Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Cutremur de magnitudine 3,2 in judetul Buzau

HotNews.ro
Un cutremur cu magnitudine 3,2 a avut loc duminica, in judetul Buzau, conform datelor Institutului National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, informeaza news.ro. Seismul s-a produs la ora 0:32, la o adancime de 127,6 kilom ... »

Proteste antiguvernamentale, anuntate in Bucuresti si in mai multe orase din tara

HotNews.ro
Proteste antiguvernamentale sunt anuntate pentru duminica in Piata Victoriei din Capitala, precum si in mai multe orase din tara, Sibiu, Cluj, Pitesti sau Bistrita. Manifestantii cer modificarea Codului fiscal, retragerea proiectului de mod ... »

Sprijin de peste 320 milioane lei, în 2018, pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură

Sursa foto:Rador
Agricultorii vor beneficia și în 2018 de sprijin financiar pentru reducerea accizei la motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în sectoarele vegetal, zootehnic și îmbunătățiri funciare, permițâ ... »

Cod galben de vant puternic si ninsori in sase judete.

Curierul Naţional
Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua coduri galbene de intensificari ale vantului, insotite de ninsori, valabile duminica, pana la ora 14.00, in judetele Braila, Ialomita, Calarasi, Buzau (zona joasa) si Constanta. O avertiza ... »

Ziua Europeană a Numarului unic de urgență 112

Curierul Naţional
În fiecare an, la data de 11 februarie, se sărbătoreşte Ziua Zumărului Unic European de Urgenţă „112”, ce reprezintă sistemul tehnic şi organizaţional al recepţionării şi transmiterii apelurilor de urgenţă pe ... »

InfoCons: Lucrători detașați

Curierul Naţional
Angajatorul vă poate detașa în altă țară din UE pentru misiuni cu caracter temporar. În acest timp, veți primi statutul de „lucrător detașat" și veți beneficia de drepturi și condiții speciale de muncă.Co ... »

Calendarul examenului de bacalaureat 2018 ce incepe luni

HotNews.ro
Prima sesiune a examenului national de Bacalaureat 2018 incepe luni, 12 februarie 2018, cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana (proba A), potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educatiei N ... »

Salariile personalului medical vor înregistra creșteri semnificative

– Începând cu data de 1 ianuarie 2018, salariile brute  ale personalului medical cresc cu  25% faţă de nivelul acordat în luna decembrie 2017, inclusiv cel al sporurilor aflate in plata la 31 decembrie 20 ... »

Traficul în condiţii de iarnă

Curierul Naţional
Vremea rea a pus drumarii pe jar. Zeci de utilaje de deszăpezire au fost trimise în teren pentru a îndepărta zăpada. În judeţul Călăraşi, judeţ aflat sub avertizare de viscol, se circulă în condiţii de iarn ... »

SIGURANŢA TRANSPORTURILOR, O PRIORITATE A POLIŢIŞTILOR

În ultima săptămână, poliţiştii de la transporturi au constatat 32 de infracţiuni comise în zona staţiilor de cale ferată, porturilor sau aeroporturilor şi au aplicat aproape 800 de sancţiuni contravenţionale, p ... »

Reuniune specială a Consiliului de administraţie al Reţelei SPO din UE "Viitorul învăţării comparative – cel de-al treilea ciclu de evaluare"

Curierul Naţional
"Viitorul învăţării comparative – cel de-al treilea ciclu de evaluare", reprezintă temaprincipală a reuniunii speciale a Consiliului de administraţie al Reţelei SPO din UE,eveniment la care va participa delegaţ ... »

CNMR:Sustinem propunerea ministrului Finantelor Publice pentru o mai buna administrare de catre biserica a resurselor incasate

Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României (CNMR) recunoaşte rolul extrem de important jucat de Biserica Ortodoxă Română (BOR) în menţinerea identităţii naţionale şi apărării valorilor creştine, dar &ici ... »

Luni, 12 februarie, încep probele de evaluare a competenţelor din prima sesiune a examenului naţional de Bacalaureat 2018

Probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale din cadrul examenului naţional de Bacalaureat (sesiunea iunie-iulie 2018) sunt programate în perioada 12-22 februarie 2018. Sunt aşteptaţi să participe cei peste 177.00 ... »

Alerta cu un plic suspect din imobilul în care își desfășoară activitatea Secția Consulară a Ambasadei României la Bruxelles

In cursul zilei de 9 februarie 2018, reprezentanții unei societăți comerciale care își desfășoară activitatea în același imobil cu Secția Consulară a Ambasadei României la Bruxelles au semnalat poliției prezenț ... »

Comenzile noi din industria prelucrătoare, în termeni nominali, au crescut în anul 2017 cu 12,9%

Curierul Naţional
 În  luna  decembrie  2017,  comenzile  noi din  industria  prelucrătoare,  pe  total  (piaţa  internă  şi piaţa externă), în termeni nominali, au scăz ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: