Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Considerați normal să plătiți vizita la medicul de familie?

Da
Nu
Casa de Sănătate trebuie să intervină

Comentarii (9) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Cateva persoane s-au adunat in fata Parchetului Militar cu mesajul "Multumim", dupa deschiderea dosarului in cazul jandarmului care a lovit protestatari

HotNews.ro
Cateva persoane s-au adunat, miercuri dimineata, in fata sediului Parchetului Militar din Bucuresti, oamenii afisand mesajul "Multumim", dupa ce procurorii militari au anuntat ca au deschis un dosar penal in cazul jandarmului care ... »

Klaus Iohannis, discurs de Ziua Unirii Principatelor: Sute de mii de romani au protestat, in 2017 si 2018, pentru o tara stabila si prospera, pentru o justitie independenta si eficienta. La fel ca acum un secol, spiritul natiunii este viu

HotNews.ro
"Sute de mii de romani au protestat, in 2017 si 2018, pentru o tara stabila si prospera, pentru o justitie independenta si eficienta. La fel ca acum un secol, spiritul natiunii este viu. Manifestatiile pasnice arata o fata frumoasa a s ... »

Protest antiguvernamental printr-o hora, anuntat in Ziua Micii Uniri in Piata Victoriei din Capitala

HotNews.ro
Un protest antiguvernamental este anuntat pentru miercuri, in Capitala, urmand ca manifestantii sa faca o hora in Piata Victoriei intr-un gest simbolic de Ziua Micii Uniri. Organizatorii numesc manifestatia "Hora Unirii Noastre pentru ... »

Deputat Dumitru Oprea : "Pe 24 ianuarie, PSD-ALDE nu onorează Iașul"

Curierul Naţional
Iaşul s-a luptat mulţi ani la rând pentru ca aniversarea Unirii de la 24 ianuarie să devină sărbătoare naţională legală. Ieşenii şi-au dorit ca România întreagă să recunoască meritele oraşului nostru î ... »

Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-formală

Curierul Naţional
Despre proiectActiunile proiectului vor avea un impact pozitiv asupra tuturor aspectelor ce tin de durabilitatea si consumul sustenabil, atat  pentru cetatenii  care traiesc in tarile in curs de dezvoltare cat si pentru cetatenii ... »

O noua sansa pentru schiul alpin!

Andreea Andrei
Aproximativ 100 de schiori din zece tari vor ajunge la finele lunii viitoare in Poiana Brasov pentru a participa la cea mai mare competitie de schi alpin organizata la noi in tara-FIS Children Trophy. Evenimentul, lansat in premiera in Roma ... »

Elevii si prescolarii nu fac cursuri astazi

Curierul Naţional
Elevii si prescolarii nu fac cursuri astazi, cand se sarbatoreste Ziua Unirii Principatelor Romane. Urmatoarea vacanta, cea intersemestriala, este programata intre 3 si 11 februarie. Vacanta de primavara este programata intre 31 martie si 1 ... »

In Bucuresti, asistenta medicala de urgenta va fi asigurata astazi de noua spitale si de Serviciul de Ambulanta

Curierul Naţional
Noua spitale din Capitala si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov vor asigura asistenta medicala miercuri, de Ziua Unirii Principatelor Romane, potrivit news.ro.Potrivit Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, spitalele de urgenta de adu ... »

Noutăţi prevăzute în proiectul Contractului-cadru pe anul 2018

Curierul Naţional
Varianta actualizată a proiectului Contractului-cadru ce va reglementa condițiile acordării asistenței medicale, a medicamentelor și a dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anul 2 ... »

Tineretul Național Liberal: La 159 de ani de la Unirea Principatelor Române, România s-a îndepărtat de la principiile și idealurile fondatorilor.

Curierul Naţional
La 159 de ani de la Unirea Principatelor Române, Tineretul Național Liberal a adoptat o rezoluție care atrage atenția asupra faptului că România s-a îndepărtat de la principiile și idealurile fondatorilor săi, iar c ... »

Klaus Iohannis participa la ceremonia religioasa de la Catedrala Patriarhala, de Ziua Unirii

HotNews.ro
Klaus Iohannis participa, la aceasta ora, la ceremonialul religios "Te Deum" de la Catedrala Patriarhala, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane, scrie News.ro. Presedintele va depune apoi o coroana de flori la statuia domnit ... »

FAO oferă fonduri pentru a ajuta regiunea Mării Negre să dezvolte comerțul cu produse agroalimentare

Curierul Naţional
 FAO și-a luat angajamentul să ofere 100 000 USD pentru a ajuta Organizația pentru Cooperare Economică a Mării Negre să dezvolte și să consolideze comerțul cu produse agroalimentare în regiunea Mării Negre. Un acor ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

MARFA SECOND HAND SAU CUM E TURCU, SI PISTOLUL ! ...
Cine este Otokar, compania din Turcia care a câştigat licitaţia pentru autobuze în Bucureşti

De 100 de oroi mai avantajoasa ca incalzirea centr ...
Treci pe centrală termică de apartament? Avantaje și dezavantaje

MENOPAUZZA JERMANA STAPANESTE CU MANA DE FIER UE. ...
Angela Merkel își pregătește succesiunea: a desemnat pentru funcția de secretar general al UCD o femeie, Annegret Kramp-Karrenbauer

KIM JONG UN si KIM JONG DOI= dracNEA PENTRU NOI (t ...
Liviu Dragnea, întâlnire cu ambasadorul american Hans Klemm, la Parlament, în plin scandal în justiţie

INDIA 5 IISUS 5, MARIA 5, Ilie 5; India 8 ILIE 8; ...
India: Cel putin 18 persoane au murit dupa explozia unei butelii, care a distrus total un hotel, in timpul unei nunti

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: