Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Considerați normal să plătiți vizita la medicul de familie?

Da
Nu
Casa de Sănătate trebuie să intervină

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate

Primăria București face precizări cu privire la contractul Luxten

ActualitateData adaugarii: 2018-01-07

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Primăria Municipiului București a făcut mai multe precizări, într-un comunicat de presă, cu privire la prelungirea contractului cu Luxten.

„Contractul de delegare a serviciului de iluminat public din Municipiul Bucureşti, nr. 206/ 1997 dintre PMB şi SC LUXTENLIGHTING COMPANY SA a fost încheiat în decembrie 1997, cu respectarea prevederilor legale în vigoare de la acea dată.

Conform prevederilor legale, PMB a solicitat operatorului SC LUXTEN LIGHTING COMPANY SA să asigure continuitatea serviciului de utilitate publică pe o perioadă de 90 de zile, perioada necesară finalizării procedurilor pentru desemnarea noului operator al serviciului de iluminat.

Subliniem că, nu se identifică în contextul Legii 230/ 2006, a serviciului de iluminat public, niciun articol care să impună o Hotărâre a CGMB pentru asigurarea continuităţii unui serviciu de utilitate publică, aşa cum în mod eronat şi tendenţios se vehiculează pe reţelele de socializare.

În ceea ce priveşte Compania Municipală Iluminat Public Bucureşti S.A, care se va ocupa de modernizarea şi întreţinerea sistemului de iluminat public din Capitală, aceasta va realiza investiţii în sistem, în special în zonele în care în prezent nu există iluminat public şi va urmări integrarea acestuia în Strategia de Smart City a Capitalei. Facem precizarea că societatea deţine Atestatul nr 12959 din 11/ 12 /2017, eliberat de Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei.”
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Adauga comentariul tau:
  * Nume: Email:

  * Mesaj:

  caractere rămase.

  Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  UTOPIE : DUPÃ ,AŞA lege VOM IMPORTA parlamantar ...
  Andreea Paul: Cerem fiecărui demnitar român: Raportul anual de activitate însoțit de Raportul cheltuielilor publice cu mandatul său și o lege pentru sancționarea celor care nu o fac!

  O JUSTIŢIE CU LEGI ,,PERFECTE" REZOLVÃ tot !!! ...
  Ce facem în faţa cocktail-ului exploziv de incompetenţă?

  mai ales la parcarile pe trotuare. ...
  Actiuni ale Politiei Romane pentru siguranta comunitatii

  i-a autorizatia ,a boc . ...
  Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică la manifestarea de protest, organizată sub denumirea Vă Vedem, de la Cluj până la Bucureşti! Toţi pentru Justiţie

  dacat ,strada! ...
  Ce facem în faţa cocktail-ului exploziv de incompetenţă?

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: