Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Considerați normal să plătiți vizita la medicul de familie?

Da
Nu
Casa de Sănătate trebuie să intervină

Comentarii (9) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate

Mutua MBA, cel mai mare sistem de asistenţă sanitară privată din Italia, este disponibil acum şi pentru români

Actualitate - Irina Băncilă
(citeste alte articole de acelasi autor »)Sursa foto: YouTube

Data adaugarii: 2018-02-08

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

 
Societatile mutuale sunt forme speciale de de ajutor reciproc care garantează planuri de asistenta sanitara şi rambursări speciale pentru costurile in ceea ce priveste serviciile  medicale în caz de boală sau accident, fie prin utilizarea NHS, fie prin utilizarea spitalelor private de sănătate.
 
Mutua MBA este cea mai mare societate mutuala din Italia din punct de vedere al numărului de membri. Această organizatie le oferă membrilor servicii medicale de inalta calitate la costuri reduse. Ea acţionează printr-o abordare de cooperare şi îşi propune să protejeze sănătatea şi calitatea vieţii membrilor săi.
MBA utilizează un birou de cercetare format din profesionişti din domeniul medical, juridic şi statistic, astfel încât planul de asistenta sanitara propus să fie un răspuns real la nevoile membrilor.
Datorită unui sistem de management modern şi bine testat, li se garantează membrilor accesul rapid la informaţii şi diagnosticarea precoce. Spre deosebire de companiile de asigurări, societăţile mutuale, precum MBA, sunt organizaţii non-profit.
Aceste organizaţii primesc persoane de orice vârstă, profesie, indiferent de starea lor de sănătate sau de istoria clinică. Promoterii mutuali ai MBA, mai mult de 3000 pe întreg teritoriul italian, informează despre beneficiile pentru sănătate şi răspândesc cultura asistenţei reciproce alături de cea a prevenirii. MBA, în conformitate cu misiunea sa, colaborează cu organizaţii non-profit prin participarea activă la sprijinirea activităţilor de caritate.
 
Principiul "uşii deschise"

Oricine se poate asocia la Mutua, nu există distincţie de vârstă, sau de statut social, nu există excepţii de aderare şi nici o clasificare pe categorii de locuri de muncă.

Nu se completează niciun chestionar de sănătate, nu este necesară examinarea medicală, iar subvenţiile de bază nu au limite de componente.
 Total Care 3.1

Sistemul Total Care 3.1 este un plan de asistenţă sanitară privată al Mutua MBA şi cuprinde: prevenţie anuală cu analize, check-up cardiologic, oncologic şi oftalmologic, diagnostic avansat, imagistică, cum ar fi angiografia, RMN, mamografia sau coronagrafia, totul în limita plafonului de 3.000 euro pe an.
Total Care mai cuprinde şi intervenţii chirurgicale mici şi medii în limita plafonului de 20.000 euro pe an, dar şi majore în limita a 150.000 euro pe an.
Există şi un pachet pentru maternitate, sprijin în caz de invaliditate permanentă în urma unui accident, dar şi în urma unei boli grave. 
Oricine poate avea posibilitatea de a beneficia de prevenţie şi tratamente medicale la cele mai înalte standarde la Spitalul Monza din Bucureşti, după ce devine membru Mutua MBA şi aderă la planul de asistenţă sanitară privată care este pus la dispoziţie de MBA.
 
Planul Total Care 3.1 acoperă şi bolile pre-existente, care sunt incluse după al treilea an de cotizaţie.
 

 
 • Currently 5.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

Nota curentă: 5.0 din 2 voturi

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Adauga comentariul tau:
  * Nume: Email:

  * Mesaj:

  caractere rămase.

  Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  dar nimic despre genocidul padurilor facut de firm ...
  USR Caras-Severin: Ne opunem ferm intenţiei Romsilva de a impune un Plan de management care prevede scăderea suprafeţei strict protejată a Parcului Naţional Semenic-Cheile Caraş

  VILE SI PALATE, CA TOT OMU ...
  Începe primul târg imobiliar al anului: CE LOCUINȚE CAUTĂ BUCUREȘTENII ÎN 2018?

  Sa ne fereasca D-zeu de asa-zisele mariri salarial ...
  Un sindicat din educatie anunta ca va picheta Ministerul Muncii, miercuri si joi, dupa ce revolutia fiscala a afectat veniturile din invataman

  ceva din cota ue de la unguri? ...
  Situaţia la frontieră, în ultimele 24 de ore

  hochei- -:RUSIA -sua:- -4 - 0 ...
  Anunţ de participare

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: