Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Resursele de energie primară au crescut în perioada 1 ianuarie- 30 noiembrie 2017 cu 4%

Curierul Naţional
În perioada 1.I.‐30.XI.2017, resursele de energie primară au crescut cu 4,0%, iar cele de energie  electrică au scăzut față de aceeași perioadă a anului precedent cu 3,2%. Principalele  resurse  de  e ... »

Lansare de carte: ”Pui de cotoroanță” de Margaret Atwood

www.librariaonline.roIrina Băncilă
  Editura Humanitas Fiction vă aşteaptă miercuri, 17 ianuarie, ora 19.00 la Librăria Humanitas de la Cişmigiu la lansarea romanului ”Pui de cotoroanță” de Margaret Atwood, al patrulea volum al Proiectului Hogarth Sha ... »

INACO a lansat Ghidul de finanțare pentru internaționalizarea companiilor

Andreea Paul (INACO)
În anul Marii Uniri, exportam cherestea, cereale, vin, miere și petrol. Astăzi vindem în străinătate mașini, produse electrotehnice și agroalimentare, textile și pielărie.Oferta României pentru export s-a schimbat ... »

ANAF: Suntem capabili să procesăm toate declaraţiile fiscale obligatorii

În urma evaluării realizate la nivelul ANAF, a rezultat că un număr estimativ de 210.000 de contribuabili persoane fizice au obligaţia de a depune, până la data de 31 ianuarie 2018, formularul 600 în vederea determin ... »

Pop anunţă schimbarea Regulamentului şcolilor: telefoanele, interzise în ore.

 Efectuarea serviciului pe şcoală de către elevi, folosirea notelor ca mijloc de coerciţie şi sancţionarea elevilor care nu poartă uniforma unităţii vor fi interzise de-acum încolo, potrivit noului Regulament-cadru de or ... »

Tulcea: Sedinta de urgenta a autoritatilor locale pentru a decide cum vor fi inlocuite cele 15 autobuze care au ars joi noapte

HotNews.ro
Autoritatile locale din municipiul Tulcea se vor intruni, vineri dimineata, intr-o sedinta de urgenta, pentru a gasi o solutie in vederea inlocuirii mijloacelor de transport in comun distruse in incendiul izbucnit la societatea Transport Pu ... »

Noiembrie 2017: comenzile noi din industria prelucrătoare au crescut cu 17,4%

Curierul Naţional
În luna noiembrie 2017, comenzile noi din industria prelucrătoare, pe total (piaţa internă şi piaţa externă),  în  termeni  nominali,  au  scăzut  faţă  de  luna  preced ... »

CALENDARUL LANSARILOR DE APELURI PENTRU LUNILE IANUARIE-MARTIE 2018

Curierul Naţional
MDAPFE a actualizat  pe care estimează că le vor lansa Autoritățile de Management în primele trei luni ale anului. Conform acestui calendar, se vor lansa 50 de ghiduri, în valoare nerambursabilă de aproximativ 3,1 ml ... »

Achizitia anului in Armata romana: astazi se semneaza contractul pentru cumpararea a 227 transportoare blindate Piranha 5 de la compania americana General Dynamics

HotNews.ro
Contractul pentru cumpararea a 227 transportoare blindate Piranha 5 de la compania americana General Dynamics va fi semnat vineri la Ministerul Apararii, in prezenta ministrului Mihai Fifor, anunta ministerul intr-un comunicat. In luna ... »

POCU - 93,7 MILIOANE EURO PENTRU FINANTAREA START UP NATION

Curierul Naţional
Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman (AM POCU) din cadrul MDRAPFE a semnat trei contracte de finanțare, în valoare totală de aproximativ 93,7 milioane euro, în cadrul apelului de proiecte de tip ... »

MDRAPFE: PLAN DE AMENAJARE A ZONEI MARII NEGRE, REALIZAT CU FONDURI EUROPENE

Curierul Naţional
Zona Mării Negre beneficiază de un plan de amenajare a spațiului maritim, realizat în colaborare de România și Bulgaria, prin intermediul unui proiect finanțat din fonduri europene și derulat de Ministerul Dezvoltării Reg ... »

India si-a lansat vineri cel de-al 100-lea satelit, tara vrea sa devina un furnizor de servicii spatiale low-cost

HotNews.ro
India si-a lansat vineri cel de-al 100-lea satelit in spatiu, in conditiile in care premierul Narendra Modi doreste ca tara sa sa devina un furnizor de servicii spatiale low-cost, transmite Reuters. Vineri au fost lansate 31 de sateliti in ... »

15.629 locuri de muncă vacante la nivel național

Curierul Naţional
Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, înevidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate15.629 locuri de muncă, în data de 11 ianu ... »

114.634.650 euro pentru agricultorii din sectorul vegetal

Curierul Naţional
În ședința de Guvern de ieri, 10 ianuarie 2018, s-au aprobat, printr-o Hotărâre, plafoanele alocate ajutoarelor naționale tranzitorii în sectorul vegetal pentru anul de cerere 2017 care se încadrează în li ... »

Indicele producției industriale

Curierul Naţional
În  luna noiembrie 2017, producţia industrială a scăzut faţă de luna precedentă cu 0,7% ca serie brută şi a crescut ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 0,7 ... »

41 de maternități din România echipate cu pătuțuri și lenjerii de către Crucea Roșie Română cu sprijinul P&G și PROFI

Irina Băncilă
Procter&Gamble, PROFI și Crucea Roșie Română au echipat 41 de maternități de stat din România cu peste 80 de pătuțuri noi și 7.600 de lenjerii de pat, necesare pentru a oferi nou-născuților confortul de care au nev ... »

Ce firme caută angajaţi: Top domenii cu cele mai multe locuri de muncă

HotNews.ro
Cele mai multe joburi disponibile la început de an sunt pentru candidaţii cu experienţă în domeniul IT, în vânzări şi retail, în domeniul economic şi în cel al transporturilor, potrivit unei analize ... »

Mai multe linii de tramvai din Bucuresti reabilitate cu fonduri europene

HotNews.ro
Sapte linii de tramvai si depoul Titan, precum si sistemul de semaforizare din Capitala vor fi reabilitate si modernizate din fonduri europene de peste 200 de milioane de euro, transmite Primaria Capitalei. In aceasta suma este inclusa si a ... »

Scade birocraţia în sistemul medical

Florian Bodog, ministrul Sănătăţii, s-a întâlnit în această dimineaţă cu preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Laurenţiu Mihai, şi cu reprezentanţii acestei instituţii pentru a discuta prop ... »

Elevi din Timisoara, pe locul al doilea in finala concursului organizat de NASA si de Agentia Spatiala Europeana, in SUA

HotNews.ro
O echipa formata din cinci elevi de la Colegiul National Banatean si de la Liceul Teoretic "Grigore Moisil" din Timisoara s-a clasat pe locul al doilea in finala unui conurs de robotica ZeroRobotics, organizat de NASA si de Agenti ... »

Tinerii dezavantajaţi se vor putea angaja în instituţiile publice

Instituţiile publice locale vor fi implicate în procesul de integrare pe piaţa muncii a tinerilor dezavantajaţi, pentru a-i sprijini să capete experienţe, competenţe şi abilităţi care vor putea fi valorificate ulterior î ... »

Undă verde pentru manualele auxiliare în învăţământul preuniversitar

Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) a reglementat modalitatea de utilizare în unităţile de învăţământ preuniversitar a auxiliarelor didactice aprobate/avizate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE). ... »

DIICOT: Politist lovit cu masina la Timisoara de traficanti de droguri

HotNews.ro
Un politist a fost lovit cu masina la Timisoara de trei traficanti de droguri, care incercau sa fuga in momentul in care anchetatorii au organizat un flagrant. Potrivit unui comunicat al DIICOT, citat de Agerpres, trei tineri cu varste ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Din investițiile în armament și dezvoltarea lui ...
Noi achiziţii în apărare: Alte 5 avioane de tip F-16 ar urma să intre în dotarea forţelor armate române

bey 1, vrei sa ti repare conducta de apa din Bc,Dr ...
Vizita ministrului Sanatatii si a ministrului Finantelor Publice la Constanta

bey 1, vrei sa ti repare conducta de apa din Bc,Dr ...
Vizita ministrului Sanatatii si a ministrului Finantelor Publice la Constanta

Ii rugam pe tinerii care nu au cunoscut comunismul ...
Vizita ministrului Sanatatii si a ministrului Finantelor Publice la Constanta

21 iulie ziua nationala a Belgiei, sarbatorita cu ...
WhatsApp anunță schimbări importante. Cum sunt afectați utilizatorii.

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: