Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Care sunt soluţiile pentru eficientizarea sistemului sanitar?

Scăderea birocraţiei
Creşterea transparenţei
Construcţia de spitale noi
Modernizarea spitalelor vechi
Parteneriatul public privat

Comentarii (7) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
[email protected] national.ro

[email protected] national.ro
O tanara a murit dupa ce a fost impinsa in fata metroului, in statia Dristor

Foto: Politia RomanaMădălin Iulian Mihai
O tanara in varsta de 25 de ani a murit marti seara, in statia de metrou Dristor, dupa ce a fost impinsa in fata unei garnituri de metrou. Echipele SMURD venite la fata locului au incercat sa intervina, insa tanara nu mai prezenta semne vitale. O altă tânără a fost împinsă, dar nu i s-a întâmplat nimic. Aceasta a relatat evenimentul abia la ora 20:00, deși se întâmplase mult mai devreme. Există indicii că ar fi fost aceeași femeie. "Poliţia Capitalei intervine, în to ... »

Femeia care a savarsit crima de la metrou a fost retinuta

Foto: metropotamCurierul Naţional
Femeia, in varsta de 36 de ani, a fost retinuta de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti miercuri dimineata, dupa ce a fost audiata timp de cateva ore la sediul Politiei Capitalei.Conform reprezentantilor Politiei Romane, la audieri ... »

Absolventul potrivit, la locul (ne)potrivit

Sursa foto: thoughtco.comFlorin Antonescu
Comisia Europeană pune în faţa educatorilor şi la îndemâna angajatorilor un tablou care poate fi privit inclusiv ca un ghid pentru orientare între oferta învăţăturii de carte şi cererea mediului economic ... »

Mandat pus în aplicare de polițiștii constănțeni

 La data de 12 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au depistat un bărbat, de 31 de ani, din București, pe numele căruia Judecătoria Sectorului 1 București a emis un mandat de executare a pedepsei de ... »

Prețurile gazelor naturale au crescut vertiginos după explozia de la cel mai mare hub din Austria

b1.ro
O explozie puternică a avut loc vineri la cel mai mare terminal de gaze naturale situat la Baumgarten, în estul Austriei. Acest eveniment a creat o adevărată undă de șoc în Europa, numeroase țări intrând în al ... »

Asigurări de locuinţe

În conformitate cu prevederile Legea nr. 260/2008 privind asigurarea obligatorie a locuinţelor împotriva cutremurelor, alunecărilor de teren şi inundaţiilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, perso ... »

Aditivii de fosfat în carnea de kebab: propunerea Comisiei merge mai departe

Curierul Naţional
   O rezoluție care se opune autorizării aditivilor de fosfat în carnea de kebab nu a reușit să obțină miercuri o majoritate absolută de 376 deputați. Ca urmare, Comisia Europeană poate să permită utilizarea ... »

Programul funeraliilor Regelui Mihai I al României

În ziua de miercuri, 13 decembrie 2017, la ora 11.00, sicriul cu corpul neînsuflețit al Majestății Sale Defuncte Regele Mihai I va ajunge la Aeroportul Otopeni, de unde va fi transportat cu mașina la Castelul Peleș. Evenime ... »

POLIŢIA CAPITALEI SOLICITĂ SPRIJINUL CETĂŢENILOR PENTRU DEPISTAREA UNUI MINOR DISPĂRUT

Poliţia Capitalei solicită sprijin în vederea depistării unui minor care, la data de 08 noiembrie a.c., a plecat de la domiciliul din sectorul 2 şi nu a mai revenit până în prezent.Persoana dispărută se numeşte MAT ... »

MAI a luat toate măsurile ce îi revin conform Protocolului încheiat între Casa Regală și Guvernul României pentru organizarea funeraliilor Majestății Sale Regele Mihai I al României

Funeraliile Majestății Sale Regele Mihai I al României reprezintă un moment de o solemnitate deosebită la care se preconizează participarea unui public numeros.Ministerul Afacerilor Interne, prin Inspectoratul General al Poliție ... »

Inspectorii antifraudă au intensificat controalele în centrele en gros

De la începutul lunii decembrie, inspectorii antifraudă fiscală dinANAF au verificat 224 de firme din centre de comercializare angro a bunurilor de larg consum din Bucureşti şi zona limitrofă, precum şi din zonele de depozitare ... »

Ministerul Culturii și Identității Naționale va institui burse și premii dedicate Brătienilor

Ministerul Culturii și Identității Naționale va primi în luna ianuarie 2018 o donație în valoare de 45 000 euro echivalent în lei din partea familiei Missirliu, moștenitorii Brătienilor, pentru a fi folosită î ... »

TRAFIC RUTIER DEVIAT SAU RESTRICŢIONAT, PARŢIAL, CA URMARE A LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ

Şos. Pantelimon - Cora;- Şos. Panduri - Str. Dr. Bagdasar;- Drumul Taberei - Str. Braşov;- Drumul Taberei - Str. Sibiu;- Drumul Taberei - Str. Romancierilor;- Bd. Dimitrie Cantemir între Str. Drumea Rădulescu şi Str. Lânăr ... »

Experții in drept ONG ai Consiliul Europei: Modificarile legii ONG din Romania încalcă standardele internaționale asumate de România și trebuie retrase

Curierul Naţional
Consiliul experților în dreptul ONG, instituție parte a Conferinței organizațiilor internaționale neguvernamentale a Consiliului Europei, a lansat luni, 11 decembrie, o opinie detaliată și foarte critica despre modificările pr ... »

Polițiștii din Breaza au demarat o serie de activități preventive

Activitățile au debutat ieri cu prevenirea furturilor din locuințe și a înșelăciunilor.Polițiștii din Breaza au demarat o serie de acțiuni preventive. Activitățile au debutat ieri cu informarea cetățenilor în domeni ... »

Deputatul Angel Tîlvăr, președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Portugheză al Parlamentului României, a avut o întrevedere cu E.S. domnul Fernando Teles Fazendeiro, ambasadorul Republicii Portugheze

Marți, 12 decembrie 2017, deputatul Angel Tîlvăr, președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Portugheză al Parlamentului României, a avut o întrevedere cu E.S. domnul Fernando Teles Fazendeiro, ambasa ... »

IGPF: Situaţia la frontieră, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, traficul de persoane şi mijloace de transport prin punctele de trecere a fost de peste 138.000 treceri persoane, atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din ţară şi de aproximativ 43. ... »

Participarea ministrului afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, la reuniunea Inițiativa Africa – Un angajament reînnoit pentru secolul XXI

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, a participat ieri, 12 decembrie 2017, la reuniunea cu tema „Inițiativa Africa – Un angajament reînnoit pentru secolul XXI” (Africa Initiative – A renewed commit ... »

Depozitarul Central va distribui dividende pentru S.C. TRANSILVANIA CONSTRUCTII S.A.

Curierul Naţional
Depozitarul Central informează investitorii că, în perioada 14.12.2017 – 14.12.2020, distribuie dividende pentru acţionarii TRANSILVANIA CONSTRUCTII S.A. (simbol COTR). Emitentul va distribui acţionarilor dividende din profi ... »

GLORIE ETERNĂ EROILOR PRIMULUI RĂZBOI MONDIAL

Timbrul românesc aduce un omagiu eroilor din Primul Război Mondial, cei care au luptat cu vitejie pentru demnitatea poporului român și care au plătit cu sânge pentru realizarea idealului național: România Mare.Ro ... »

ANL a recepţionat 69 de locuinţe pentru tineri în orașul Sinaia, Județ Prahova

69 de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, au fost recepționate astăzi, 13 decembrie, în Sinaia (județul) Prahova. Locuințele au fost construite în amplasamentul din Intrarea Lalelelor, f.n., cu regim de &ic ... »

Victor Negrescu:Dorim ca tinerii să participe în mod activ la pregătirea şi exercitarea Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a participat miercuri, 13 decembrie 2017, la conferinţa 'Preşedinţia României la Consiliul Uniunii Europene văzută prin ochii tinerilor', organizată de Institut ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Trebuie comunicat Realitatii TV ca acum in emisiun ...
Ultimul drum al Regelui Mihai I

mi-am luat popcorn, sa urmaresc prabuselnitza in d ...
Sperietoarea Split TVA

de ce sunt permisi fosfatii, nitratii, nitritii, a ...
Aditivii de fosfat în carnea de kebab: propunerea Comisiei merge mai departe

vreau d-alea pe 10 ani cu 1% de toti banii! ...
Programul “Tezaur” de emisiuni de titluri de stat destinate populaţiei va demara în 2018

daca esti pensionar britanic, este mai avantajos s ...
Salariaţii aleg independenţa fiscală

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Politic

Economie mondiala

Actualitate

Retail

Auto

Fiscalitate

Extern

Util