Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate Companii

Asociația Environ și Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană au premiat câștigătorii campaniei Recycle mit – Provocare la reciclare!

Actualitate CompaniiData adaugarii: 2018-04-11

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Asociația Environ și Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) au premiat marți, 10 aprilie, câștigătorii campaniei ,,Recycle mit! – Provocare la reciclare”, în cadrul unui eveniment care a avut ca temă ,,România în direcția economiei circulare”.
 
Competiția privind colectarea deșeurilor reciclabile generate din activitatea de birou în care s-au înscris 20 de companii din mediul de afaceri german din România care au predat spre reciclare în total 1.000 kg de deșeuri de echipamente electrice și electronice și 120 kg de baterii uzate, a fost câștigată de Autonet Grup (locul I), Optim Project Management (locul II) și Hamm Reno (locul III). 
 
Premiile de care vor beneficia câștigătorii campaniei sunt destinate motivării și dezvoltării angajaților: locul întâi constă în amenajarea unui spațiu de relaxare creativă la birou, locul al doilea 10 biciclete în sistem sharing care pot fi utilizate de toți colegii, iar locul al treilea un teambuilding de o zi într-un parc de aventură pentru întreaga echipă. 
 
,,Prin intermediul parteneriatului pe care îl avem cu AHK România, ne-am propus să extindem programele de conștientizare asupra temelor de mediu pe care Asociația Environ le derulează de peste 10 ani, și în sectorul de business, iar rezultatele la finalul primei ediții sunt satisfăcătoare. Întregul concept al campaniei „Recycle mit” se bazează pe metafora circularității: mediul înconjurător are nevoie de companii responsabile, companiile au nevoie de angajați eficienți, iar angajații productivi sunt cei mulțumiți și fericiți la locul de muncă, de aceea am pus accentul pe valorile de echipă”, a declarat Andrei Orban, președintele Asociației Environ.  
 
Prima ediție a proiectului ,,Recycle mit!” s-a derulat în perioada 23 februarie 2017 – 28 februarie 2018  și a avut drept obiective principale îmbunătățirea relațiilor dintre angajați, companii și mediu și a impactului ecologic pe care îl determină, urmărind să favorizeze crearea unei comunități de business implicată în proiecte de dezvoltare durabilă. 
 
„Pentru noi, dezvoltarea sustenabilă a României este esențială și dedicăm, foarte multe resurse, atât de timp cât și umane, realizării acestei ținte. De mai bine de 10 ani pe lângă AHK România avem și proiectul green tech, econet romania, o platformă de dezvoltare durabilă și promovare a relațiilor româno-germane în domeniul mediului, eficienței energetice, energiilor regenerabile și al construcțiilor durabile. Organizăm frecvent întâlniri, delegații și evenimente în Germania și România pe temele mai sus enunțate și încercăm să venim în întâmpinarea membrilor noștri prin diferite campanii de conștientizare cum este și „Recyle mit” și prin diferite grupuri de lucru pe teme de interes.”, a precizat Sebastian Metz, Director General al Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane (AHK România)
 
Campania ,,Recycle mit! – Provocare la reciclare” continuă și în 2018, iar firmele membre AHK sunt invitate în continuare să se înscrie în programul de reciclare pentru următoarele tipuri de deșeuri: hârtie/carton, plastic, metal, sticlă, deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) și deșeuri de baterii și acumulatori (DBA).
Toți participanții în campanie vor primi kit-uri dedicate colectării selective a DEEE și DBA, având la dispoziție formulare online pentru solicitări de înscriere, preluare a deșeurilor și serviciul de Call Center la 031.827.0000 pentru informații suplimentare referitoare la derularea campaniei. Detalii despre campanie și formularul de înscriere sunt disponibile pe www.econet-romania.com și www.environ.ro 
 
Campania ,,Recycle Mit! – Provocare la reciclare!” a fost lansată în cadrul primei întâlniri din 2017 a econet romania – inițiativa greentech a Camerei de Comerț și Industrie Româno – Germane care a avut ca temă economia circulară și a fost derulată cu sprijinul Asociației Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB) și  al companiei Rematholding.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  florin citu incita huliganii la violenta ...
  Lovitură pentru guvernul DĂNCILĂ! Dezvaluiri incendiare despre planurile instaurării dictaturii în România! Măcelul aplicat de jandarmi confirmă totul

  nu cumpara gadget uri americane ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  nu cumpara gadget uri americane ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  incepe distractia dincolo de Vama Veche ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  sorina matei tu esti nu-i asa ? Orice turnator ord ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Eveniment

  Economie

  Actualitate Companii

  Politic

  Business Style

  Actualitate