Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate Companii

Alukönigstahl România – partener în construirea casei solare EFdeN Signature

Actualitate Companii

Data adaugarii: 2018-08-06

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Alukönigstahl România, lider pe piața sistemelor din aluminiu, PVC și oțel, susține realizarea noului proiect EFdeN cu soluții moderne și performante energetic: uși, ferestre și perete cortină Schüco. Proiectată să se integreze atât în climatul din Dubai, cât și în cel din România, locuința solară va reprezenta România la competiția internațională Solar Decathlon Middle East 2018, în Dubai. 
„Suntem bucuroși să anunțăm colaborarea cu EFdeN, pe care o considerăm un pas important în susținerea inițiativelor de construire a clădirilor verzi care sporesc calitatea traiului. Cel mai mult timp îl petrecem în interior, de aceea credem că este foarte important ca din ce în ce mai multe imobile să devină sustenabile și eficiente energetic. Iar casa solară EFdeNSignature este un proiect etalon, la care suntem mândri să contribuim cu soluțiile Schüco”, a declarat Attila Beer, Administrator Alukönigstahl România. 
Alukönigstahl România a luat parte la inaugurarea casei solare, proiectată și executată de organizația EFdeN, alături de Președintele României, dl. Klaus Iohannis, Adjunctul Șefului Misiunii Diplomatice SUA la București, dl. David Schlaefer, darși reprezentanții mediului academic și privat. 
Pentru o izolare termincă foarte bună și o eficiență energetică sporită a casei solare s-au folosit soluțiile complete: ferestrele Schüco AWS 70.HI, ușile Schüco ADS 70.HI și peretele cortinăSchüco FWS 50.
Cerințele energetice sunt atinse prin folosirea unei o gamelargi de profile şi detalii constructive bine gândite, seria AWS 70.HI, care are o zonă izolatoare extinsă, cu bare din spumă compozită. Cu acest sistem se pot realiza ferestre cu deschidere oscilantă sau oscilo-batantă, cu unul sau două canate. Sunt disponibile echipări suplimentare pentru feronerie, pentru mai multă siguranță, până la protecție antiefracție RC2 sau RC3.
Sunt disponibile numeroase soluții diferite de design, iar posibilitatea vopsirii profilelor în culori diferite pentru interior și exterior extinde și mai mult varietatea de design și finisaje pentru ferestre.
În ceea ce privește ușile Schüco ADS 70.HI, acestea au o izolare termică foarte bună și sunt ideale pentru îmbunătățirea bilanțului energetic al clădirilor. Acestea pot fi utilizate atât la exterior, cât și în interiorul clădirii, asigurând protecție antiefracție, de RC2 sau RC3. Ușile protejează fonic și termic, cu performanțe ridicate.
Iar, pentru ca soluția să fie completă, peretele cortină din profile de aluminiu Schüco FWS 50 face posibil ca locuința solară să aibă parte de pereți transparenți, realizând și o izolare fonică între 38 și 45 de decibeli. Mai mult, aceasta prezintă o rezistență superioară la șoc și capacitatea de izolare termică foarte bună, până la 1,5 W/(m²K).
Casa EFdeN Signature este amplasată temporar în incinta complexului comercial Băneasa Shopping City, iar cei interesați de locuințe solare, tehnologii și soluții de eficientizare energetică, dar și reducere a impactului negativ asupra mediului, o pot vizita de luni până vineri, între orele 18.00 - 21.00, și în weekend, între orele 12.00 - 21.00, până la data de 31 august 2018.
Începând cu data de 1 septembrie 2018, casa va fi demontată și transportată pe mare, în Dubai, pentru a fi reasamblată, în doar 15 zile, de către echipa de studenți, pe situl unde va avea loc competiția Solar Decathlon Middle East. 
Solar Decathlon este cea mai importantă competiție de locuințe sustenabile din lume și a luat naștere în 2011,în Statele Unite ale Americii. În 2012, echipa PRISPA a fost prima echipă din România calificată la Solar Decathlon (ediția Madrid), iar în 2014 echipa EFdeN a participat la ediția Versailles cu proiectul care acum este Centru de Cercetare a Condițiilor de Confort. Pânăîn prezent, echipa EFdeN a câștigat 23 de premii.

 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Adauga comentariul tau:
  * Nume: Email:

  * Mesaj:

  caractere rămase.

  Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
  Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

  daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: