Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Cine va fi noul președinte al Federației Române de Fotbal (FRF)?

Răzvan Burleanu
Ionuț Lupescu
Marcel Pușcaș

Comentarii (1) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Regele Mihai a încetat din viaţă

Foto: familiaregala.roMădălin Iulian Mihai
Majestatea Sa Regele Mihai I a încetat din viaţă astăzi, 5 decembrie 2017, la ora 13 (ora României), la reşedinţa privată din ... »

Pensiile se dau mai devreme în decembrie. Vezi când îți va bate poștașul la ușă

www.dcnews.rob1.ro
Vești bune pentru pensionari. Plata pensiilor a fost devansată în luna decembrie, beneficiarii urmând astfel să încaseze pensiile mai devreme cu câteva zile.”Având în vedere apropiatele Sărbăto ... »

Lovitura pentru Uber

Sursa foto: Bubble Argentina
Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.) își manifestă consternarea față de reacțiile unor lideri politici de dreapta și ale altor susținători UBER, în legătură cu dec ... »

Reactia directorul Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig la veste mortii Regelui Mihai I

"Am primit cu adâncă tristețe vestea trecerii la cele veșnice a Majestății Sale Regelui Mihai I al României. Ca fost șef al statului român și ultim supraviețuitor de mare însemnătate al celui de-al Doil ... »

Achiziții transfrontaliere în UE fără probleme

Curierul Naţional
Ce sunt achizițiile transfrontaliere?Ori de câte ori cumperi un produs sau un serviciu dintr-un alt stat membru al Uniunii Europene, faci o achiziție transfrontalieră, indiferent dacă mergi în statul respectiv sau folosești ... »

Ordonanta "revolutiei fiscale" a fost adoptata de plenul Senatului

HotNews.ro
Ordonanta de urgenta 79/2017, prin care a fost modificat Codul Fiscal, a fost adoptata luni de Senat cu 71 de voturi "pentru" si 37 de voturi "impotriva", urmand ca actul normativ sa fie transmis Camerei Deputatilor, car ... »

Primarul General, Gabriela Firea, va propune Consiliului General al Municipiului București ca Piața Victoriei sa poarte numele Regelui Mihai

Primarul General, Gabriela Firea: 'A plecat dintre noi, dar spiritul Regelui Mihai va fi în continuare far călăuzitor și reper moral pentru generațiile ce vor urma. Dat fiind faptul că viața Regelui s-a suprapus, aproape int ... »

CONSILIUL CONCURENŢEI FACE PROPUNERI PENTRU EFICIENTIZAREA CONCURENŢEI PE PIAŢA SERVICIILOR DE ASISTENŢĂ MEDICALĂ

Curierul Naţional
Consiliul Concurenţei a publicat raportul anchetei sectoriale privind serviciile de asistenţămedicală din România şi activităţile conexe acestora, care cuprinde o serie de propuneri pentruîmbunătăţirea concurenţei &ic ... »

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care E.ON România SRL preia compania Servicii pentru acasă – SEA Complet SA.

Curierul Naţional
E.ON România S.R.L. este specializată în activități de consultanță pentru afaceri și management,parte a grupului E.ON în România, fiind una din unitățile regionale E.ON existente la nivelglobal. În ... »

Reacţia Ambasadei Turciei în România la vestea morţii Regelui Mihai

,,Am aflat cu întristare vestea decesului Majestății Sale Regele Mihai I. Sincere condoleanțe Familiei Regale a României!'', se arată în mesajul transmis de Ambasada Turciei în România. ... »

Asociația Environ continuă lupta împotriva schimbărilor climatice

Asociația Environ a participat marți, 28 noiembrie 2017, la deschiderea oficială a ,,Săptămânii Diplomaţiei Europene 2017: focus clima”, proiect inițiat de Ambasadele Franţei, Spaniei, Suediei şi Germaniei împreun ... »

Reacţia preşedintelui Klaus Iohannis la vestea morţii Regelui Mihai I

"Astăzi, națiunea noastră este în doliu. Un mare om de stat și un mare român a plecat dintre noi. Am primit cu profundă durere și tristețe vestea morţii Majestății Sale Regelui Mihai I. Călătoria aproape secular ... »

180 de autoutilitare reînnoiesc parcul auto al Poştei Române

Curierul Naţional
Poşta Română îşi măreşte parcul auto. 80 de autovehicule de 3,5 tone vor intra în circulaţie, săptămâna aceasta, urmând ca până la finalul lunii să fie distribuite, în ţară, restul de 10 ... »

Se apropie Festivalul FTMB de Sporturi si Arte Martiale

Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti (FTMB) organizeaza Festivalul FTMB de Sporturi si Arte Martiale care va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti in perioada 09 - 10 decembrie 2017, proiect ce are ca scop promovarea sportu ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

decat ca nu chiar toate psdizdele-s curvele mele! ...
Dragnea și Dăncila se duc miercuri în Israel. Vizita, ținută la secret până în ultimul moment

Domnilor inspectori de la MUNCA, hai sa mergem pe ...
Inspecția Muncii a aplicat amenzi de un milion de euro pentru muncă nedeclarată

in perioada 2025 aprile 20-18! ...
Prim-ministrul Viorica Dăncilă va efectua, în perioada 25-26 aprilie, o vizită oficială în Statul Israel, la invitaţia prim-ministrului Statului Israel, Benjamin Netanyahu

indicele robor este inca tinut mult sub inflatie! ...
Indicele ROBOR la 3 luni a crescut din nou! Este vorba despre o creștere majoră! Care sunt efectele|

decat ca in toate agentiile am pus incompetenti! ...
Toate contractele la energie au fost modificate

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: