Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate Companii

S-a lansat Tineretului Training Center, un centru de educație pentru adulți

Actualitate CompaniiData adaugarii: 2018-08-06

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Cu o rată a șomajului de 50% pentru adulții cu vârste de până în 49 de ani, statisticile arată că, în ceea ce privește numărul de șomeri, situația actuală a României cere cu siguranță o implicare acerbă din partea tuturor. 

Educația este cea mai puternică armă pe care o avem ca să schimbăm lumea, spunea Nelson Mandela. Iar cei doi susțin cu tărie acest lucru. Au început cu un modul dinamic, de comunicare, și predau oamenilor „Secretele vorbitului în public” iar ulterior, spun că vor dezvolta gama de programe de educație, aceasta devenind mult mai amplă. 

„Am început cu modulul ‘Secretele vorbitului în public’ pentru că aptitudinile de comunicare te ajută în viață în toate situațiile. De la interviuri de angajare, transmiterea unui mesaj în cadrul unei ședințe, workshop, conferință până la programele de team building. Ideea a prins contur repede pentru că și Daniela și eu avem aptitudini demonstrate în această direcție. De pildă, Daniela este Master Coach NLP, Coach de Dezvoltare Personală și public speaker, iar eu sunt publicspeakerși activez de peste 20 de ani în domeniul vânzărilor” spune Alex Dănulescu, co-fondator Tineretului Training Center.

„Folosirea tehnicilor de convingere, prezentarea corectă a mesajului și argumentarea ideilor în fața unui auditoriu sunt foarte importante. În nenumărate rânduri, Warren Buffet spunea că șlefuirea abilităților de vorbit în public crește valoarea unei persoane cu cu cel puțin 50%” spune Daniela Pripiș, co-fondator Tineretului Training Center. 

Piața de traininguri este în plină dezvoltare și,încă, este o mare nevoie de educație la nivelul adulților, pentru că din programele de învățământ tradițional nu îți dobândești competențele de a comunica în public’ adaugă Alex Dănulescu. 

Succesul, spun tinerii la unison, este o combinație între pasiune, devotament și un „goodtiming”. Cel din urmă fiind ingredientul cu valențele cele mai puternice, care face cu adevărat diferența între un business de succes și o afacere care se stinge în primii ani de la înființare.

Alex Dănulescu lucrează în vânzări de mai bine de 20 de ani și are propriul business din 2011, în timp ce Daniela Pripiș jonglează cu mai multe proiecte individuale din aria de Coaching și Training, deasupra responsabilităților ei din mediul corporativ.

Lunar, aproximativ 100 de persoane le trec pragul și vin la trainingurile lor. Totodată, la centrul pe care cei doi antreprenori l-au fondat, se pot închiria și sălile. De pildă, numărul celor care le închiriază sălile acoperă recurent, 8 zile pe lună și mai au și clienți care închiriază în mod nerecurent, circa 8-10 pe lună. Sălile din cadrul Tineretului Training Center se închiriază cu 40-70 de lei pe oră, sau 400-600 de lei pe zi. Iar în funcție de eveniment se pot asigura servicii suplimentare precum catering sau dotări suplimentare ale sălilor.

„Se spune că de multe ori suntem perfect pregătiți pentru ziua de ieri, dar suntem depășiți de ziua de astăzi. Astfel, clientul nostru este adultul care știe că are nevoie de instruire permanentă pentru a fi pregătit pentru schimbările și dinamica pieței, pentru  dezvoltarea și evoluția lui personală. Vorbim, așadar, despre acea persoană curioasă, dornică să afle mereu mai mult, dornică să își deschidă orizonturile, care vrea să obțină toate acestea la pachet cu o porție bună de râs și o companie prietenoasă”, spune Alex Dănulescu.

Cel mai bun sfat pe care l-au primit vreodată?

„Permite-ți să fii, ai în tine toate resursele de care ai nevoie pentru a face în viața asta tot ceeace îți propui. Tu poți și meriți, nu-i așa?” mărturisește Daniela Pripiș.

„Nassim Nicholas Taleb spune că ce este fragil trebuie rupt rapid pentru că va crește și, în final, tot se va rupe iar efectele vor fi mai mari. Acesta este cred cel mai bun sfat pe care l-am citit vreodată”, recunoaște AlexDănulescu. 

Lecțiile antreprenorilor:

1. Investește constant în tine, în educația și în evoluția ta
2. Definește-ți foarte bine valorile și obiectivele, păstrează-le în focus, păstrându-ți totodată flexibilitatea
3. Definește și păstrează linii clare între business și celelalte arii ale vieții tale astfel încât să fii mereu în echilibru mental și emoțional.

 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Adauga comentariul tau:
  * Nume: Email:

  * Mesaj:

  caractere rămase.

  Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
  Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

  daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: