Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Cine va fi noul președinte al Federației Române de Fotbal (FRF)?

Răzvan Burleanu
Ionuț Lupescu
Marcel Pușcaș

Comentarii (1) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Primăria Bucureşti face lămuriri privind amplasarea pistelor de bicicletă

Sursa foto: b1
Referitor la informaţiile eronate care circulă în mediul online, conform cărora "Primăria Capitalei anunţă 63,5 km de piste, dar kilometrul va avea cam 470 metri", Primăria ... »

Ministrul Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, s-a întâlnit marţi, 24 aprilie, cu Isabel Rauscher, ambasadorul Republicii Austria în România

Sursa foto: Sursa foto: ZiarMM
Ministrul Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, s-a întâlnit marţi, 24 aprilie, cu Excelenţa Sa doamna Isabel Rauscher, ambasadorul Republicii Austria în România.Cu acest prilej, cei doi interlocutori au subliniat ... »

La 1 ianuarie 2018 populaţia după domiciliu a ajuns la 22 194 mii persoane

Curierul Naţional
La 1 ianuarie 2018p populaţia după domiciliu a scăzut la 22 194 mii persoane, cu 0,2% mai micăfaţă de 1 ianuarie 2017. Populaţia urbană şi cea de sex feminin sunt majoritare (56,4%, respectiv 51,2%). Fenomenul  de  ... »

Caravana “Alege oaia!” va ajunge sâmbătă la Pitești

Caravana Campaniei naționale de informare și promovare “Alege oaia!” va opri sâmbătă, 28 aprilie 2018, la Pitești, continuând astfel seria evenimentelor organizate de MADR începând cu toamna anului 2 ... »

A fost operat primul zbor direct de la Sibiu spre Bruxelles - Charleroi şi retur

Marti, 24.04.2018, de pe aeroportul sibian a fost operat primul zbor direct de la Sibiu spre Bruxelles - Charleroi şi retur, operat de partenerul nostru, compania aeriană Wizz Air.Astfel, la ora 16:43, cu câteva minute înainte ... »

Ministerul Educaţiei aduce lămuriri privind redistribuirea locurilor bugetate în universităţi

Precizările Ministerului Educaţiei Naţionale privind redistribuirea locurilor bugetate în universităţiUrmare a informaţiilor apărute în presă cu privire la redistribuirea locurilor bugetate în universităţi, Minis ... »

34.992 locuri de muncă vacante la nivel național

Curierul Naţional
 Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, înevidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate34.992 locuri de muncă, în data de 2 ... »

1.409 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Curierul Naţional
Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România,1.409 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Germania – 918 locuri de muncă: 400 manipulant bagaje, 200 șofer manipulare ba ... »

Preşedintele Iohannis merge astăzi la Bacău, unde va vizita compania Aerostar şi va participa la o dezbatere cu tinerii

Curierul Naţional
Cu acest prilej, Președintele României va efectua o vizită la societatea comercială Aerostar S.A., Grup Industrial Aeronautic – Bacău. Compania este lider local și regional în domeniul fabricației de piese destinate ... »

Cutremur cu magnitudinea 3,9 în Marea Neagră

b1.ro
Un cutremur cu magnitudinea de 3,9 a avut loc, joi, în Marea Neagră.Seismul a fost înregistrat la o adâncime de 27 de km, având loc la ora 3:45, ora României, potrivit infp.ro.Vă reamintim că un cutremur put ... »

Protest spontan la Electroputere Craiova: Angajaţii cer majorări salariale

b1.ro
Pentru a doua zi consecutivă, aproximativ 400 de angajaţi de la Electroputere Craiova au oprit lucrul şi au ieşit în curtea unităţii pentru a protesta.Sindicaliştii susţin că este vorba de un protest spotan, fără a fi organ ... »

Lungimea drumurilor modernizate a crescut

Curierul Naţional
În anul 2017 comparativ cu anul 2016, lungimea drumurilor modernizate a crescut cu 2,9% La 31.XII.2017, drumurile publice totalizau 86099 km, din care 17654 km (20,5%) drumuri naţionale,35149 km (40,8%) drumuri judeţene şi 332 ... »

A început sezonul de combatere a căderilor de grindină

Curierul Naţional
Ca urmare a instabilității atmosferice severe înregistrată în ziua de 24 aprilie în zonele arondate Unităților de combatere a căderilor de grindină (UCCG) Moldova 1 Iași și Moldova 2 Vrancea, prin punctele de lans ... »

Protest de 10.000 de oameni în Piaţa Victoriei: Federaţia Sanitas acuză Guvernul că nu şi-a respectat promisiunile în domeniul sănătăţii

b1.ro
Federaţia sindicală Sanitas demarează joi acţiunile de protest împotriva Guvernului. 10.000 de oameni sunt aşteptaţi să vină în Piaţa Victoriei pentru a manifesta împotriva nerespectării promisiunilor făcute de ... »

Programul naţional de ocupare pentru tinerii cu risc de marginalizare socială pentru anul 2018

Curierul Naţional
În conformitate cu atribuţiile ce-i revin din Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilorpentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, cu modificările și completărileulterioare, Agenţia Naţională pentru Ocupare ... »

Legile Justiţiei, ajung, în sfârşit, la Comisia de la Veneţia

b1.ro
Controversatele modificări la legile justiţiei adoptare de PSD-ALDE ajuns în sfârşit pe masa judecătorilor din Comisia de la Veneţia, după multe refuzuri ale oficilor români de a solicita expertiza instituţiei europ ... »

Andreea Paul: INACO lansează azi a patra ediție a Ghidului surselor de finanțare pentru dezvoltarea afacerilor la sediul reprezentanței Comisiei Europene în România

"INACO a pregătit a patra ediție a Ghidului de finanțare pentru internaționalizarea și dezvoltarea companiilor românești pe care îl pune la dispoziția tuturor celor interesați de susținerea financiară a proiectelo ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

1500 lei si cer 300 . Toata filosofia revedicativa ...
Protest spontan la Electroputere Craiova: Angajaţii cer majorări salariale

GRECIA 14 MARIA 14, GRE.C.I.A. GRE-Georgeta, C-Cre ...
Grecia: Confruntări între militanți ai extremei drepte și migranți în insula Lesbos

TURCIA 11 Hristos 11, Maria 11, Tișbitul 11; TU.R ...
Consiliul Europei - preocupat de alegerile anticipate legislative și prezidențiale în Turcia, anunțate de Recep Erdogan

4, crezi ca 1000 este egal cu 10000? ...
Tăriceanu, împotriva justificării sumelor mari de bani

Băncile (nu stiu după ce reglementare) aplică d ...
Tăriceanu, împotriva justificării sumelor mari de bani

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: