Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Capitalul străin nou în Oltenia, aproape inexistent

Sursa foto: Gazeta Oltului
Firmele noi cu capital străin evită să investească în Oltenia, iar regiunea este pe ultimul loc în ţară, din punct de vedere al capitalului străin subscris. Doljul este pe lo ... »

Marșul dragonilor americani în România

sursă foto: army.mil
Aproape 222 de vehicule, printre care și automobile blindate și pregătite de luptă, alături de peste 820 de militari ai Regimentului secund al Cavaleriei US Army din Europa (supranumit și „Dragoon Regiment” au traversat Ro ... »

Două medalii de aur și două medalii de argint: palmaresul echipei României la Olimpiada Internațională de Chimie 2017

Bilanțul participării românești la a 49-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Chimie (IChO), desfășurată în perioada 6 — 15 iulie, în Thailanda (Nakhon Pathom), însumează patru medalii, dintre care d ... »

Municipiul Sibiu emite certificate fiscale și în format electronic

Din data de 17 iulie Primăria Sibiu, prin Direcția Fiscală Locală, emite și în format electronic certificatele de atestare fiscală. și documentele pentru obținerea certificatului vor fi depuse de cetățeni tot în format ... »

Lucrări la un pod de pe autostrada A1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al PolițieiRomâne informează că pe parcursul nopții, în intervalul orar 20:00-06:00, pe autostrada A1 București - Pitești se vor executa lucrări asupra rosturilor de dilatație ... »

Patru medalii, dintre care trei de aur, la Olimpiada de Informatică a Europei Centrale (CEOI 2017)

Lotul de informatică al României a obţinut patru medalii - trei medalii de aur şi o medalie de argint - la a XXIV-a ediţie a Olimpiadei de Informatică a Europei Centrale (CEOI), desfăşurată în perioada 10 - 15 iulie, la ... »

Viitorul Europei, dezbătut de peste 30 de milioane de persoane

Dezbaterea privind viitorul Europei, concentrată în jurul Cărții Albe, document lansat în urmă cu doar patru luni de zile, capătă dinamism, iar în final se estimează că vor fi implicate în acest demers peste ... »

Afacerea stadionul din Craiova

Valentin Tudor
GdS a refăcut traseul finanțărilor pentru lucrările de construire a noului stadion de fotbal din Craiova și a descoperit un lucru pe care autoritățile l-au ținut ascuns mai bine de doi ani:  costul lucrărilor a fost mărit din ... »

Rezultatele înregistrate la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice vacante

Rata notelor peste 7 sau egale cu 7 (înainte de formularea contestațiilor) obținute de candidații care au susținut proba scrisă a concursului național pentru ocuparea posturilor didactice/ catedrelor vacante/ rezervate din &icir ... »

Competiţie pentru funcţiile de decizie din învăţământ

Concursul naţional de ocupare a funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar, sesiunea iunie - august 2017, a început astăzi, 17 iulie, cu proba scrisă. În p ... »

Fregata Regele Ferdinand se integrează în Gruparea Navală Permanentă NATO

Fregata Regele Ferdinand a plecat luni, 17 iulie, din portul militar Constanța, pentru a se integra în Gruparea Navală Permanentă NATO SNMG-2 (Standing NATO Maritime Group 2), care operează în Marea Neagră în perioada ... »

Comisia Europeană ia măsuri pentru a ajuta regiunile să dezvolte economii reziliente

Globalizarea a adus beneficii enorme economiilor mai puțin dezvoltate din întreaga lume și oportunități multiple pentru europeni. Însă, în timp ce beneficiile globalizării se resimt la scară largă, costurile ei sun ... »

Peste 16.000 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii de la rutieră

În perioada 14 — 16 iulie polițiștii au acționat la nivel național, zilnic, în câte două intervale a câte minim trei ore fiecare, pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse din cauza nerespectării re ... »

Instruire comună româno-franceză în Marea Neagră

Trei nave militare românești și una franceză vor desfășura exerciții comune în apele teritoriale ale României și în apele internaționale ale Mării Negre, în perioada 19-22 iulie. Fregata 'Chevalier ... »

A fost inaugurat noul Centru de Management al Traficului.

Primarul general, Gabriela Firea, a inaugurat astăzi, 18 iulie 2017, noul Centrul de Management al Traficului situat în sediul Primăriei Municipiului București.Noul centru este dotat cu tehnologie de ultima generație și reprezint ... »

Ștranduri și piscine amendate de ANAF cu 758.000 lei

În perioada 15-16 iulie 2017, ANAF, prin DGAF, a desfășurat acțiuni de control operativ la societăți care au în proprietate, administrare/gestiune bazine de înot, piscine, ștranduri sau spații similare destinate act ... »

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii are un nou director general

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM) are o nouă conducere din data de 17.07.2017, Alexandru Petrescu preluând mandatul de Director General al FNGCIMM.Fost ministru al Eco ... »

Lucrări pe A1 în această noapte

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe parcursul nopții, în intervalul orar 20:00-06:00, pe autostrada A1 București - Pitești se vor executa lucrări asupra rosturilor de dilatați ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

In seara aceasta la tv realitatea tov.gusa ne -a t ...
Ecaterina Andronescu: Acesta este cel mai slab guvern al PSD

In seara aceasta la tv realitatea tov.gusa ne -a t ...
Ecaterina Andronescu: Acesta este cel mai slab guvern al PSD

pt 27 % dintre contribuabili ANAF le aminteste ,d ...
ANAF pune tunurile pe sute de mii de români! E posibil să te numeri printre ei! Incredibil ce se va întâmpla cu toate veniturile

cu bicicleta, decat electrice ...
Dacia, mișcare de forta: Ce trebuie să știe toti soferii români pentru perioada următoare

a iesit la iveala, opozitia ...
Ecaterina Andronescu: Acesta este cel mai slab guvern al PSD

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: