Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Considerați normal să plătiți vizita la medicul de familie?

Da
Nu
Casa de Sănătate trebuie să intervină

Comentarii (9) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
300 locuri de muncă în domeniul agricol, în Portugalia

Sursa foto: Piura News
EURES România oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia (campania 2018) pentru muncă sezonieră în agricultură, la recoltarea zmeurei.D ... »

Asociația pentru Valori în Educație a lansat primul program de leadership din România pentru directorii de școli

Programul Academia de Leadership și Management Școlar este conceput pentru a îmbunătăți rezultatele școlilorValoarea totală a programului este de aproximativ 300.000 euroProgramul este livrat și implementat de specialiști int ... »

Astăzi se implinesc 30 de ani de la revolta anticomunistă de la Brașov

Sursa foto: Biz BrasovIrina Băncilă
  La 15 noiembrie 1987, zi în  care erau programate alegerile deputaților din Marea Adunare Națională, are loc la Brașov o amplă revoltă anticomunistă, la care au participat muncitorii Uzinei de Autocamioane ”St ... »

Trofeul Generozității 2017, 15.000 euro pentru susținerea copiilor cu autism

Joi, 9 noiembrie, Asociația Help Autism a organizat cea de-a cincea ediție a evenimentului dedicat sponsorilor, partenerilor și voluntarilor asociației. Trofeul Generozității s-a bucurat, și în acest an, de prezența a peste 15 ... »

Cercetati pentru contrafacerea bauturilor alcoolice

Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au ridicat peste 200 de sticle de whisky contrafăcut. Cel care care le contrafăcea a fost depistat în flagrant, &icir ... »

Parlamentul întărește protecția consumatorilor

37% din paginile pentru comerț și rezervări online pentru călătorii, distracții, haine, bunuri electronice și servicii de credite de consum încălcau prevederile legislației UE privind consumatorii, în 2014• autorit ... »

55.000 de profesori vor fi abilitați curricular în următorii patru ani, în cel mai mare și important proiect de profil: Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți

Ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, și ministrul delegat pentru fonduri europene, Marius Nica, au semnat marți, 14 noiembrie, la Palatul Parlamentului, contractul de finanțare privind derularea proiectului strategic 'C ... »

Asociația Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM) transmite un mesaj angajaților Agenției Europene a Medicamentului (EMA) într-o scrisoare deschisă, susținând candidatura României

'Credem în orașul București și în potențialul pe care îl are pentru a înclina balanța discuțiilor privind relocarea EMA în România. București este un oraș în plină dezvoltare, cu un niv ... »

Daniel Robert Marin, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, participă la reuniunea Forumului Salzburg, care se desfășoară la Varșovia, în Polonia

În marja reuniunii, secretarul de stat a avut o întrevedere bilaterală cu Fabrice Leggeri, directorul executiv al Agenției Europene pentru Poliția de Frontieră și Garda de Coastă (Agenția Frontex) și cu personalul rom&ac ... »

România a realizat progrese semnificative în ceea ce privește obiectivul de referință nr. 2, obiectiv ce vizează cadrul de integritate și Agenția Națională de Integritate

Documentul pune accent pe implementarea recomandării din luna ianuarie 2017 privind asigurarea intrării în funcțiune a sistemului PREVENT. Experții Comisiei Europene apreciază faptul că punerea în aplicare a acestei recoma ... »

Asociația Ține de Noi împreună cu Fundația Hanns Seidel — România anunță demararea unui amplu program de cursuri de administrație publică locală

Hotel Parliament, Strada Izvor nr. 106, București10:00 — 19:00Locuri limitate, disponibile pentru 2 grupe, astfel:Grupa I: 27-28 noiembrie, sala PanoramaGrupa II: 28-29 noiembrie, sala BusinessConfirmări: office@tinedenoi.ro. Î ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

DISTATURA ISLAMICA TOTALA DACA UN ZIARIST FACE INC ...
Turcia: Un jurnalist a fost eliberat... trei au fost condamnați la închisoare pe viață

RIO de JA.NEIRO. RIO-România, JA-Jar, NEIRO-Ordin ...
Brazilia: Armata va prelua controlul securităţii în Rio de Janeiro

da,dar daca ai scanat din greseala un produs de do ...
Carrefour extinde serviciul "Casa ta - Self Service"

In numele parlamentului romaniei unde am o partici ...
Președintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag cere Comisiei Europene să activeze Articolului 7 în cazul României dacă vor continua atacurile asupra justiției

Cine din Romania nu doreste pace sociala ,dreptat ...
Presedintele Asociatiei Autism Europa a sesizat Consiliul pentru Combaterea Discriminarii, pentru ca premierul Viorica Dancila a folosit termenul “autist” in mod jignitor

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Actualitate Companii

Politic

Actualitate