Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate Companii

Clienții Vodafone România primesc bonusuri de date în funcție de traficul consumat de orice utilizator de date mobile

Actualitate Companii - Irina Băncilă
(citeste alte articole de acelasi autor »)All for one and one for all

Data adaugarii: 2018-05-15

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

 

Vodafone România le oferă tuturor clienților persoane fizice, abonați sau utilizatori ai serviciilor preplătite, posibilitatea de a primi bonusuri de date în rețeaua Supernet 4.5G, calculate în funcție de traficul de date înregistrat atât de ei înșiși, cât și de alți utilizatori, indiferent de rețeaua în care se află aceștia. Oferta le permite clienților Vodafone să acumuleze bonusuri utilizând aplicația NetPrimeşti, disponibilă în Google Play și App Store.

În cadrul aplicației, utilizatorii pot iniția sau se pot alătura unui grup de până la șapte persoane, membri ai familiei sau prieteni, traficul de date al tuturor cumulându-se pe o perioadă de 15 zile. Bonusul de date astfel calculat pe baza traficului total este adăugat direct în conturile clienților Vodafone persoane fizice din grupul respectiv, utilizatori ai serviciilor preplătite și abonați, și este valabil 15 zile.


Un bonus acumulat în acest fel poate ajunge, pentru un beneficiar, până la 25 GB la fiecare 15 zile și până la 50 GB pe lună. Utilizatorii serviciilor mobile din alte rețele, precum și clienții Vodafone România persoane juridice pot, de asemenea, să se alăture unor grupuri create prin aplicația NetPrimeşti și să contribuie la bonusurile primite de clienții Vodafone persoane fizice.

În plus, clienții Vodafone România primesc un bonus de 10 GB, acordat o singură dată, la prima înscriere într-un grup creat în aplicația NetPrimeşti, numit Smart Family".

Prin această nouă ofertă, ne consolidăm cele două direcții strategice de business, digitalizarea și extinderea portofoliului prin adăugarea de opțiuni adaptate pentru familii și grupuri de prieteni. Le oferim astfel clienților noștri un nou instrument digital care le permite să se bucure de servicii de comunicații în cea mai bună rețea, alături de familiile lor și de cei dragi”, a declarat Mostafa El Beltagy, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

Noua ofertă este valabilă până în 15 iunie 2018. Aplicația NetPrimeşti este disponibilă într-o versiune mai complexă, care permite mai mult decât simpla măsurare a traficului de date. Odată instalată, aplicația calculează consumul de date cumulat al tuturor utilizatorilor dintr-un grup. Detaliile campaniei, regulile de configurare a unui grup și de adăugare a unor membri noi sunt disponibile pe https://www.vodafone.ro/smartfamily.

Noua ofertă Vodafone România este promovată printr-o campanie derulată pe TV, radio, outdoor și în mediul digital, construită în jurul mesajului „Toți pentru unuși unu pentru toți". Compania continuă să folosească platforma creativă integrată lansată în cadrul campaniilor anterioare. Protagoniștii noii serii rămân actorii Vlad Ivanov, în rolul tatălui, Maria Popistașu, care interpretează rolul mamei, și cei doi copii cărora le dau viață actorii Ștefan Iancu și Ana Maria Vinau. 
 • Currently 2.33/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

Nota curentă: 2.3 din 3 voturi

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

 1. de MARK ZUCKERBERG:
  Vodafone : cel mai TARE din ROOOOOO !!!!!
  2018-05-15, 09:31:05 (adresa: 213.233.84.*)

Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Eveniment

Economie

Fonduri Europene

Actualitate Companii

Politic

Business Style

Actualitate