Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Poziția Oficiului european antifraudă după ce DNA i-a deschis dosar penal lui Dragnea: E rezultatul a două investigații din 2016

Foto: cotidianul.rob1.ro
Nou dosar deschis de DNA pe numele lui Liviu Dragnea în  baza unei sesizări a Oficiului european antifraudă (OLAF).Șeful PSD este acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, ab ... »

Românii s-au săturat să fie sclavi

Gazeta de Sud
 Angajatorii din străinătate care caută în România lucrători pentru plantaţiile în câmp sau sere se confruntă, ca şi cei din România, cu probleme mari la rectrutarea forţei de muncă. Judeţele din ... »

În luna septembrie 2017, cifra de afaceri din comerţul cu autovehicule a crescut faţă de luna precedentă cu 2,1%, iar cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate populaţiei a scăzut cu 1,0%

În luna septembrie 2017, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu autovehicule şi motocicletefaţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 5,8% cât şi ca serie ajustată în funcţie denumărul de z ... »

TransferGo facilitează transferurile între România şi China

TransferGo, compania de transferuri online internaţionale la costuri mici, îşi extinde portofoliul la 46 de ţări la nivel global. Începând din luna noiembrie, clienţii TransferGo pot efectua transferuri către şi din ... »

Datoria externă pe termen lung a însumat 68 965 milioane euro la 30 septembrie 2017, conform BNR

În perioada ianuarie – septembrie 2017p, contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat un deficit de 4 191 milioane euro, comparativ cu 2 885 milioane euro în perioada ianuarie – septembrie 2016; în ... »

România și Bulgaria continuă colaborarea pe proiectele comune

Viceprim-ministrul Ion-Marcel Ciolacu s-a întâlnit astăzi, la Palatul Victoria, cu o delegație a Adunării Naționale a Republicii Bulgaria, condusă de președintele Dimitar Borisov Glavchev.Pe agenda discuțiilor s-au aflat ... »

Măsuri împotriva știrilor false: Comisia creează un Grup de experți la nivel înalt și lansează o consultare publică

Astăzi, Comisia a lansat o consultare publică privind știrile false și dezinformarea on-line și a creat un Grup de experți la nivel înalt, care va fi format din reprezentanți ai mediului academic, ai platformelor on-line, ai pr ... »

Ambasadorul George Cristian Maior s-a întâlnit cu oficiali și cu românii care lucrează la marile companii IT din statul Washington, cu primarul orașului Bellevue şi cu reprezentanții Boeing

 Cu ocazia vizitei la Seattle (statul Washington), ambasadorul George Cristian Maior a avut o întâlnire cu reprezentanți ai companiei Amazon în cadrul căreia au fost discutate activitatea companiei americane î ... »

Cetatean sarb, membru al unei grupari paramilitare, care a incercat sa spioneze baze militare in Romania, declarat indezirabil la propunerea SRI

HotNews.ro
Cetateanul sarb Bratislav Zivkovic a fost declarat indezirabil in Romania, pe o perioada de 15 ani, a decis marti Curtea de Apel Bucuresti. Decizia vine la propunerea SRI care l-a monitorizat pe Zivkovic, membru al unei grupari paramilitare ... »

Mircea Diaconu: Patrimoniul cultural ne poate propulsa economic,cu condiția să știm să îl valorificăm

La invitația eurodeputatului Mircea Diaconu, vicepreședinte al Comisiei pentru Educație și Cultură a Parlamentului European, un număr de 18 operatori culturali din România au participat, în perioada 8-10 noiembrie 2017, la ... »

Gheorghe Piperea a demisionat de la Guvern în aceeași zi în care i-a cerut demisia lui Dragnea

b1.ro
Gheorghe Piperea a demisionat din funcția de consilier al premierului Mihai Tudose pe probleme de fiscalitate, banking, piața de capital și insolvență. Decizia a venit în aceeași zi în care avocatul a susținut că Liviu D ... »

300 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare zmeură) în Portugalia prin intermediul Rețelei EURES

EURES România oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia (campania 2018) pentru muncă sezonieră în agricultură, la recoltarea zmeurei.Durata contract: aprox 3 luni; timpul de lucru este de 40 de ore/ săptăm&aci ... »

Un nou standard la nivelul destinațiilor turistice din România – Destinațiile de Excelență, premiate în cadrul Târgului de Turism al României (TTR)

Ministerul Turismului anunță participarea la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României (TTR), în perioada 16 – 19 noiembrie 2017, în cadrul Complexului Expozițional Romexpo.Pe tot parcursul Tâ ... »

Mihai Tudose, dupa intalnirea cu managerul general al Coca-Cola: Mi-a dat asigurari ca nu vor fi scaderi salariale in urma transferului contributiilor

HotNews.ro
Premierul Mihai Tudose afirma ca a avut o intalnire cu managerul general al Coca-Cola, presedinte AmCham, Jaak Mikkel, care i-a dat asigurari ca nu vor fi scaderi salariale in urma transferului contributiilor, potrivit news.ro."Am avut ... »

Fonduri europene de peste jumatate de milion de euro, pentru proiecte de integrare profesionala a somerilor si tinerilor NEETS

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman (AM POCU), din cadrul MDRAPFE, a lansat cinci ghiduri de finanțare în valoare totală de 551 mil. euro, pentru proiecte care vizează reducerea șomajului și creș ... »

Senatorii juristi discuta legea care acorda "superimunitate" judecatorilor Curtii Constitutionale - nu pot fi urmariti penal, arestati sau trimisi in judecata decat cu votul a doua treimi dintre ei

HotNews.ro
Proiectul de lege al deputatului Adnagi Slavoliub (minoritati) care prevede o imunitate sporita pentru judecatorii Curtii Constitutionale (CCR), in sensul in care nu pot fi nici urmariti penal, nici arestati preventiv si nici trimisi in jud ... »

Seful Sectorului politiei de frontiera Giurgiu, urmarit penal de DNA pentru santaj si cumparare de influenta

HotNews.ro
Seful Sectorului politiei de frontiera Giurgiu, Ionut Ifrim, este urmarit penal de procurorii DNA pentru santaj si cumparare de influenta, fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.Acesta este acuzat, printre altele, ca i-a luat 6 ... »

Infocons: Şcolarizarea într-o altă ţară din UE

În calitate de cetăţeni ai UE, copiii dumneavoastră au dreptul de a fi şcolarizaţi în orice ţară din UE, în aceleaşi condiţii ca şi cetăţenii ţării respective.Ei au dreptul de a fi plasaţi într-o clas ... »

România revine cu stand și scriitori invitați la Târgul de Carte de la Guadalajara, în Mexic

Institutul Cultural Român, prin filiala sa de la Madrid și Centrul Național al Cărții, în colaborare cu Ambasada României în Statele Unite Mexicane, participă pentru a doua oară consecutiv cu stand național la ... »

Enel Energie și aeroportul Traian Vuia din Timișoara au inaugurat astăzi prima stație rapidă de încărcare pentru vehicule electrice aflată într-un aeroport din România

Timișoara, 16 noiembrie 2017 — Enel Energie și aeroportul Traian Vuia din Timișoara au inaugurat astăzi prima stație rapidă de încărcare pentru vehicule electrice aflată într-un aeroport din România, promov&a ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

bey 1, dar de sobolanii lui soros,care a venit pri ...
“Ai lăsat lumina aprinsă!” – Cel mai des întâlnit reproş în locuinţele românilor

Si cata inconstienta la cei care conduc tara de 28 ...
“Ai lăsat lumina aprinsă!” – Cel mai des întâlnit reproş în locuinţele românilor

BORFASII FAC LEGILE IN Ro ! ...
UE, îngrijorată de modificările la Codul Penal

PASTELE SI RUSALIILE CAD MEREU DUMINICA, DECI SCAD ...
Noutăți legislative pentru angajați și angajatori

STATUL AR VINDE TITLURI, DA NU CUMPARA NIMENI ! ...
Teodorovici: Statul a împrumutat 18,6 miliarde lei, de pe piața internă, de la începutul anului

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

IT&C