Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Ce ne aşteaptă pe piaţa asigurărilor?

money.wikinut.comMădălin Iulian Mihai
Măsurile ASF au condus la stabilizarea pieţei asigurătorilor RCAPână în momentul de faţă nu există deţinători de poliţe RCA, persoane fizice sau juridice, care să fie &i ... »

Nu e linişte pe piaţa taximetriei

a1sibiu.comMădălin Iulian Mihai
Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (C.O.T.A.R.) a transmis un comunicat de presă în care arată că ei nu îşi asumă ceea ce a comunicat Mircea Manolache şi că nu promovează alte ... »

Reglementări noi privind extinderea termenelor de valabilitate a pașapoartelor și condițiile de emitere

resita.roCurierul Naţional
Valabilitatea pașapoartelor simple electronice va fi extinsă la 10 ani, față de 5 în prezent, în cazul persoanelor care au împlinit vârsta de 25 de ani. Măsura este inclusă într-un proiect de lege aprobat ... »

Noua formă a proiectului legislativ privind autoritatea polițistului aprobată ieri de Guvern

Curierul Naţional
După 4 luni de dezbatere publică, noua formă a proiectului legislativ privind autoritatea polițistului a fost aprobată ieri de Guvern.Proiectul a fost modificat în urma consultării societății civile, organizațiilor non-guvern ... »

InfoCons: Noul regulament privind producția ecologică

Curierul Naţional
Comisia salută aprobarea de către Consiliu a acordului colegiuitorilor cu privire la noile norme referitoare la producția ecologică și așteaptă cu interes realizarea ultimilor pași care duc la adoptarea noului regulament. Odată ado ... »

CONSILIUL CONCURENȚEI A AUTORIZAT PRELUAREA UNOR ACTIVE ALE EDITURII ARAMIS SRL ŞI MEGA PRESS HOLDINGS SA DE CĂTRE EDS ROMÂNIA SRL

Curierul Naţional
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care EDS România SRL a preluat activele referitoarela activitatea tipografică ce aparţin companiilor Editura Aramis SRL şi Mega Press Holdings SA.EDS România SRL, companie c ... »

Raportul privind activitatea managerială a Direcției Naționale Anticorupție

Curierul Naţional
Referitor la Raportul privind activitatea managerială a Direcției Naționale Anticorupție, prezentat joi, 22 februarie a.c., de către ministrul Justiției, Administrația Prezidențială face următoarele precizări:Din cauza lipsei de ... »

România participă în premieră la Reuniunea Consiliului Consultativ al Coridorului Sudic

Curierul Naţional
Secretarul de Stat Iulian Robert Tudorache conduce delegația României la Baku cu ocazia celei de-a Patra Reuniuni a Consiliului Consultativ al Coridorului Sudic.Evenimentul, de importanță deosebită pentru implementarea cu succes a ... »

Primul ETF bazat pe indicele BET-BK al Bursei de Valori București deschide noi oportunități de a investi în societăți românești

Curierul Naţional
Bursa de Valori București (BVB) a încheiat un acord cu Expat Asset Management pentru licențierea indicelui BET-BK, creat și administrat de BVB, care va fi folosit ca activ suport pentru ETF-ul Expat Romania BET-BK UCITS. ETF-ul est ... »

ANOFM sprijină integrarea tinerilor sub 25 de ani pe piața forței de muncă

Curierul Naţional
Prin implementarea măsurilor active din Programul de ocupare, în anul 2017, AgențiaNațională de Ocupare a Forței de Muncă a contribuit la încadrarea în muncă a 52.313 tinerisub 25 de ani, din care 26.043 tineri NEET ... »

Guvernul a aprobat, în ședința de ieri, bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2018 al Fondului pentru mediu și al Administrației Fondului pentru Mediu.

Curierul Naţional
Potrivit actului normativ, în anul 2018 a fost estimată o valoare a creditelor de angajamentîn cuantum de 392,852 milioane lei și a creditelor bugetare în cuantum de 519,852 milioanelei pentru finanțarea proiectelor și ... »

Presedintia R. Moldova cere serviciului de informatii sa investigheze activitatea consulului roman din Balti, pe care il acuza ca a corupt alesi locali pentru a semna declaratii unioniste

HotNews.ro
Presedintia Republicii Moldova va cere institutiilor de la Chisinau sa investigheze activitatea consulului Romaniei la Balti, pe care il acuza de partizanat si de corupere politica a alesilor locali din nordul Republicii Moldova. Intentiile ... »

Tarifele de referință pentru polițele RCA

Curierul Naţional
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) publică tarifele de referinţă pentru poliţele auto obligatorii (RCA), conform prevederilor Legii nr. 132/2017 şi a Normei 22/2017 privind metodologia de calcul a acestora.Tarifele de referi ... »

31.419 locuri de muncă vacante la nivel național

Curierul Naţional
Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, înevidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate31.419 locuri de muncă, în data de 22 febr ... »

Masurile ASF au condus la stabilizarea pietei asiguratorilor RCA

Curierul Naţional
-          Pana in momentul de fata nu exista detinatori de polite RCA, persoane fizice sau juridice, care sa fie incadrati in categoria clientilor cu risc ridicat. Prin compararea tarifului de referinta, calculat d ... »

Inspectia muncii a descoperit 199 de persoane care lucrau fara forme legale

Curierul Naţional
Inspecţia Muncii a desfăşurat, în perioada 12 – 16 februarie 2018, acţiuni de control în urma cărora s-au aplicat amenzi în valoare totală de 583.333 de euro, adică 2.712.500 de lei. Au fost depistate 199 de p ... »

135 de procurori din DNA cer apararea reputatiei profesionale si "dezaproba" cererea de revocare a Laurei Codruta Kovesi: E intemeiata pe neadevaruri, pe supozitii si pe informatii din presa, neprobate in niciun fel

HotNews.ro
135 de procurori din DNA anunta intr-un comunicat ca au depus la CSM o cerere de aparare a reputatiei profesionale dupa ce "persoane ce detin functii publice sau politice ... au facut afirmatii prin care au acreditat ideea ca procurori ... »

Ponderea intreprinderilor inovatoare a scazut in perioada 2014-1016 cu 2,6%

Curierul Naţional
Inovaţia în întreprinderile din România a înregistrat un declin în perioada 2014- 2016, comparativ cu perioada 2012-2014, conform rezultatelor provizorii ale cercetării statistice privind inovaţia în i ... »

BERD acorda un imprumut de 60 de milioane euro companiei Transgaz pentru proiectul BRUA

HotNews.ro
Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) acorda Transgaz un imprumut de 278 de milioane de lei (60 milioane euro) pentru construirea conductei BRUA pe teritoriul Romaniei. Costul total al proiectului este de 479 milioane eu ... »

România are al treilea cel mai mic salariu minim pe economie din UE

Gazeta de Sud
În luna ianuarie 2018, Bulgaria avea cel mai mic salariu minim pe economie din Uniunea Europeană, 261 de euro pe lună, urmată de Lituania, 400 de euro, şi România, 408 euro, arată datele publicate vineri de Eurostat.La nive ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

poate, cu alta culoare?!!.... ...
Experţii bancari au estimări rezervate privind creşterea economiei. Care sunt pronosticurile pentru următoarea perioadă

asa-zisa ”crestere economica” se bazeazaza doa ...
Experţii bancari au estimări rezervate privind creşterea economiei. Care sunt pronosticurile pentru următoarea perioadă

cozi de topor nu gasesti la acest popor ...
Polonia: A fost abandonată definitiv reforma electorală propusă de partidul la putere

pentru ca popii si politrucii inca nu sunt taiati! ...
Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

Directorii si actionarii de la VW pot fi asemăn ...
Scandalul Volkswagen: Directorul ar fi aflat de softul de manipulare a emisiilor de gaze înaintea autorităţilor

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: