Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate Companii

Koop se lanseaza in Romania. Hub-ul regional de fintech își deschide porțile în București

Actualitate Companii


Sursa foto: PRwave

Data adaugarii: 2018-08-08

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Hub-ul fintech KOOP - se extinde pe piața românească pentru a permite inovarea și a facilita cooperarea transfrontalieră în domeniul serviciilor financiare. Intrarea KOOP în piața autohtonă se realizează în parteneriat cu firma independentă de consultanță FO DIGI CAP respectiv cu rețeaua dinamică de spații Commons, care va sprijini programul prin oferirea de spatii coworking și locații pentru activitățile KOOP.
 
Cu sediul în Istanbul, KOOP este un facilitator al ecosistemului fintech din regiune, furnizor de servicii cu valoare adăugată pentru start-up-uri, SME (IMM-uri), corporații, operatori, furnizori de tehnologie, investitori, bănci, companii de asigurări și administratori de active financiare. KOOP oferă o gamă largă de servicii, de la mentorship la consultanță, spații de birou, matchmaking, laborator de inovație și API Gateway. De la înființarea sa în septembrie 2017, KOOP a realizat programe de construcție comunitară pe patru direcții principale ale programului: Blockchain, Open Banking, Wealthtech și Insurtech. Patru summit-uri ale industriei, șase mese rotunde bancare, zece meetup-uri, două turnee internaționale și seminarii internaționale se numără printre aceste activități comunitare. Programul KOOP România va urma o cale similară activităților de construire a comunității și de inovare.
 
“România este una dintre cele mai mari piețe din Europa de Est. Țara poate beneficia în mare măsură prin fintech, programele de incluziune financiară și tehnologiile “disruptive”, cum ar fi blockchain și inteligența artificială. Așteptăm cu nerăbdare să sprijinim ecosistemul local și să dezvoltăm punți de colaborare transnațională. Intenționăm să extindem programul KOOP si în alte piețe din regiune. Ne exprimăm recunoștința atât față de Commons, cât și față de FO DIGI CAP, partenerii noștri interni, pentru abordarea lor constructivă față de Programul KOOP România. Fără sprijinul lor, nu l-am fi lansat”, a declarat Demet Zubeyiroglu, cofondator și Managing Director al KOOP.

"Ecosistemul inovării din România se dezvoltă rapid. La Commons, oferim spații coworking și servicii pentru start-up-uri, pentru freelanceri, antreprenori și întreprinderi care doresc să fie parte a acestui mediu înfloritor. În colaborarea noastră extraordinară cu FO DIGI CAP și KOOP, Commons are plăcerea de a anunța că va consolida și mai mult serviciile sale dedicate sectorului financiar " – a precizat Yoni Schimmel, cofondator Commons.
 


 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Adauga comentariul tau:
  * Nume: Email:

  * Mesaj:

  caractere rămase.

  Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
  Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

  daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: