Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Primer: Medicamentele ieftine au disparut in ultimii 2 ani

Curierul Naţional
PRIMER - Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania – care reuneste 16 situri de fabricatie din tara – trage din nou un semnal de alarma, inca de la inceputul anului, cu privire la efectele “taxei cla ... »

Precizari privind hidrantii de incendiu

Sursa foto:Dedeman
În urma informațiilor eronate, difuzate în presă, privind așa-zisa obligație a populației de a echipa gospodăriile cu hidranți împotriva incendiilor, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fo ... »

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi monitorizează modul de soluţionare a cazului semnalat de presă

Sursa foto: Cotidianul
Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi monitorizează modul de soluţionare a cazului semnalat de presă privind decesul unui bebeluş la două zile de la naştere, în Spitalul Cuza Vodă din IaşiAvocatul Poporului s-a sesizat ... »

Românii care nu anunţă Fiscul că pleacă din ţară mai mult de şase luni, amendaţi

Mariana Butnariu (Gazeta de Sud)
Românii care intenţionează să plece din ţară pentru mai mult de şase luni de zile vor risca, din acest an, să fie amendaţi dacă nu notifică Fiscul în prealabil. Obligaţia de a depune ghidul o au persoanele fizice care ... »

Barometrul demografic nu arata bine

Curierul Naţional
Conform unui studiu al Institutului National de Statistica, in luna noiembrie a anului trecut s-au inregistrat scaderi ale numarului de nasterii si decese, in comparatie cu luna octombrie a aceluiasi an. Numarul casatoriilor a scazut si el ... »

Cornel Coca Constantinescu: România se află pe primul loc în topul statelor din UE în ceea ce privește ponderea populației care locuiește în imobile proprietate personală

La sfârșitul anului trecut,Cornel Coca Constantinescu, vicepreședintele ASF, a acordat un interviu, pentru XPRIMM,  în care vorbește despre piața asigurărilor de anul trecut dar și despre cum o sa arate aceasta î ... »

Secretarul de stat pentru afaceri bilaterale şi strategice în spaţiul euroatlantic, George Ciamba, a participat ieri, 9 ianuarie 2018, la dezbaterea cu tema Provocări de securitate în regiunea Mării Negre

Evenimentul a fost organizat de New Strategy Center şi Center for American Seapower (Hudson Institute, Washington). Dezbaterea a prilejuit un schimb de opinii privind evoluţiile de securitate din regiunea Mării Negre şi modalităţile p ... »

TotalSoft anunță preluarea Architected Business Solutions ca parte a strategiei sale de creștere

Curierul Naţional
TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori și integratori de soluții software de business, filială deținută integral de către Logo Yazilim A.S. (Logo), și Architected Business Solutions (ABS), grup cu sediul în Bucure ... »

Discursul presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis în cadrul ceremoniei de decorare a unor instituţii de învăţământ

Vă prezentăm în continuare transcrierea alocuţiunii:'Domnule ministru,Distinşi profesori şi cercetători,Dragi elevi şi studenţi,Doamnelor şi domnilor,Vă urez "Bun venit!" la Palatul Cotroceni cu prilejul decor ... »

Platforme de comerț electronic

Curierul Naţional
Platformele de comerț electronic, cunoscute și sub denumirea de „piețe”, permit consumatorilor să cumpere produse oferite de comercianți terți direct online, în unele cazuri, pe lângă propriile produse (de exe ... »

Atribuţiile Inspecţiei Muncii: inspectoratele teritoriale de muncă au competenţa de a verifica şi în acelaşi timp de a îndruma angajatorii referitor la respectarea prevederilor legale referitoare la relaţiile de muncă

Scopul acţiunilor de verificare şi îndrumare este ca toţi angajatorii să devină cât mai responsabili şi să conştientizeze efectele negative pe care le are utilizarea muncii nedeclarate.Având în vedere faptul ... »

Mastercard saluta adoptarea normelor metodologice pentru implementarea legii cash-back

Curierul Naţional
Ca urmare a adoptării de către Guvern și a publicării vineri, 5 ianuarie 2018, în Monitorul Oficial a normelor metodologice pentru aplicarea Ordonanței de urgență nr. 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plată, ... »

TRAFIC RUTIER DEVIAT SAU RESTRICŢIONAT, PARŢIAL, CA URMARE A LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ

Şos. Pantelimon - Cora;- Şos. Panduri - Str. Dr. Bagdasar;- Drumul Taberei - Str. Braşov;- Drumul Taberei - Str. Sibiu;- Drumul Taberei - Str. Romancierilor;- Bd. Dimitrie Cantemir între Str. Drumea Rădulescu şi Str. Lânăr ... »

Contracte în valoare de 19,8 milioane euro pentru dotarea spitalelor cu echipamente de imagistică

34 de spitale din țară și din Capitală vor fi dotate cu echipamente de imagistică de tip Computer Tomograf (14), Rezonanță Magnetică Nucleară (24) și 21 de sisteme informatice PACS (tehnologie medicală de imagistică utilizată p ... »

Practici comerciale neloiale

Comercianții trebuie să comunice prețul real al bunurilor și serviciilor pe care le oferă. Nu au voie să pretindă că oferă anumite servicii adiționale gratuite, atâta timp cât serviciile respective sunt deja incluse &i ... »

INFOTRAFIC: JUDEŢUL BRĂILA: TRAFIC NORMAL PE DE584

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Brăila, circulaţia pe DE584 Brăila - Slobozia a revenit la normal. Din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un ... »

Acțiuni întreprinse pentru reducerea generării deșeurilor menajere

Curierul Naţional
83% dintre români consideră că principala acțiune pe care o pot realiza pentru evitarea generării de deșeuri alimentare sau alte tipuri de deșeuri este ca aceștia să cumpere exact ce au nevoie, alte acțiuni ce pot fi realizat ... »

A.J.O.F.M. Bistriţa - Năsăud organizează prin Centrul propriu de Formare Profesională, programe de formare profesională gratuite pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa - Năsăud organizează prin Centrul propriu de Formare Profesională, programe de formare profesională gratuite pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de munc ... »

Subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 11 situaţii de urgenţă

În perioada 08.01.2018 -09.01.2018, subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Giurgiu au intervenit la 11 situaţii de urgenţă, astfel:- 9 intervenţii ale Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare ... »

Florian BODOG, ministrul Sănătăţii, a solicitat preluarea tuturor observaţiilor şi propunerilor transmise în cadrul procesului de dezbatere publică a proiectului Legii privind transplantul uman

Florian BODOG, ministrul Sănătăţii, a solicitat preluarea tuturor observaţiilor şi propunerilor transmise în cadrul procesului de dezbatere publică a proiectului Legii privind transplantul uman.Reamintim că, Agenţia Naţional ... »

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretele de decorare a unor instituţii de învăţământ

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretele de decorare a unor instituţii de învăţământ.Astfel, cu prilejul aniversării a 200 de ani de la înfiinţare, în semn de apreciere pentru rez ... »

Protecția vieții private în comunicații electronice

Curierul Naţional
Normele UE privind protecția datelor cu caracter personal și a vieții private în comunicațiile electronice se referă la comunicarea pe internet (de exemplu, accesul la internet) și la comunicarea prin rețele de telefonie mobil ... »

Deciziile adoptate de Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară

Curierul Naţional
În cadrul şedinţei de astăzi, Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat măsuri privind cadrul de funcţionare a pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări, piaţă de capital şi pens ... »

Propuneri de soluţionare a unor probleme din activitatea furnizorilor de servicii medicale

Curierul Naţional
CNAS a prezentat astăzi ministrului sănătăţii, dl. Florian Bodog, mai multe propuneri de soluţionare a unor probleme semnalate de reprezentanţii furnizorilor de servicii medicale şi ai pacienţilor, în scopul debirocratizării ... »

Sibiul participă la Târgurile de Turism de la Viena şi Stuttgart

Sibiul continuă promovarea ofertei turistice a oraşului. Echipele Primăriei Sibiu vor participa în zilele următoare la două târguri de turism importante din străinătate.În perioada 11-14 ianuarie oraşul va fi promo ... »

Consiliul Concurenţei a sancţionat şase companii cu amenzi în valoare totală de peste 70 mil. lei

Consiliul Concurenţei a sancţionat cu amenzi în valoare totală de 73.100.870,37 lei (aproximativ 15,8 mil euro) şase companii pentru încheierea a două înţelegeri anticoncurenţiale pe piaţa comercializării contoare ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

BORFASII FAC LEGILE IN Ro ! ...
UE, îngrijorată de modificările la Codul Penal

PASTELE SI RUSALIILE CAD MEREU DUMINICA, DECI SCAD ...
Noutăți legislative pentru angajați și angajatori

STATUL AR VINDE TITLURI, DA NU CUMPARA NIMENI ! ...
Teodorovici: Statul a împrumutat 18,6 miliarde lei, de pe piața internă, de la începutul anului

PENSIONARII SI-AU FACUT-O CU MANA LOR:AU VOTAT pes ...
Pensionarii vor primi mai putini bani

Teo do ro vi ci ,,esti roman ma ? Daca ai iesit tu ...
Teodorovici: Statul a împrumutat 18,6 miliarde lei, de pe piața internă, de la începutul anului

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Eveniment

Economie

Fonduri Europene

Finante Banci

Actualitate Companii

Politic

Actualitate