Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Oamenii de afaceri turci, alături de UGIR, interesați de România

Andreea Andrei
 Ambasadorul Turciei în România a fost prezent la întâlnirea dintre TIAD și UGIR La eveniment au participat  o serie de oameni de afaceri turci importan ... »

tIMOn: 90% din locuintele de la targ sunt finalizate sau aproape de termen

Curierul Naţional
Ediţia XXXIII a tIMOn – Târgul Imobiliar Naţional vine cu ofertă bogată de locuinţe gata de cumpărat, cea mai mare parte a locuinţelor vândute în cadrul târgului fiind finalizate sau cu termen de maximum ... »

România, al treilea cel mai mare deficit de cont curent din UE, în ultimul trimestru din 2017

HotNews.ro
România a înregistrat în ultimul trimestru din 2017 al treilea cel mai mare deficit de cont curent din Uniunea Europeană, după Marea Britanie și Grecia, arata datele Eurostat . În ultimele trei luni ale anulu ... »

Reforma administratiei publice, pe agenda discutiilor cu reprezentanti ai Comisiei Europene

Curierul Naţional
Viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, s-a întâlnit ieri, 11 aprilie, cu Stefan Olsson (director general, Direcţia Generală Ocuparea Forţei de Muncă, Afaceri Sociale ... »

Tudorel TOADER s-a intalnit cu reprezentanții Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei pentru a discuta despre contractarea unui împrumut, în vederea sprijinirii proiectului “Investiții în infrastructura penitenciarelor”

Curierul Naţional
În data de 11 aprilie 2018 a avut loc, la sediul Ministerului Justiției, întrevederea ministrului justiției, prof. univ. dr. Tudorel Toader, cu delegația Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei, reprezentată de: Karin LE ... »

Leonardo Badea(ASF): Prețurile practicate de asigurători au rămas sub nivelul tarifelor de referință

Mădălin Iulian Mihai
Autoritatea de Supraveghere Financiară din România(ASF) este responsabilă pentru supravegherea și reglementarea industriei serviciilor financiare din România. Președintele acesteia, Leonardo Badea, a vorbit cu Craig Turp, de ... »

Prima şedinţă a Comisiei Naţionale pentru trecerea la moneda euro are loc astăzi

HotNews.ro
Prima şedinţă a Comisiei naţionale pentru trecerea la moneda euro va avea loc joi, iar subiectul central de pe ordinea de zi va fi "diagnoza criteriilor de convergenţă pentru adoptarea monedei unice europene". Conducerea com ... »

Protest al mecanicilor de locomotivă, la Ministerul Transporturilor

Mariana Butnariu (Gazeta de Sud)
Federaţia Mecanicilor de Locomotivă va picheta, astăzi, între orele 10.00 și 13.00, sediul Ministerului Transporturilor, din cauza conflictului dintre CFR Marfă şi Compania Naţională CFR SA – operatorul naţional de tran ... »

POR-A fost modificat ghidul specific pentru iluminat public

Curierul Naţional
În data de 11.04.2018, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) a emis ordinul de modificare și completare a Ghidului Solicitantului – Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul ap ... »

MADR: Măsuri de control în piețe în beneficiul consumatorilor și producătorilor autohtoni

Curierul Naţional
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale verifică încă de la începutul lunii martie modul de respectare a prevederilor Legii nr.145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul a ... »

Polițiștii care desfășoară activități deosebite operative sau neprevăzute, plătiți pentru ore suplimentare

Curierul Naţional
Polițiștii care desfășoară activități deosebite cu caracter operativ sau neprevăzut pot fi plătiți pentru orele suplimentare efectuate în timpul săptămânii. Această măsură a fost luată, cu caracter de excep ... »

Colaborare româno – germană în domeniul istoriei militare

Curierul Naţional
Secretarul de stat pentru politică de apărare, planificare şi relaţii internaţionale, Mircea Duşa, l-a primit miercuri, 11 aprilie, pe directorul Centrului de Istorie Militară şi Ştiinţe Sociale din Potsdam, Germania, comandor Jor ... »

BERD, finantatorul depozitului de la Kozlodui, demareaza procedura de ancheta

Curierul Naţional
Banca finanțatoare a depozitului de deșeuri radioactive de la Kozlodui a declanșat procedura de anchetă ca urmare a unei solicitări din partea av. Lucian Bernd Săuleanu, cofondator al Platformei Civice.Anti-Kozlodui fondată de Acțiu ... »

România și Antigua & Barbuda au convenit stabilirea de relații diplomatice

Curierul Naţional
La sediul Misiunii Permanente a Antigua & Barbuda pe lângă Organizația Națiunilor Unite din New York, a avut loc, la data de 5 aprilie 2018, ceremonia de semnare a comunicatului comun privind stabilirea de relații diplomatice ... »

InfoCons: Asigurarea în caz de accident în altă ţară

Curierul Naţional
În cazul în care aveți un accident în străinătate, se aplică legea țării în care s-a petrecut accidentul.De aceea, procedura de acordare a despăgubirilor ar putea fi diferită de cea din țara de origine.Ghidu ... »

E.ON Romania si CERT-RO, protocol pentru siguranta cibernetica a retelelor de electricitate

Curierul Naţional
E.ON România şi Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică CERT-RO au încheiat un protocol de colaborare care are ca principal scop schimbul de informații în domeniul securității cibernetice, ... »

Patronul Facebook a răspuns întrebărilor congresmanilor americani din Comitetul pentru Energie şi Comerţ

Gazeta de Sud
Patronul Facebook, Mark Zuckerberg, a răspuns ieri, din nou, întrebărilor congresmenilor americani din Comitetul pentru Energie şi Comerţ. Aceştia l-au atacat pe Zuckerberg într-o serie de aspecte: de la protejarea datelor ... »

Viorica Dăncilă: 30 aprilie va fi zi liberă pentru salariații din sectorul public

HotNews.ro
Guvernul va stabili astăzi ca data de 30 aprilie să fie zi liberă pentru salariații din sectorul public, a anunțat premierul Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de Guvern de joi. Guvernul va lua această decizie pentru a f ... »

Viorica Dăncilă: Adoptăm în perspectiva "Euro douăzeci-douăzeci" indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea stadionului Giulești

HotNews.ro
Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi, la începutul ședinței de Guvern, că vor fi adoptați indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea stadionului Giulești, "în perspectiva Euro douăzeci-douăzeci". &q ... »

Cluj: Primarul Emil Boc anunţă interesul unor firme japoneze pentru construirea metroului

HotNews.ro
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunţat joi că firme din Japonia ar fi interesate de proiectul metroului pe care administraţia locală ar dori să îl construiască, ca soluţie la traficul aglomerat din oraş, potriv ... »

Eugen Teodorovici anunță că statul vrea să creeze concurență în zona de pensii: Vrem să oferim randamente poate mai bune decât o face zona privată

HotNews.ro
Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat joi seara, la Digi 24, că dorește să creeze „concurență în zona de pensii” și „să oferim randamente poate mai bune decât o face zona privată„, ... »

Ministerul Apărării a semnat un plan de cooperare industrială cu Israel

HotNews.ro
Un plan bilateral de cooperare între Ministerul Apărării Naţionale al României şi Ministerul Apărării al Statului Israel pentru anul 2018 a fost semnat de către reprezentanții armatelor celor două state, anunță MApN. ... »

Mehedinţi: Proiectil neexplodat găsit într-o gospodărie, asanat de pirotehniştii de la ISU

Gazeta de Sud
Echipajul pirotehnic al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a intervenit, joi după-amiază, pentru asanarea unui element de muniţie rămas neexplodat din timpul conflictelor armate, ... »

Jurisdicțiile supreme din zece țări, inclusiv România, vor putea cere un aviz consultativ de la CEDO înainte de a pronunța o decizie

HotNews.ro
Jurisdicțiile supreme din zece țări vor putea, începând cu 1 august, să sesizeze Curtea Europeană pentru Drepturile Omului (CEDO) cu titlu consultativ înainte de a-si pronunța propriile decizii, a anunțat joi Curtea ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Cu cat tuna si fulgera Dragnea mai tare impotriva ...
Sesizarea lui Klaus Iohannis privind statutul magistraților, pe masa CCR

cu asemenea comisioane ,prefer cu plata la ghiseu ...
ING Bank România lansează ING Pay – soluția de plată cu telefonul mobil

Garda de Mediu spune ca depunerile sunt in limita ...
Poluarea aerului in Gorj, ignorata de autoritati

cele 100 mld de € sunt facute de polonezi in occ ...
Brexit: Polonia se desolidarizează de blocul european

puturosii occitentali le convine ca cei din est:p ...
Brexit: Polonia se desolidarizează de blocul european

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: