Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Florian Coldea: Mulți dintre cei care ne critică ne cultivau cu multă insistență. Mă pot referi la statul vertical, pe care l-am servit puternic și protectiv în slujba României

Foto: m.romanialibera.rob1.ro
Fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea a fost audiat marţi în comisia de control al activităţii SRI. La final, acesta a susținut o declarație de ... »

Parcarile din Bucuresti sunt multe sau putine ? Pentru persoanele cu dizabilitati aproape nu exista

Curierul Naţional
InfoCons a realizat un studiu cu privire la locurile de parcare de resedinta aflate in administrarea Primariilor de sector  si a locurilor de parcare publice de utilitate generala, cu plata, administrate de Primaria Municipiului Bucure ... »

Angajatorii români prognozează cel mai atenuat ritm de angajare raportat din trim. I 2016 până în prezent

Curierul Naţional
Perspectivele de angajare din trimestrul II 2018 sunt pozitive, dar tendința este de ponderare a planurilor, atât comparativ cu trimestrul anterior, cât și cu anul trecut  Aproape 1 din 4 angajatori români inte ... »

Ministrul Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, s-a întâlnit ieri cu Excelenţa Sa Doamna Michele Ramis, ambasadorul Franţei în România

Cu acest prilej, cei doi oficiali au discutat aspecte legate de predarea limbii franceze în şcolile şi universităţile din România, precum şi de modalităţile concrete de cooperare la nivel european pentru implementarea Con ... »

Partidul Ecologist Roman se alătură şi sprijină protestatarii din Bucureştii Noi

Sâmbătă, 10 Martie 2018, o parte din membrii Filialei PER Sector 1, însoţiţi de preşedintele Adrian Căplescu s-au alăturat mitingului "Pentru un mediu sănătos în cele şapte cartiere din Bucureştii Noi" ... »

Autoritatea Electorală Permanentă şi Comisia Electorală Independentă din Regatul Haşemit al Iordaniei au semnat un memorandum de asistenta si colaborare in domeniul electoral

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) şi Comisia Electorală Independentă (IEC) din Regatul Haşemit al Iordaniei au semnat un memorandum de asistenţă şi colaborare în domeniul electoral.Cele două părţi şi-au reafirmat, c ... »

Garda de Coasta:Sute de parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate în P.T.F. Negru Vodă şi P.T.F. Vama Veche

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Negru Vodă şi P.T.F. Vama Veche au depistat un cetăţean moldovean şi un cetăţean român care au încercat să introducă ilegal în ţară peste 800 flacoane parfum, care pu ... »

Traian Basescu:Nu mă pricep neapărat, dar sunt convins că generalul Coldea nu va deşerta acolo secrete ale Serviciului

 Fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea va fi audiat astazi, 13 martie la Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI. Intrebat c ... »

La 12 martie, ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, a găzduit cea de a X-a reuniune a Trilateralei România-Bulgaria-Grecia

La 12 martie, ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, a găzduit cea de a X-a reuniune a Trilateralei România-Bulgaria-Grecia, la care au participat Ekaterina Zaharieva, ministrul afacerilor externe al Bulgariei, respectiv Ni ... »

Florian Coldea a fost audiat în Comisia SRI

Andreea Andrei
Fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, a fost audiat astazi, 13 martie 2018, ora 11:00, în Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activită ... »

Peste 850 de participanţi la cursurile ANOFM în prima lună a anului 2018

Curierul Naţional
 În prima lună a anului 2018, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) acuprins în programele de formare profesională organizate prin intermediul centrelorregionale de formare profesională a adulţi ... »

Cornel Coca Constantinescu: Nu trebuie neglijat rolul societatilor mutuale in economia sociala

Mădălin Iulian Mihai
Introducerea pe piata a societatilor mutuale va duce la o crestere a concurentei in asigurari, iar autoritatile promit servicii mai bune pentru consumatori si preturi mai mici la politele de asigurate.Saptamana trecuta a fost lansat in dezb ... »

Gabriela Firea vrea tramvaie suspendate

Mădălin Iulian Mihai
Gabriela Firea, primarul Capitalei, vrea implementarea unui proiect de tip monorail, cu tramvaie suspemndate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, scrie profit.ro. Firea a spus ca demersurile tehnice au ... »

Locuri de muncă sezonieră în agricultura (cules căpşuni) - Marea Britanie

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt prin Serviciul de ocupare EURES România oferă 100 locuri de muncă vacante în Marea Britanie (cules căpşuni în Scoţia), pentru munca sezonieră în agricu ... »

Procurorii DNA Timişoara au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a 16 inculpaţi

În cauza mediatizată prin comunicatul nr. 106/VIII/3 din 20 ianuarie 2015, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Timişoara au dispus trimiterea în judecată, în stare de liberta ... »

În această după-amiază, la Ministerul Sănătăţii au avut loc noi runde de discuţii cu sindicatele din sistemul sanitar, Federaţiile SANITAS şi Solidaritatea Sanitară

"Au fost discuţii constructive în care am identificat câteva soluţii punctuale. Vom continua discuţiile cu membrii sindicatelor. Încercăm să găsim rezolvări la solicitările acestora, dar respectând legea ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

pt 27 % dintre contribuabili ANAF le aminteste ,d ...
ANAF pune tunurile pe sute de mii de români! E posibil să te numeri printre ei! Incredibil ce se va întâmpla cu toate veniturile

cu bicicleta, decat electrice ...
Dacia, mișcare de forta: Ce trebuie să știe toti soferii români pentru perioada următoare

a iesit la iveala, opozitia ...
Ecaterina Andronescu: Acesta este cel mai slab guvern al PSD

mort pt cel rau,viu pt d zeu ...
Bilanțul catastrofei de la Genova, în continuă creștere. Funeralii naționale în absența sicrielor unora dintre victime, ale căror familii condamnă guvernul

Varianta pe cărbuni nu este . Faceti si voi elect ...
Dacia, mișcare de forta: Ce trebuie să știe toti soferii români pentru perioada următoare

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Actualitate