Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
29.819 locuri de muncă vacante la nivel național

Sursa foto: Ziarul Prahova
Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 29.819 locuri de muncă, ... »

Cea de-a doua zi de participare a ministrului Mihai Fifor la Conferinţa de securitate de la München

Sursa foto: Renasterea Banateana
În a doua zi a Conferinţei de securitate de la München, sâmbătă, 17 februarie, ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor, a participat la mese rotunde cu oficialii prezenţi la acest eveniment, la un mic dejun de lucr ... »

Revitalizarea sentimentului patriotic şi a identităţii naţionale

Curierul Naţional
În perioada 5-9 februarie, la Trieste, Republica Italiană, Casa Corpului Didactic Bucureşti a organizat şi realizat Workshopul "Valori educaționale în școlile europene”, cu participarea a 43 de profesori rom&acir ... »

Intervenţia secretarului de stat George Ciamba în cadrul conferinţei de securitate de la Munchen

Secretarul de stat pentru afaceri bilaterale şi strategice în spaţiul euroatlantic, George Ciamba, a participat astăzi, 17 februarie 2018, în calitate de vorbitor, la panelul "Transatlantic Security Roundtable Munich, St ... »

Cât plătesc contribuabilii pentru un festival plagiat? În Câmpia Turzii, festivalul Peştelui Durabil costă 26.000 euro

Câmpia Turzii, localitate recunoscută în trecut pentru tradiţia fabricii Industria Sârmei S.A, este astăzi o comunitate în care administraţia locală nu are răspunsuri pentru mai multe realităţi economice şi ... »

Ministrul Educației Naționale, Valentin Popa a participat la reuniunea Consiliului Educație de la Bruxelles

In ceea ce privește prima temă, intervenția ministrului s-a axat pe faptul că România se află printre țările în care numărul proiectelor de calitate ce pot fi finanțate prin Programul Erasmus+ depășește cu mult buget ... »

Indisciplina pietonilor şi viteza, cele mai frecvente cauze ale accidentelor grave de circulaţie

Gazeta de Sud
“Buletinul siguranţei rutiere”, întocmit de Poliţia Română, aduce, la cea de-a şasea ediţie, o analiză a indicatorilor care reflectă specificul fenomenului rutier şi fundamentează ştiinţific activitatea po ... »

IGPR: Masuri preventive pentru 169 de persoane, dispuse in ultima saptamana

In ultima săptămână, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 169 de persoane.În perioada 9 - 15 februarie a.c., la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de sup ... »

IGPR: Poliţia Română caută soluţii mai bune pentru asigurarea continuităţii serviciului poliţienesc

Conducerea Poliţiei Române se află în proces de consultare cu unităţile centrale şi teritoriale de poliţie, precum şi cu organizaţiile sindicale şi profesionale, în vederea adoptării celor mai bune soluţii care ... »

PMB:Pentru asigurarea unei dezvoltări durabile a capitalei României, este necesară implementarea unor proiecte de investiţii complexe

Astfel, prin Hotărârea nr. 624/19.12.2017, Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat contractarea şi/sau garantarea unei/unor finanţări rambursabile interne şi/sau externe în valoare totală de până la 5 ... »

Au scăzut tarifele de verificare a dosarelor pentru validarea și înregistrarea, respectiv înscrierea unui program universitar de studii de licență, master sau de studii postuniversitare

Mai exact, pentru programele de licență, pentru primul program de master dintr-un anumit domeniu și pentru programele de studii postuniversitare de calificare, aceste tarife se situează, ca urmare a scăderii menționate, la nivelul sal ... »

CNAIR: 845 de autoutilaje au acţionat în ultimele 24 de ore pentru deszăpezirea drumurilor din ţară

Gazeta de Sud
La nivel național, în perioada 17.02.2018, ora 17.00 – 18.02.2018, ora 12.00, s-a acționat cu 845 de autoutilaje și s-au răspândit 2927 tone material antiderapant, se arată într-un comunicat emis duminică de Co ... »

Poliţia Română caută soluţii pentru serviciul de permanenţă. În mediul rural vor exista patrule de la mai multe secţii

Gazeta de Sud
Poliţia Română anunţă că se caută soluţii mai bune pentru asigurarea continuităţii serviciului poliţienesc, menţionând că în mediul rural a fost propusă constituirea de patrule cu poliţişti din cadrul mai mu ... »

Politia Romana: 90% din reteaua nationala este la standardul de drumuri cu o singura banda pe sens, ceea ce are impact atat asupra timpului de calatorie, cat si asupra sigurantei in trafic

HotNews.ro
Aproximativ 90% din reteaua nationala este la standardul de drumuri cu o singura banda pe sens, ceea ce are impact atat asupra timpului de calatorie, cat si asupra sigurantei in trafic, au anuntat, duminica, reprezentantii Politiei Romane c ... »

Protest al mamelor in Piata Victoriei: Cateva zeci de femei protesteaza impotriva posibilei scaderi a indemnizatiei de crestere a copilului

HotNews.ro
Un protest al mamelor are loc duminica la pranz in Piata Victoriei din Bucuresti, in fata sediului Guvernului: cateva zeci de femei, mame si viitoare mame, protesteaza impotriva posibilei scaderi a indemnizatiei de crestere a copilului, ca ... »

Întrevederea secretarului de stat George Ciamba cu adjunctul asistentului Secretarului american al Apărării pe problematici legate de UE şi NATO, Thomas Goffus

Secretarul de stat pentru afaceri bilaterale şi strategice în spaţiul euroatlantic, George Ciamba, a avut astazi, 17 februarie 2018, o întrevedere cu Thomas Goffus, adjunctul asistentului Secretarului american al Apărării pe ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Asa le trebuie romanilor ca au votat pesede=DUBLAR ...
E oficial, scad pensiile românilor

primul comunist pe lista iohanis, cu o avere de sa ...
E oficial, scad pensiile românilor

Doamne !!!! Dar ce criminali , idioti , rai , nero ...
E oficial, scad pensiile românilor

Da este un articol relevant pentru B1, acesti cori ...
E oficial, scad pensiile românilor

cu ,...copy - paste,nu. ...
Peste 10.000 de candidați pentru cele 1.600 de locuri de la școlile de poliție

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Fonduri Europene

Politic

Actualitate