Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Are cine să rezolve problemele din sectorul construcțiilor, dacă Guvernul nu se implică?

Da
Nu
Nu știu
Nu mă interesează

Comentarii (3) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate

Partidul Ecologist Roman se alătură şi sprijină protestatarii din Bucureştii Noi

Actualitate


Sursa foto: Storia

Data adaugarii: 2018-03-13

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Sâmbătă, 10 Martie 2018, o parte din membrii Filialei PER Sector 1, însoţiţi de preşedintele Adrian Căplescu s-au alăturat mitingului "Pentru un mediu sănătos în cele şapte cartiere din Bucureştii Noi".
Protestul a fost organizat de Grupul de Iniţiativă Civică Bucureştii Noi, împotriva lipsei de reacţie a autorităţilor faţă de poluarea gropii de gunoi Chiajna- Rudeni.
Partidul Ecologist Român a avut numeroase poziţii critice şi a participat la dezbateri împotriva Iridex fapt pentru care sprijină şi acest demers civic. Autorităţile locale au fost reprezentate prin domnii Alexandru Gâdiuţă - consilier general al Municipiului Bucureşti şi Cristian Tudose - consilier local al Sectorului 1.
Partidul Ecologist Român contestă ignoranţa autorităţilor publice locale şi centrale, în frunte cu Primăria Municipiului Bucureşti şi Ministerul Mediului faţă de poluarea cu gaze toxice provenite de la activităţile de depozitare a gunoiului şi conexe acestora de la groapa de gunoi Chiajna- Rudeni.
#VremAerCuratNuHidrogenSulfurat #PERsector1 #ecologistii #GrupuldeIniţiativăCivicăBucureştiiNoi
Privim cu înfrigurare cum nimeni din cercurile politice nu spune nimic despre morala publică făcută de un înalt oficial european doamnei Ministru al Mediului, Graţiela Gavrilescu care este acuzată de genocidul practicat asupra locuitorilor din Bucureşti, Braşov, Iaşi Cluj etc.
în formă continuă, ca urmare a poluării excesive a aerului cu noxele rezultate de la gropile de gunoi.
Anual mor circa 25.000 de oameni, iar peste 2 milioane de locuitori se îmbolnăvesc grav în fiecare an de la aceste surse de poluare de care nimeni nu se preocupă aşa cum este prevăzut în legislaţia actuală. Cu toate că suntem avertizaţi cu un infrigiment foarte costisitor (200.000 Euro/zi), doamna ministru, Graţiela Gavrilescu nici nu se sinchiseşte să pună capăt acestui genocid asupra românilor, ba chiar zâmbeşte şăgalnic la auzul acestor sancţiuni.
Sperăm ca prin acţiunea de protest a locuitorilor din cartierul Bucureştii Noi din data de 10 martie 2018, referitoare la condiţiile insuportabile de viaţă, ca urmare a emisiilor de gaze toxice şi mirosuri dezagreabile de la groapa de gunoi din zona Chiajna şi Sectorul 1 al Bucureştiului, groapă administrată de ani buni de IRIDEX, mesajul protestatarilor să ajungă, prin intermediul presei şi la urechile decidenţilor, (Ministerului Mediului, al Agenţiei de Protecţie a Mediului Înconjurător, a primarilor).
Această sursă de poluare afectează viaţa şi sănătatea a peste 200.000 de oameni din zonă. Dacă autorităţile sfidează neacordarea unor drepturi minime de viaţă acestor locuitori, atunci de ce le mai pretind plata de taxe şi impozite?
 
 • Currently 5.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

Nota curentă: 5.0 din 1 vot

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Adauga comentariul tau:
  * Nume: Email:

  * Mesaj:

  caractere rămase.

  Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  in articol se precizeazå:"Astfel, la fiecare cinc ...
  ​​Kaufland România își dotează magazinele cu automate de reciclare a ambalajelor și răsplătește clienții care le folosesc

  Este o masura care va aduce mari satisfactii roman ...
  Europarlamentarul Cătălin Ivan vrea confiscarea averilor ilegale scoase în afara UE

  RSR = lumea a 3 ! ...
  Eurostat: România și Bulgaria, cele mai scăzute costuri orare ale forţei de muncă din UE, în 2017

  ”În România se lucrează cu 11,8 euro pe oră, ...
  Dezbaterea ”România cu mai multe viteze”: Lobby pentru Iași!

  Sa nu mai ziceti ca nu va da guvernu dracNEA 3 com ...
  Cisternă cu 31.000 de litri de combustibil, răsturnată în judeţul Mureş

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei:

  Actualitate