Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Considerați normal să plătiți vizita la medicul de familie?

Da
Nu
Casa de Sănătate trebuie să intervină

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Poliția a intervenit la peste 2.700 de evenimente într-o zi

sursă foto: psnews.ro
Ieri, 6 ianuarie, poliţiştii au intervenit la peste 2.700 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au aplicat peste 7.300 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acţiunilor ... »

Primăria București face precizări cu privire la contractul Luxten

Primăria Municipiului București a făcut mai multe precizări, într-un comunicat de presă, cu privire la prelungirea contractului cu Luxten.„Contractul de delegare a serviciului de iluminat public din Municipiul Bucureşti, n ... »

19 grupuri civice ii cer lui Klaus Iohannis sa foloseasca "toate instrumentele din Constitutie" pentru ca Romania "sa nu devina un proiect esuat din punctul de vedere al statului de drept, capturat de retele infractionale"

Foto: hotnews.roHotNews.ro
19 grupuri civice, printre care Coruptia Ucide, #REZISTENTA, Initiativa Romania, comunitatea Va vedem din Sibiu si #Insist, fac un apel catre presedintele Klaus Iohannis sa foloseasca "toate instrumentele pe care Constitutia i le pune ... »

Sistemele de securitate private, verificate de polițiști

Peste 1.500 de obiective care operează cu valori au fost verificate de poliţiştii de la ordine publică în ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate fiind aplicate aproape 150 de amenzi, a căror valoare de ... »

IMM INVEST ROMANIA – o oportunitate de dezvoltare pentru Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii

IMM INVEST ROMÂNIA, Programul de susținere a întreprinderilor mici și mijlocii, va aduce Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii o nouă oportunitate de consolidare a rolului ... »

Protest, la Cluj, duminica seara, impotriva modificarii legilor justitiei: "In democratie, persoanele cu probleme penale stau la puscarie"

HotNews.ro
Cateva sute de clujeni au iesit, duminica, in strada pentru a protesta fata de modificarea legilor justitiei si a Codului penal, cerand, totodata, demisia tuturor persoanelor cu probleme penale din functiile publice.Protestatarii au avut pa ... »

Consiliul Concurenţei a sancţionat cu amenzi în valoare totală de 73.100.870,37 le şase companii

Curierul Naţional
Consiliul Concurenţei a sancţionat cu amenzi în valoare totală de 73.100.870,37 lei (aproximativ 15,8 mil euro) şase companii pentru încheierea a două înţelegeri anticoncurenţiale pe piaţa ... »

Debitul Dunării, la intrarea în ţară, va creşte până la 8.000 mc/s, în perioada următoare, mult peste media anuală din ianuarie

Gazeta de Sud
Debitul Dunării, la intrarea în ţară, se anunţă în creştere în următoarea săptămână, până la 8.000 de mc/s, cu aproape 3.000 mc/s peste media multianuală a lunii ianuarie, arată prognoza de medie d ... »

Articole din editiile precedente:

Cât ne costă un parlamentar: Bugetul pentru aleşi a fost dublat

b1.ro
Mai bine de 60 de aleși nu s-au remarcat în plenul Parlamentului decât la depunerea jurământului sau când şi-au anunțat prezența la lucrările din plen. Dar în schimb în anul care a trecut, şi-au m ... »

Investiții în Aeroportul Internațional Arad și în anul 2018

Curierul Naţional
Pentru Aeroportul Internațional Arad, 2017 a reprezentat anul relansării. Investițiile în infrastructură, dotarea cu aparatură specifică și reluarea curselor charter sunt obiectivele realizate de Consiliului Județean, îm ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

UTOPIE : DUPÃ ,AŞA lege VOM IMPORTA parlamantar ...
Andreea Paul: Cerem fiecărui demnitar român: Raportul anual de activitate însoțit de Raportul cheltuielilor publice cu mandatul său și o lege pentru sancționarea celor care nu o fac!

O JUSTIŢIE CU LEGI ,,PERFECTE" REZOLVÃ tot !!! ...
Ce facem în faţa cocktail-ului exploziv de incompetenţă?

mai ales la parcarile pe trotuare. ...
Actiuni ale Politiei Romane pentru siguranta comunitatii

i-a autorizatia ,a boc . ...
Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică la manifestarea de protest, organizată sub denumirea Vă Vedem, de la Cluj până la Bucureşti! Toţi pentru Justiţie

dacat ,strada! ...
Ce facem în faţa cocktail-ului exploziv de incompetenţă?

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: