Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Noi schimbari pe frontul pensiilor

Curierul Naţional
Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice în vigoare la data de 1 ianuarie 2011, în forma publicată în Monitorul Oficial, a cuprins reglementări referitoare la contribuția de asigurări sociale datora ... »

Modificările la Legea sănătății trimise la reexaminare

Curierul Naţional
Legea pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul sănătății vizează măsuri legislative cu incidență în multiple domenii din sectorul sanitar: sistemul informatic, activitatea UPU/CPU, definirea unor noi ... »

Autoritatile pregatite pentru iarna?

Curierul Naţional
Primarul Sectorului 4 al Municipiului București, Daniel Băluță, a făcut în noaptea de joi spre vineri, inspecția utilajelor care vor interveni în această iarnă la deszăpezirea bulevardelor și a străzilor din Sectorul ... »

Zece TIR-uri de cadouri și articole de sezon confiscate de inspectorii antifraudă

Curierul Naţional
În urma monitorizării depozitelor en-gross, inspectorii antifraudă din cadrul ANAF auconfiscat în noiembrie bunuri cu o valoare de piață estimată de 5,49 milioane lei. Bunurile, cu unvolum echivalent a zece TIR-uri, includ ... »

Cum este informat consumatorul cu privire la utilizarea aditivilor?

Curierul Naţional
Aditivii în produsele alimentare sunt etichetaţi în conformitate cu normele stabilite în Directiva 2000/13/CE.Aditivii alimentari sunt ingrediente alimentare şi ar trebui să fie menţionaţi în lista ingredientelo ... »

Masă caldă pentru elevii din 50 de unități școlare și în anul școlar în curs

Curierul Naţional
Guvernul a aprobat în ședința de miercuri, 6 decembrie, lista celor 50 de unități de învățământ preuniversitar de stat în care se aplică, în anul școlar 2017-2018, Programul-pilot de acordare a unui su ... »

Sindicat: Agentii de la Penitenciarul Vaslui refuza sa mai intre in serviciu

HotNews.ro
Agentii de la Penitenciarul Vaslui refuza sa mai intre in serviciu, anunta vineri Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP), care acuza ca numarul mare de ore suplimentare si deficitul sever de personal pu ... »

URMĂRIT DE AUTORITĂȚILE ITALIENE, REȚINUT DE POLIȚIȘTII ROMÂNI

Curierul Naţional
Un bărbat, din județul Mureș, pe numele căruia autoritățile italiene au emis un mandat de urmărire internațională, pentru săvârșirea de infracțiuni contra libertății și integrității sexuale a minorilor și trafic de m ... »

Primarul Gabriela Firea da explicatii in sedinta CGMB, privind targul de Craciun pe care a vrut sa il deschida in Piata Victoriei

Curierul Naţional
Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) se va intruni vineri, intr-o sedinta extraordinara, pentru a clarifica situatia organizarii unui targ de sarbatori in Piata Victoriei si a modului in care a fost luata aceasta decizie. De a ... »

Dorin Chirtoaca, cercetat sub control judiciar, a cerut instantei sa i se permita sa participe la funeraliile regelui Mihai

Curierul Naţional
Primarul suspendat al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, in cazul caruia instanta a decis prelungirea controlului judiciar pentru inca 30 de zile, le-a solicitat magistratilor sa i se permita participarea la funeraliile Regelui Mihai I, instanta ... »

Listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus, precum și cu contestaţiile acceptate în cadrul Programului Casa Verde au fost publicate pe site-ul AFM

Curierul Naţional
Ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 7 decembrie 2017, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat listele cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare ... »

CONSILIUL CONCURENŢEI INVESTIGHEAZĂ PIAŢA MEDICAMENTELOR ONCOLOGICE

Curierul Naţional
Consiliul Concurenţei a declanșat două investigații privind un posibil abuz de pozitie dominantă alcompaniei Roche Romania SRL pe piața anumitor produse oncologice din România.Compania Roche activează în domeniul comercia ... »

Compensații în valoare de 90.000 de euro obținute de ECC Romania pentru consumatori în anul 2017

Curierul Naţional
Ziua Internațională a Aviației Civile este marcată și de Centrul European al Consumatorilor din România, înființat cu sprijinul Comisiei Europene și al Guvernului României prin intermediul Autorității Naționale p ... »

Revizie pozitiva la Registrul de evidenta al salaratiilor

Mădălin Iulian Mihai
In urma consultarilor cu Patronatele, Ministerul Muncii si Inspectia Muncii, s-a agreat ca transmiterea modificarilor contractelor individuale de munca in ceea ce priveste salariile sa se faca de la 1 ian pana la 31 martie, avant in vedere ... »

Acțiunile împotriva intereselor forței de muncă continuă, ca urmare BNS va protesta totuși în București în 12.12.2017

Curierul Naţional
Din respect pentru Familia Regală și pentru istoria poporului român, având în vedere acțiunile ce urmează a fi organizate la Palatul Regal pentru comemorarea Regelui Mihai, BNS a decis să revizuiască modul de organiz ... »

Unul din trei români cere sfaturi despre viroze respiratorii și afecțiuni ORL

Curierul Naţional
În plin sezon rece, specialiștii Doclandia.ro, prima soluție online care oferă informații medicale de la distanță persoanelor care caută o opinie avizată, discută despre cele mai uzuale afecțiuni de sezon și oferă rom&acir ... »

Primăria Sectorului 4 montează parazăpezi de protecție a șoselelor

Primăria Sectorului 4 a finalizat montarea parazăpezilor împotriva viscolului pe Șoseaua Berceni, pe tronsonul dintre Apărătorii Patriei și Șoseaua de Centură.Măsura, luată pentru prima dată în istoria Bucureștiului, ... »

Noi reguli pe piaţa muncii

Comunitatea de afaceri italiană din România şi Uniunea Generală a Industriaşilor din România (U.G.I.R.) apreciază modul profesionist în care Inspecţia Muncii se implică în prevenirea şi combaterea muncii nede ... »

Mesajul Președintelui ANOFM cu ocazia aniversării a 19 ani de activitate

Curierul Naţional
10 Decembrie este o zi deosebit de importantă pentru Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, zi în care aniversăm 19 ani de activitate.Sunt 19 ani în care instituția noastră s-a transformat, a evoluat și a a ... »

Cresterea de 31,03% a salariului de baza minim brut pe tara de la 1 ianuarie 2018 nu constituie o crestere proportionala a salariului net

VASS Lawyers
In M.Of. nr. 950 din data de 29 noiembrie 2017 a fost publicata Hotararea Guvernului nr. 846/2017 pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata.Potrivit acestui act normativ, incepand cu data de 1 ianuarie 2018, ... »

Interzicerea acţiunilor la purtător dezbătută la Târgu-Mureş

Curierul Naţional
Proiectul iniţiat de RoAction a fost dezbătut la Târgu-Mureş împreună cu studenţii de la Universitatea Petru Maior. Iniţiativa legislativă care vizează strângerea de semnături de la cetăţenii români pentru ... »

Asociatia Romanilor din Italia in colaborare cu CCIRO Italia continua ciclul de actiuni umanitare SOS Romania

'SOS Romania' a ajuns cu un camion de haine si jucarii in comuna Stolnici din judetul Arges. Circa 150 de copii au primit daruri din partea membrilor Asociatiei Romanilor din Italia, imbracaminte si jucarii. Totodata, peste 60 de ad ... »

Miniștrii Sănătății din UE susțin poziția României referitoare la problema exportului paralel de medicamente

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a participat astăzi, la Bruxelles, la Reuniunea Consiliului miniștrilor UE pentru Sănătate.La solicitarea ministrului român al Sănătății, în cadrul Reuniunii a fost discutată prob ... »

În ultimele 24 de ore, peste 121.000 de persoane au trecut frontiera

În ultimele 24 de ore, traficul de persoane şi mijloace de transport prin punctele de trecere a fost de peste 121.000 treceri persoane, atât pe sensul de intrare cât şi pe cel de ieşire din ţară şi de aproximativ 38. ... »

Proiect de Ordonanță de urgență a Guvernului pentru modificarea şi completarea Legii nr.233/2016 privind parteneriatul public-privat

Curierul Naţional
În luna noiembrie 2016 a fost publicată în Monitorul Oficial al României nr. 954 Legea nr.233/2016 privind parteneriatul public-privat; conform prevederilor art.45, Ministerul Finanţelor Publice are obligaţia elaborări ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

omv un sugator de bani ,au investit 689 mil de eu ...
Fondul Proprietatea: Plafonarea pretului la gaze incalca legislatia europeana si europeana

Ah vey! Asa o ingrijorare au perciunatii pripasiti ...
Fondul Proprietatea: Plafonarea pretului la gaze incalca legislatia europeana si europeana

Vand gaze, aroma de varza, sau fasole cu ciolan. ...
Avem gaze, dar scumpe

si prostii din privat???? ...
Vârsta de pensionare, schimbată OFICIAL

pensii speciale,oameni speciali,ceilalti fraieri c ...
Pensie specială uriașă, în Dolj: 24.300 de lei net pe lună

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Opinii

Eveniment

Economie

Finante Banci

Politic

Business Style

Actualitate

Turism

IT&C

Transporturi

Piata farma

Extern

Util