Cumpara acum
Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Liviu Dragnea-sechestru asigurător și poprire asigurătorie până la concurența sumei de 127.547.366,34

Foto: machiavelli.ro
În dosarul mediatizat prin comunicatul nr. 1056 din 13 noiembrie 2017, privind suspiciunea constituirii unui grup infracțional organizat în vederea obținerii frauduloase a unor sume de bani prin contracte finanțate cu bani publici, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele: Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, în conformitate cu art. 249 C. proc. pen. și art. ... »

Infrastructura educaţională din Drobeta Turnu Severin va fi modernizată prin PNDL

9 şcoli şi grădiniţe din Drobeta Turnu Severin vor primi finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE).Contrac ... »

Arestati pentru fraude informatice

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate Galați și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au depistat un bărbat care încerca să urce la bordul unui avion ec ... »

Kelemen Hunor: Nu putem sustine motiunea de cenzura

HotNews.ro
Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat marti, la finalul unei reuniuni a grupurilor parlamentare ale Uniunii, ca maghiarii se vor abtine la motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva Guvernului. Hunor a sustinut ca initiatorii demersu ... »

Numeroși șoferi români, implicați într-un mega scandal de angajări ilegale la o companie din Belgia

b1.ro
Un mega scandal de dumping social a izbucnit în Belgia, iar în mijlocul acestuia sunt prinși numeroși șoferi români. Justiția belgiană a confiscat 112 camioane ale unei companii din Zeebruges ce este acuzată că ... »

Consiliul Concurenţei a efectuat inspecții la companii active pe piaţa vopselelor auto

Consiliul Concurenţei a declanșat o investigație privind posibila încălcare a legislaţiei în domeniulconcurenţei pe piața vopselelor auto de amestec pentru retuș (Mixing System) din România.Investigația vizează p ... »

INACO: România cade 5 poziții în topul mondial al capacității de a dezvolta, reține și atrage talentele, pe locul 61 din 63 de țări analizate de IMD World Competitiveness Center

România cade anul acesta 5 poziții în topul mondial al capacității de a dezvolta, reține și atrage talentele, pe locul 61 din 63 de țări analizate de IMD World Competitiveness Center în anul 2017. Suntem pe ult ... »

O companie din Germania vrea să deschidă o fabrică de componente auto la Târgu Jiu

Gazeta de Sud
Potrivit primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, germanii de la compania Wielputz vor să deschidă o hală de 5.000 de metri pătraţi în care să fie realizate echipamente auto pentru BMW şi Audi. Conform edilului, german ... »

Biroul permanent al Camerei Deputatilor cere CSAT, la solicitarea deputatului Iulian Iancu, sa analizeze implicatiile pe care le-ar avea exporturile de gaze, dar si consolidarea unui pret de vanzare unitar pentru vanzarile peste granita

HotNews.ro
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat luni trimiterea in CSAT a unei scrisori semnata de deputatul Iulian Iancu, in calitate de presedinte al Comisiei pentru Industrii, prin care solicita analiza implicatiilor pe care le-ar avea ... »

Chiritoiu, Consiliul Concurentei: Scumpirile de alimente ar putea fi provocate de deficitul bugetar. Sunt legi ale economiei

HotNews.ro
Consiliul Concurentei a demarat o analiza, la sesizarea Ministerului Agriculturii, pentru a determina cauzele scumpirii accelerate a alimentelor in aceasta luna, unul dintre posibilele motive fiind cresterea deficitului bugetar, care duce l ... »

Importul paralel - o soluție pentru situația deficitară a medicamentelor

Irina Băncilă
În Romania, bugetul alocat medicamentelor in 2017 este in deficit cu minim 20%, conform cifrelor Ministerului de Finanțe. În plus fata de cele peste 2.000 medicamente retrase începând cu 2015, se estimează ca ... »

24.814 locuri de muncă vacante la nivel național

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, înevidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate24.814 locuri de muncă, în data de 20 noie ... »

Informatizare totală pentru utilizare pe jumătate

Florin Antonescu
Toată funcţionarea şcolii dintr-un judeţ – Buzău – este gata să fieinformatizată. E numai începutul, adică „un pilot”, extinderea fiind aşteptatăşi necesară. Demersul este asumat de Ministerul Educa ... »

Ministerul Educatiei: Manualele pentru elevii clasei a V-a au fost livrate in 39 de judete; trei edituri nu au respectat termenul limita

HotNews.ro
Ministerul Educatiei: Manualele pentru elevii Ultima transa de manuale pentru elevii clasei a V-a a fost furnizata luni in 39 de judete, anunta Ministerul Educatiei, precizand ca termenul de livrare nu a fost respectat de trei edituri, scri ... »

eJobs: 4 din 10 angajați inventează scuze pentru a lipsi de la birou când au interviu pentru un nou job

Pe piața muncii extrem de competitivă din România, angajații sunt mereu în căutarea unui loc de muncă mai bun. Astfel, 74% dintre respondenții unui sondaj desfășurat în noiembrie de către eJobs, cea mai mare platf ... »

OMV Petrom raspunde comisiei parlamentare de ancheta a ANRE: Compania a platit constant redeventele petroliere in deplina conformitate cu prevederile legale si in baza ordinelor emise de catre institutiile competente

HotNews.ro
OMV Petrom a platit constant redeventele petroliere datorate bugetului de stat in deplina conformitate cu prevederile legale aplicabile si in baza ordinelor emise de catre institutiile competente in domeniu, se arata intr-o scrisoare transm ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

COLUMBIA 8 DUMNEZEU 8; COLUMBIA 16 Iisus Hristos 1 ...
Noul președinte al Columbiei, Ivan Duque, și-a anunțat drept prim obiectiv «corectarea» acordului cu gherilele FARC

18-06-2018. 2+18-6=14 BUDDHA numărul laturilor nu ...
Cutremur puternic luni dimineață: Cel puțin trei persoane au murit și peste 100 au fost rănite

INDUSTRIA ROMANA E ADMIRABILA, E SUBLIMA PUTEM ZIC ...
Cum arată DACIA fabricată de americani

Iar vreti sclavi cu 200 euro/luna salariul minim n ...
Masa rotunda cu Guvernul Romaniei pe tema crizei fortei de munca

1 ,ai uitat voit sa mentionezi gulerele albe ale p ...
DLAF: 150 de cazuri suspecte de fraudă cu fonduri europene în anul 2017

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Eveniment

Economie

Finante Banci

Politic

Actualitate

Turism

IT&C

Transporturi