Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate Companii

50% creștere pentru Optima în primul trimestru

Actualitate Companii - Irina Băncilă
(citeste alte articole de acelasi autor »)Daniel Mereuta OPTIMA

Data adaugarii: 2018-05-11

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


Optima, compania de outsourcing cu capital majoritar românesc, a raportat o creștere financiară de 50% în primele 3 luni ale lui 2018, față de aceeași perioadă a anului trecut
 
„Deși în fiecare an am înregistrat majorări consistente ale business-ului, nivelul creșterii din acest an este o premieră.  Primul trimestru din 2018 a însemnat pentru Optima o perioadă foarte bună, de creştere organică, în care ne-am concentrat pe eficientizare. Fluxurile interne sunt mai bine optimizate, iar echipele, atât cele din București cât și cele din Iași și Brașov, sunt închegate. Dacă anul trecut, pentru aceeași perioadă, înregistram o cifră de afaceri de 3,30 milioane de lei, acum am încheiat primul trimestru cu aproximativ 5 milioane de lei”, afirmă Daniel Mereuță, director general Optima. 
 
20 de milioane de lei la sfârsitul anului 2018
 
„Rezultatele obținute confirmă abordarea noastră strategică legată de extinderea regională și dezvoltarea centrelor locale. În ceea ce privește parcursul business-ului, ne așteptăm să urmăm aceeași tendință, la nivelul întregului an și să ajungem la 20 de milioane de lei. În prezent culegem roadele extinderii în țară și creștem pe baza portofoliului actual de clienți, dar continuăm să adăugăm și clienți noi. Spre exemplu, chiar în acest moment suntem în curs de demarare a unui nou proiect cu o instituție din zona bancară”, declară Daniel Mereuță.
 
Digitalizarea – parte importanta a strategiei companiei în serviciile sales support oferite clienților
Pentru anul 2018, pe lângă diversificarea portofoliului de clienți și a serviciilor oferite, Optima își propune să investească în dezvoltarea unor noi canale de vânzări,  în aplicații noi, pe care le va pune la dispoziția clienților care optează pentru externalizare, în special a proceselor de vânzări.
 
”În ultima perioadă, digitalizarea devine din ce în ce mai prezentă în mediul de afaceri.
Companiile au început să folosească tot mai mult și alte canale pentru a atrage potențiali clienți sau pentru a fi mai aproape de angajați. Ieșim, treptat, din zona tradițională a serviciilor de vânzări, dezvoltând canale alternative, în special în mediul online. Cu ajutorul digitalizării reconstruim procesele  iar strategiile de vânzări pe care le configurăm pentru clienți au mai degrabă o abordare  omnichannel”, spune Daniel Mereuță.
 
Numărul total al angajaților a crescut cu 26% 
 
„Invesțitiile în extindere au configurat mai bine echipele. Astfel, am creat premise de dezvoltare și angajare pentru colegi noi. Comparativ cu anul trecut, numărul acestora a crescut cu 26%, în special în birourile din țară. Spre exemplu,  la Iași avem 170 de angajați,  iar biroul din Brașov, cel mai nou deschis, este în curs de dezvoltare, cu peste 20 de colegi.  În total, Optima înseamnă în acest moment o echipa de 350 de colegi însă ne dorim să continuăm să creștem. Dorim ca  experiența noastră să o transmitem sub forma unor cursuri celor care doresc să învețe lucruri noi, să aprofundeze sau chiar să-și reconfigureze cariera, spre exemplu să lucreze în vânzări. Astfel, lucram la un proiect de training, pe care îl vom oferi gratuit tuturor celor interesați să învețe să facă vânzări în mod eficient. Cei care vor obține rezultate bune la evaluările de după aceste traininguri, se vor putea alătura echipei Optima, alaturi de alti oameni proactivi și perseverenți,” mai explică Daniel Mereuță. 

 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
  Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

  daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: