Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Românii care nu anunţă Fiscul că pleacă din ţară mai mult de șase luni, amendaţi

Gazeta de Sud
Românii care intenționează să plece din țară pentru mai mult de șase luni de zile vor risca, din acest an, să fie amendați dacă nu notifică Fiscul în prealabil. Obligaţia de a depune ghidul o au persoanele fizice care ... »

Începând din februarie, peste 28.000 de poliţişti vor beneficia de majorări salariale

Sursa foto: Cuget Liber
Având în vedere resursele bugetului anului 2018, MAI va asigura o majorare a sporului pentru risc şi suprasolicitare neuro-psihică de la 5 % la 10%, începând cu 1 februarie 2018, dar şi acordarea acestui spor pent ... »

Angajatorul obligat să elibereze adeverinţa de vechime pe ultimele 12 luni

Gazeta de Sud
Angajatorii sunt obligaţi să completeze adeverinţe de vechime pentru fiecare angajat, în care se trec mutațiile intervenite (cam la fel cum se treceau în cartea de muncă) pe durata executării contractului individual de mun ... »

Anunț recrutare CONSILIER JURIDIC

Curierul Naţional
S.C. TIN MANAGEMENT GRUP S.A. angajează consilier juridic. Cerințe: - Studii superioare finalizate în domeniul juridic; - Cunostințe operare PC (Word, Excel, Power Point); - Cunostințe limba engleza nivel mediu; - Abilități de n ... »

Misu Negritoiu se alatura echipei EY Romania in calitate de Senior Advisor

Curierul Naţional
Mișu Negrițoiu se alătură EY România în calitate de Senior Advisor. El va oferi consultanță pentru tranzacții și va sprijini dezvoltarea strategiei de piață a EY, la nivel local, dar și internațional. Mișu Negr ... »

Poşta Română salută decizia Fondului Proprietatea de a renunţa la procesul intentat împotriva companiei

Curierul Naţional
Fondul Proprietatea a renunţat la acţiunea în instanţă îndreptată împotriva Companiei Naţionale Poşta Română care contestase schimbarea ultimilor trei membri din Consiliul de Administraţie al companiei, numi ... »

Prețurile pentru furnizarea reglementată a gazelor naturale la clienții casnici aprobate de Comitetul de Reglementare al Autorităţii  Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei

Curierul Naţional
Odată cu intrarea în vigoare a prevederilor OUG 64/2016, respectiv 1 aprilie 2017, preţul gazelor naturale din producţia internă  se  stabileşte  în mod liber pe piață, pe baza cererii și ofertei și const ... »

Exporturile ne-au adus in primele 11 luni din anul trecut, putin peste 58 de miliarde de euro. Importurile ne-au "luat" 69 de miliarde. Ca sa nu ne tot miram de tendinta de depreciere a leului

HotNews.ro
In primele 11 luni ale anului trecut, incasarile din exporturi au adus circa 58,14 miliarde de euro, in vreme ce suma necesara pentru achitarea importurilor a fost de 69,49 miliarde de euro, arata datele transmise marti de Institutul Nation ... »

POR: Apeluri de proiecte în valoare de 96,4 milioane euro, pentru iluminat public de calitate

Curierul Naţional
Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional (AM POR) din Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE) a lansat astăzi trei apeluri de proiecte, în valoare tota ... »

Primaria Sectorului 4 a redus taxa de salubrizare de la 12 lei pe luna la 6 lei pentru persoanele cu venituri mai mici de 2.000 lei, daca se plateste anticipat

HotNews.ro
In urma scandalului din ultimele zile, Primaria Sectorului 4 a redus, luni, taxa de salubrizare pentru anul 2018 la 6 lei/luna/persoana pentru persoanele fizice cu venituri nete lunare sub 2000 lei, daca aceasta este achitata anticipat,&nbs ... »

Reuniunea Grupului de lucru constituit în baza Memorandumului cu tema ”Efectele constatării încălcării de către România a interdicției tratamentelor inumane sau degradante în cauza Iacov Stanciu împotriva României”

Curierul Naţional
În data de 8 ianuarie 2018, a avut loc, la sediul Ministerului Justiției, întâlnirea Grupului de lucru stabilit în anul 2012 prin Memorandumul cu tema ”Efectele constatării încălcării de către Rom&ac ... »

Controale ANSVSA în sectorul produselor alimentare de origine nonanimală

Curierul Naţional
În cursul lunii decembrie, Direcțiile județene sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor precum și a municipiului București au desfășurat 7.872 de controale în unitățile din industria agroalimentară care des ... »

Noiembrie 2017: rata şomajului în formă ajustată sezonier a fost de 4,7%

Mădălin Iulian Mihai
Luna noiembrie a anului trecut a adus cu ea o scaderea a ratei somajului de pana la 0,2 pucte procentuale fata de cea inregistrata in luna octombrie a aceluiasi an (4,9%).Rata mai mare de somaj s-a inregistat la barbati, cu 1,9 puncte de pr ... »

Depozitarul Central a încheiat un contract cu depozitarul central KDD Central Securities Clearing Corporation din Slovenia

Curierul Naţional
Depozitarul Central a încheiat un contract cu depozitarul central KDD Central Securities Clearing Corporation din Slovenia - "LEI agency agreement"- cu scopul de a facilita, în calitate de intermediar, emiterea de codu ... »

Noi modificari aduse legii privind concesiunile

VASS Lawyers
In M.Of. nr. 1022 din data de 22 decembrie 2017 a fost publicata Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 107/2017 pentru modificarea si completarea unor acte normative cu impact in domeniul achizitiilor publice (Ordonanta de urgenta).Modifica ... »

Contract de peste 530.000 de euro : Orange va furniza, in urmatorii 3 ani, catre Camera Deputatilor abonamente de internet mobil, voce, cu tablete si telefoane incluse

HotNews.ro
Camera Deputatilor a incheiat, in data de 28 decembrie a anului trecut, cu Orange Romania un acord cadru pe 3 ani pentru furnizarea de servicii de telefonie mobila pentru comunicatii nationale, internationale si roaming, potrivit unui anunt ... »

Consiliul de Supraveghere a schimbat-o pe Mariana Gheorghe din funcţia de director general al OMV Petrom

Gazeta de Sud
Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom a înlocuit-o, marţi, pe Mariana Gheorghe din funcţia de director general (CEO) al companiei, care „a renunţat la mandatul său”, conducerea societăţii fiind preluată de Christi ... »

Numărul de locuri pentru învăţământul superior medico-militar se dublează

În urma analizelor privind resursa umană specializată în domeniul medico-militar, ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor, a dispus dublarea numărului de locuri pentru formarea medicilor militari. În anul de î ... »

UVT a câştigat o finanţare de peste 2 milioane de lei pentru şcoala de vară

West Summer University, proiect devenit deja tradiţie în Universitatea de Vest din Timişoara, va beneficia în următorii trei ani de o finanţare de aproape 2,2 milioane lei prin Schema de Granturi Competitive pentru universit ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

INDUSTRIA ROMANA E ADMIRABILA, E SUBLIMA PUTEM ZIC ...
Cum arată DACIA fabricată de americani

Iar vreti sclavi cu 200 euro/luna salariul minim n ...
Masa rotunda cu Guvernul Romaniei pe tema crizei fortei de munca

1 ,ai uitat voit sa mentionezi gulerele albe ale p ...
DLAF: 150 de cazuri suspecte de fraudă cu fonduri europene în anul 2017

Am inteles , ca pe timpul comunismului institutii ...
DLAF: 150 de cazuri suspecte de fraudă cu fonduri europene în anul 2017

NĂVODARI 8 DUMNEZEU 8; Năvodari 8/15 Dumnezeu 8/ ...
Anunț începere proiect: „Înfiinţare cabinet integrat fizioterapie-kinetoterapie în oraşul Năvodari”

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Opinii

Eveniment

Economie

Fonduri Europene

Finante Banci

Actualitate Companii

Politic

Actualitate

IT&C

Transporturi

Retail