Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate Companii

CEMACON - rezultate record în primul semestru al anului 2018

Actualitate Companii

imagine-articol-1

jpg


Data adaugarii: 2018-08-08

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Cluj-Napoca, 8 august 2018 - Pentru perioada încheiată la 30 Iunie 2018 CEMACON înregistrează o creștere a cifrei de afaceri nete cu 41% comparativ cu perioada similară a anului 2017, marcând un profit operațional de 21,069,157 lei și un profit net de 13,704,348 lei.Contextul foarte pozitiv de piață și strategia solidă de business au determinat ca rezultatele primului semestru să ajungă la nivel record, peste anul anterior și peste prognoza bugetară:  cifra de afaceri brută fiind cu 44% mai mult decât în 2017 și profitul net de peste 2,5 ori mai mare.
“Operațional, fabricile au mers excelent, investițiile în creșterea calității și eficientizare au fost implementate bine, iar efectele pozitive au fost imediate.
Strategia comercială a permis îmbunătățirea consistentă a marjelor de vânzare; vindem mai eficient logistic, iar valoarea adăugată ce rezultă din sortimentație determină marje mai mari”, a declarat Liviu Stoleru, Directorul General și Președinte al Consiliului de Administrație CEMACON SA.
Având în vedere că perspectiva contextului de piață nu a confirmat o parte din premisele și scenariul bugetar prevăzute în 2017, cererea de zidărie din piață fiind mai mare, cu mult peste ofertă, îmbunătățirea prețului și a marjelor de vânzare au fost favorizate consistent. Acestea toate au marcat pozitiv rezultatul net de 13,7 milioane lei la 6 luni.
“Pe baza datelor de care dispun, am convingerea că vom finaliza anul 2019 cu rezultate de business prin care vom depăși performanțele anilor anteriori, depășind niveluri de referință pentru sectorul materialelor de zidărie”, a mai adăugat Liviu Stoleru, Directorul General și Președinte al Consiliului de Administrație CEMACON SA.

 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Adauga comentariul tau:
  * Nume: Email:

  * Mesaj:

  caractere rămase.

  Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
  Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

  daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: