Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Gala Premiilor de Excelenta in Educatie si Cercetare la UTCB

Foto: Curierul NationalMădălin Iulian Mihai
Astazi, Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti a organizat cu sprijinul Federaţiei Patronatelor Societăţilor din Construcţii și a Casei Sociale a Constructorilor “Gala Pr ... »

Afacerea secreta a lui Radu Mazare: Caelia, paradisul imobiliar al milionarilor

HotNews.ro
33 dintre cei mai bogați politicieni și oameni de afaceri sunt sau au fost rezidenții unui complex imobiliar de lux din Constanța, construit în urma unei oferte de nerefuzat. În urmă cu 12 ani, Radu Mazăre i-a dat unui om ... »

Măsuri de debirocratizare a sistemului de sănătate pentru un acces mai facil al pacienţilor la servicii de sănătate

Curierul Naţional
Florian BODOG, ministrul Sănătății, s-a întâlnit în această dimineață cu președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Laurențiu MIHAI și reprezentanții acestei instituții pentru a discuta propuner ... »

Cu cat s-a vandut unul din cele mai mari diamante din lume?

Curierul Naţional
Diamantul de dimensiunea unui ou, ce masoara 709 carate, a fost descoperit de un pastorcrestin, in luna martie, in micul stat din Africa de Vest, Sierra Leone. Licitatia pietrei pretioase, a marcato premiera, avand in vedere ca un diamant, ... »

Pop anunta schimbarea Regulamentului scolilor: Telefoanele interzise in ore. Serviciul pe scoala si sanctionarea pentru lipsa uniformei - interzise. Elevii il acuza ca a facut schimbari fara consultare

HotNews.ro
Efectuarea serviciului pe scoala de catre elevi, folosirea notelor ca mijloc de coercitie si sanctionarea elevilor care nu poarta uniforma unitatii vor fi interzise de-acum incolo, potrivit noului Regulament-cadru de organizare si functiona ... »

ANAF are capacitatea necesară pentru a procesa toate declarațiile fiscale obligatorii, inclusiv Formularul 600

Curierul Naţional
În urma evaluării realizată la nivelul ANAF, a rezultat că un număr estimativ de 210.000 de contribuabili persoane fizice au obligația de a depune, până la data de 31 ianuarie 2018, formularul 600 în vederea determin ... »

Se caută locuri de muncă la nivel național și european

Irina Băncilă
Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 15.373 locuri de muncă, în data de 10 ia ... »

903 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Curierul Naţional
Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURESRomânia, 903 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Portugalia – 330 de locuri de muncă: 300 culegător de zmeură, 30 culegător dez ... »

Tinerii dezavantajați se vor putea angaja, timp de 24 de luni, în instituțiile publice locale, pentru a dobândi diverse competențe

Curierul Naţional
Instituțiile publice locale vor fi implicate în procesul de integrare pe piața muncii a tinerilor dezavantajați, pentru a-i sprijini să capete experiențe, competențe și abilități care vor putea fi valorificate ulterior î ... »

Ministerul Educației Naționale a reglementat procedura de utilizare a auxiliarelor didactice în unitățile de învățământ preuniversitar

Curierul Naţional
Ministerul Educației Naționale (MEN) a reglementat modalitatea de utilizare în unitățile de învățământ preuniversitar a auxiliarelor didactice aprobate/avizate de Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE). ... »

Scade natalitatea, se înmulțesc divorţurile

 Conform unui studiu al Institutului Naţional de Statistică, în luna noiembrie a anului trecut s-au înregistrat scăderi ale numărului de naşteri şi decese, în comparaţie cu luna octombrie a aceluiaşi an. Numă ... »

INACO a lansat Ghidul de finanțare pentru internaționalizarea companiilor

Andreea Paul (INACO)
În anul Marii Uniri, exportam cherestea, cereale, vin, miere și petrol. Astăzi vindem în străinătate mașini, produse electrotehnice și agroalimentare, textile și pielărie.Oferta României pentru export s-a schimbat ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Shantajul Greciei impotriva Republicii Macedonia ( ...
Acord după 27 de ani de negocieri: Grecia și Macedonia au semnat o înțelegere pentru schimbarea numelui fostei republici iugoslave

Dragnea, presedinte PSD ,presedintele camerei depu ...
Concluziile şedinţei de urgenţă PSD de după condamnarea lui Dragnea

Mai voi sunteti in toate mintile .Dupa ce Fierea ...
Concluziile şedinţei de urgenţă PSD de după condamnarea lui Dragnea

Mai voi sunteti in toate mintile .Dupa ce Fierea ...
Concluziile şedinţei de urgenţă PSD de după condamnarea lui Dragnea

sunt ferm hotarat ,sa NU te votez. ...
Iohannis: Sunt ferm hotărât să candidez pentru încă un mandat de președinte

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: