Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Ministerul Economiei și General Dynamics au semnat un Memorandum de înțelegere pentru producerea și livrarea de vehicule blindate

Sursa foto: Cotidianul
Premierul Mihai Tudose a participat astăzi la ceremonia de semnare a Memorandumului de înțelegere și Acordului de colaborare între Ministerul Economiei și Romarm, prin Uzina Mecanică București, și co ... »

Spitalele sunt praf, drumurile sunt jalnice, dar ne distrăm. 400.000 de euro dați de Marian Oprișan pe un festival la care nu a mers nimeni

Sursa foto: Wikipediab1.ro
În rubrica "pe ce se mai cheltuie banii publici" putem să mai adaugăm ultima "reușită" a președintelului Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan. Acesta a cheltuit 400.000 de euro pentru organizarea Fes ... »

Biroul Băncii Mondiale din România și primăria municipiului Constanța au semnat un acord de servicii de asistență tehnică

Sursa foto: Agora.md
Biroul Băncii Mondiale din România și primăria municipiului Constanța au semnat astăzi un acord de servicii de asistență tehnică (RAS) pe baza căruia municipalitatea va fi sprijinită în vederea punerii în aplicar ... »

Costurile „ascunse” ale învăţământului gratuit

Florin Antonescu
Se aglomerează ocaziile în care este reluată tema (sub)finanţării sistemului nostru de educaţie; firesc, pentru că se apropie sfârşitul anului, iar banii de la buget, fiind puţini de tot, s-au cam dus, încât ... »

Brandul România coboară în clasamentul Brand Finance Nation Brands 2017

Brand Finance a făcut public, pe 9.10.2017, un nou raport privind situaţia brandurilor din întreaga lume. Raportul Brand Finance Nation Brands 2017, publicat de Brand Finance, face referire şi la situaţia brandului România p ... »

România în contextul retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeană

România în contextul retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeană' a fost subiectul dezbaterii organizate pe data de 10 octombrie a.c., de către Ministerul Turismului împreună cu Ministerul Comunicațiilor și So ... »

Mişcarea naturală a populaţiei în luna august 2017

În luna august 2017 numărul naşterilor şi numărul deceselor au crescut faţă de luna iulie 2017. Numărul căsătoriilor şi numărul divorţurilor au crescut în luna august 2017 faţă de luna iulie 2017. Numărul deceselo ... »

Acuzații fără precedent de la un fost șef ANAF: De la vârful PSD s-a ordonat controlarea marilor firme de audit

b1.ro
Fostul președinte al ANAF, Gelu Ștefan Diaconu, a acuzat într-o postare pe pagina personală de FacebookMai mult, Diaconu susține că persoana care dă astfel de ordine către ANAF este aceeași care a dispus și "atacul" ... »

Echipa RePatriot, la finalul Summit-ului Investim în România”: Solicităm Guvernului vot electronic pentru românii din Diaspora și susținerea repatrierii prin antreprenoriat

Echipa RePatriot, proiect al Fundației Romanian Business Leaders, a prezentat Guvernului, într-o întrevedere cu premierul Mihai Tudose, rezultatele studiului privind românii din Diaspora și a solicitat introducerea votul ... »

Locuri de muncă sezoniere în Spania, în domeniul agricol, prin intermediul AJOFM Dolj

Anca Dumitraşcu (gds.ro)
Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj, prin serviciul de ocupare EURES România, oferă 800 locuri de muncă sezoniere (400 de femei și 200 de cupluri) în agricultură la cules de căpşuni, campania 2018 & ... »

99 de solicitări pentru aprobarea auxiliarelor didactice

În perioada rezervată depunerii solicitărilor de aprobare/avizare a auxiliarelor didactice, respectiv de obținere a acordului de utilizare în unitățile de învățământ preuniversitar, perioadă prevăzută &ici ... »

Franta: Doi detinuti, pe cale sa fie eliberati, planuiau atacuri teroriste

HotNews.ro
Doi detinuti din Franta au fost pusi oficial sub ancheta cu cateva zile inainte de eliberarea din inchisoare deoarece ar planui atacuri teroriste, a declarat Reuters.Cei doi detinuti au fost luati din inchisoarea Fresnes si investigati timp ... »

8 din 10 clienți citesc review-urile înainte de a merge într-un centru SPA

  The Public Advisors, compania de consultanță în comunicare și relații publice, în colaborare cu institutul de cercetare iSense Solution au elaborat un studiu de piață cu privire la percepția românilor asupra ... »

Universitățile au platformă de recrutare pentru studenți și companii

Studenții își vor găsi mai ușor un internship în timpul facultății și un loc de muncă la terminarea studiilor, ca urmare a unui proiect în care s-au implicat universități importante din România. De asemenea ... »

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție,Augustin Lazăr, a participat la Forumul Consultativ al Procurorilor Generali ai Statelor membre UE

În perioada 5 — 10 octombrie 2017, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, a efectuat o vizită oficială în Olanda, ocazionată de partici ... »

Startarium PitchDay: cursa de 100.000 de euro pentru startup-uri

Startarium dă startul înscrierilor la cea de-a doua ediție PitchDay, una dintre cele mai importante competiții dedicate startup-urilor din România. O inițiativă ca un maraton, în care startup-urile care vor reuși să ... »

Consultări ale secretarului de stat Dan Neculăescu cu viceministrul afacerilor externe și integrării europene din Republica Moldova, Lilian Darii

Secretarul de stat Dan Neculăescu, a avut astăzi, 10 octombrie 2017, la sediul MAE, consultări cu vice-ministrul afacerilor externe și integrării europene din Republica Moldova, Lilian Darii. Această rundă de consultări continuă di ... »

Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, a avut astazi a avut o întrevedere cu ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România, Paul Brummell

Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, a avut marți, 10 octombrie, la sediul ministerului, o întrevedere cu ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România, Paul Brummell.Agenda de disc ... »

Deciziile adoptate de Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară

În cadrul şedinţei de astăzi, Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat măsuri privind cadrul de funcţionare a pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări, piaţă de capital şi pens ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

CUBA 4/8 ILIE 4/8; CU.B.A. CU-Creierul, B-13 Enori ...
Cuba și-a modificat Constituția. Este recunoscută economia de piață, dar «nu va exista un viraj capitalist»

dancila este de unica folosinta pentru infractorul ...
Vizita ministrului Sanatatii si a ministrului Finantelor Publice la Constanta

erata:de stiut cuM..,; ,,monedei "(societatii) ...
Cuba și-a modificat Constituția. Este recunoscută economia de piață, dar «nu va exista un viraj capitalist»

adica intorc societatea cubaneza la 180°inapoi ,l ...
Cuba și-a modificat Constituția. Este recunoscută economia de piață, dar «nu va exista un viraj capitalist»

deja in Anglia este seceta si cu interdictia oblig ...
Noi achiziţii în apărare: Alte 5 avioane de tip F-16 ar urma să intre în dotarea forţelor armate române

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Eveniment

Economie

Actualitate Companii

Specializat

Politic

Business Style

Actualitate