Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate Companii

MetLife încheie parteneriate cu Special Olympics și Habitat for Humanity

Actualitate Companii - Irina Băncilă
(citeste alte articole de acelasi autor »)
Data adaugarii: 2018-06-08

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:MetLife, grupul din care face parte Metropolitan Life, anunță reînnoirea parteneriatelor cu Special Olympics și Habitat for Humanity, pentru a oferi angajaților din piețele din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) posibilitatea de a se oferi voluntari în proiecte comunitare. 

Cei 4.000 de angajați ai MetLife din 26 de țări EMEA au fost invitați să participe la activități alături de una dintre organizații, în cadrul Community Week (Săptămâna în Folosul Comunității) din regiune. Angajații vor putea să se ofere voluntari la un eveniment Special Olympics pentru a desfășura activități sportive alături de tinerii cu dizabilități intelectuale sau să se implice în cadrul inițiativelor locale Habitat for Humanity, în vederea construirii sau renovării caselor familiilor care au nevoie de o locuință decentă.

În România, 65 de voluntari, reprezentând aproape 40% dintre angajații Metropolitan Life, participă la activități alături de Special Olympics și Habitat for Humanity. Acestea au avut loc în București în luna mai și urmează să aibă loc și în Ploiești în luna iunie.

Inițiativele au fost finanțate de Fundația MetLife, divizia filantropică a MetLife. Fundația MetLife are o lungă tradiție în a sprijini inițiative în care voluntarii Metropolitan Life se pot implica în activități ce contribuie la îmbunătățirea calității vieții și la creșterea oportunităților pentru cei defavorizați.

Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life, a declarat: „Suntem încântați să continuăm și în acest an parteneriatele cu Habitat for Humanity și Special Olympics. În România există încă un decalaj semnificativ al nivelului de trai comparativ cu media UE. Considerăm că avem nevoie să ne implicăm în astfel de inițiative sociale, având în vedere că 39% din populație este expusă riscului de sărăcie și excluziune socială, conform Eurostat. Organizațiile non-profit internaționale partenere ne ajută să venim cu soluții de incluziune socială a copiilor și adulților cu nevoi speciale, precum și a oamenilor din medii defavorizate care au nevoie de o locuință decentă. Este responsabilitatea noastră să sprijinim comunitățile în care lucrăm”. 

Mary Davis, CEO Special Olympics, a adăugat: „Suntem bucuroși că MetLife continuă să colaboreze cu Special Olympics pentru activitățile din Săptămâna în Folosul Comunității. În fiecare an, angajații MetLife vin cu pasiune și energie la evenimentele săptămânale de fotbal Special Olympics din Europa, sprijinind tinerii sportivi să se implice și încurajând atleții cu și fără dizabilități intelectuale să devină activi. Suntem foarte recunoscători pentru sprijinul continuu oferit de aceștia".

„Suntem foarte recunoscători pentru angajamentul reînnoit al MetLife față de Habitat for Humanity", a spus Torre Nelson, vicepreședinte Habitat for Humanity, zona Europa, Orientul Mijlociu și Africa. „Împreună cu voluntari generoși, precum angajații MetLife, putem contribui la transformarea comunităților și la abilitarea familiilor pentru a obține forța, stabilitatea și independența de care acestea au nevoie pentru a construi o viață mai bună", a adăugat acesta.

 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  După o paradigmă S.U.A care frânează ,,INJUSTI ...
  Klaus Iohannis: Intervenția Jandarmeriei a fost puternic disproporţionată

  tehnocrat tembel in guvernul MEU,ciolos zero acces ...
  Bucureștiul câștigă puncte în clasamentul turistic

  Este ceva de suprafata , in genul voucerelor date ...
  Bucureștiul câștigă puncte în clasamentul turistic

  4 faci furt de expresie jigodie= huligan adresata ...
  Un călător s-a aruncat în fața metroului, dar nu a fost rănit

  5 tu nu ai deloc ...
  Veste soc despre plata pensiilor: Ce trebuie să facă urgent toți pensionarii români

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: