de lângă Pitești. Cei aproximativ 70.000 m2care vor fi livrați anul acesta se împart astfel:
În CTPark Cluj II, parcul logistic situat în localitatea Florești, vor fi finalizate trei depozite,cu o suprafață închiriabilă de 30.000 m2, în Q2 2018; 
În CTPark Timișoara II, proprietate aflată în imediata apropiere a Aeroportului Internațional Timișoara, va fi terminată o clădire de aproximativ 9.000 m2GLA, în Q2 2018;
În CTPark Pitești, parcul localizat la 10 km de Pitești, înintervalul Q1 – Q2 2018, se vor finaliza două clădiri cu o suprafață închiriabilă totală de 30.000m2;

În CTPark Cluj II, circa 8.000 m2 GLA au fost deja pre-închiriați către un client strategic al companiei, iar restul de 22.000 m2sunt disponibili pentru închiriere și pot fi compartimentați, în funcție de nevoile clienților, în suprafețe cu dimensiuni ce pot varia între 1.
500 m² până la 10.500 m².

CTParkTimișoara II estestructuratîntr-un spațiu de 15.000 m² care esteocupat de un client strategic și din altedouăspații, de aproximativ9.000 m2  GLA fiecare, din care unul este ocupat de un operator local din industria automotive, iar celălalt va fi livrat în Q2 a.c. și este disponibil pentru închiriere. 

După finalizarea construcției celor două depozite din CTPark Pitești II, circa 5.000m² vorfi disponibilipentrupotențialichiriași, restulfiinddejaînchiriați. 

“CTP va continua să se dezvolte la fel de rapid și anul acesta, atât pe piața locală, cât și la nivel internațional. Avem ținte clare, pe care plănuim nu doar să le atingem, ci chiar să le depășim în următoarea perioadă. În România ne-am propus să creștem portofoliul de spații logistice la peste 1 milion de metri pătrați, iar în Europa avem ca obiectiv atingerea a 10 milioane de metri pătrați, în următorii patru ani. Sunt convins că piața actuală, standardele de calitate pe care le oferim, echipa și reputația pe care ne-am construit-o, sunt atuuri solide care vor conduce către îndeplinirea acestor scopuri”, a declaratRemonVos, CEO CTP și Country Head al CTP România. 

La nivelul întregului său portofoliu național, CTP are planificată în 2018, o extindere de minimum 300.000 m2, concentrându-se masiv pe zona capitalei, unde deține trei parcuri logistice a căror suprafață cumulată se estimează că va atinge 680.000 m2, până la finele lui 2018. 


 
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

 1. de hoitnews :
  era de mai interes ce amenda a luat coada de topor de la cna.
  2018-02-01, 13:53:06 (adresa: 37.187.94.*)
Adauga comentariul tau:
* Nume: Email:

* Mesaj:

caractere rămase.

Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

poluator la micro ...
Treci pe centrală termică de apartament? Avantaje și dezavantaje

la ct nu poti sa tii un geam intredeschis ca ti in ...
Treci pe centrală termică de apartament? Avantaje și dezavantaje

la ct nu poti sa tii un geam intredeschis ca ti in ...
Treci pe centrală termică de apartament? Avantaje și dezavantaje

expert de carton si a lansat raportul anul, o nuli ...
Expert Forum şi-a lansat raportul anual: Guvernarea de tip bazar

sa nu cada reteaua ca dispare pokemonul ...
3 din 4 români aleg smartphone-ul în locul televizorului

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Actualitate

IT&C