Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Ministerul Afacerilor Interne este inclus în acest an, în premieră, în evenimentul Spotlight-Bucharest International Light Festival.

Curierul Naţional
Mii de bucureșteni și turiști au fost prezenți seara trecută în Piața Revoluției pentru a viziona proiecția de pe palatul Ministerului Afacerilor Interne.Ministerul Afacerilor Interne este inclus în acest an, în pr ... »

Construcţiile merg pe o undă ascendentă

foto: sfin.roLavinia Savu
Luna februarie a anului 2018 prezintă o creștere considerabilă a volumului lucrărilor de construcții, față de luna precedentă, ca serie brută, cu 30,9%, iar ca serie ajustată se ia în calcul numărul de zile lucrătoare și ... »

Cât utilizează lunar consumatorii români din totalul produselor alimentare achiziționate?

Curierul Naţional
50 % dintre consumatorii români utilizează efectiv în gospodărie (pentru gătit/ consumat ca atare) lunar undeva între 76-100 % din totalul produselor alimentare (de origine vegetală/ animală). Produsele proaspete (din ... »

Băsescu: O eventuală unire a R. Moldova cu România ar trebui făcută fără includerea regiunii transnistrene

HotNews.ro
Fostul președinte român Traian Băsescu a spus într-un interviu acordat Europei Libere că o eventuală unire a R. Moldova cu România ar trebui făcută fără includerea regiunii transnistrene. Băsescu afirmă că ... »

Statistica a ajuns sub conducere politică

Mădălin Iulian Mihai
Guvernul a hotărât, joi, ca Institutul Național de Statistică să treacă în subordinea Guvernului şi în coordonarea prim-ministrului, prin Secretariatul General al Guvernului, măsură ce era deja aprobată prin OUG d ... »

Hidroelectrica estimează pentru acest an venituri mai mici cu 3,5%, de 3,19 miliarde lei Economie - HotNews.ro

HotNews.ro
Producătorul de energie Hidroelectrica, una din cele mai profitabile companii de stat, estimează pentru acest an venituri totale de 3,19 miliarde lei, cu 3,5% mai mici faţă de veniturile preliminate pentru 2017, şi pregăteşte investi ... »

Prima reuniune a Comisiei Naționale pentru pregătirea aderării României la Zona Euro

Curierul Naţional
Comisia Naţională de fundamentare a Planului Naţional de aderare la zona euro, prezidată de prim-ministrul Viorica Dăncilă, s-a reunit ieri, la Palatul Victoria.La reuniune au participat guvernatorul Băncii Naţionale a Românie ... »

Mişcarea naturală a populaţiei în luna februarie 2018

Curierul Naţional
 În  luna  februarie  2018  numărul  naşterilor  şi  numărul  deceselor  a  scăzut  faţă  de  luna  ianuarie 2018.  Numărul căsătoriilor ... »

Ministrul Sănătăţii şi cel al Muncii discută cu sindicaliştii din domeniul sanitar, care reclamă scăderea sporurilor

Curierul Naţional
Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea şi ministrul Muncii Lia Olguţa Vasilescu discută vineri dimineaţă cu reprezentanţi ai sindicaliştilor din domeniul sanitar nemulţumiţi de scăderea sporurilor, informează Agerpres.Discuţiile ... »

Valea Jiului va fi parte a proiectului european destinat zonelor carbonifere aflate în tranziție

Curierul Naţional
Guvernul ignoră potențialul pe care îl are ”platforma europeană pentru regiunile carbonifere aflate în tranziție” în dezvoltarea Văii Jiului.Uniunea Salvați România a cerut comisarului european pent ... »

EURO 2020: AU FOST APROBATI INDICATORII TEHNICO-ECONOMICI PENTRU STADIONUL GIULESTI "VALENTIN STANESCU"

Curierul Naţional
Guvernul a aprobat, în şedinţa de astăzi, indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea și modernizarea stadionului Giulești „Valentin Stănescu”, realizat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administra ... »

MADR a încheiat procedura de recunoaștere a fabricilor de zahăr

Curierul Naţional
Fabricile de zahăr care au depus cererea și documentația necesară au fost verificate de comisia constituită potrivit procedurii de recunoaștere având ca bază legală Ordinul nr. 10/2018 pentru aprobarea procedurii de recunoașt ... »

PROGRAMUL INTERREG VA ROMANIA: UNGARIA - SEMNAREA PRIMELOR 11 CONTRACTE DE FINANTARE

Curierul Naţional
Programul Interreg V-A România – Ungaria anunță semnarea de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice din România, în calitate de Autoritate de Management a Programului, a primelor 11 pro ... »

Avertisment al salvamontiştilor: Temperaturile ridicate din această perioadă favorizează producerea avalanşelor

HotNews.ro
S​​alvamontiştii din mai multe zone ale ţării avertizează că temperaturile ridicate din această perioadă favorizează producerea avalanşelor. Salvatorii din Gorj anunţă că au identificat foarte multe avalanşe deja declanşat ... »

InfoCons:Înscrierea și admiterea la universitate

Curierul Naţional
În calitate de cetăţean al Uniunii Europene, aveţi dreptul de a studia la orice universitate din UE, în aceleaşi condiţii ca cetăţenii ţării în care se află universitatea respectivă. Însă condiţiile de a ... »

Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea lui Nicuşor Constantinescu de întrerupere a executării pedepsei, decizia fiind definitivă

HotNews.ro
Curtea de Apel Bucureşti a respins vineri, cererea lui Nicuşor Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, de întrerupere a executării pedepsei de cinci ani de închisoare, primită în urmă c ... »

Ministerul Afacerilor Externe angajează prin concurs 13 specialişti, în contextul pregătirii şi exercitării Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene

Curierul Naţional
Ministerul Afacerilor Externe, prin ministrul delegat pentru Afaceri Europene, a lansat un concurs pentru ocuparea, cu caracter temporar, a unui număr de 13 posturi prevăzute pentru funcții de execuție specifice în contextul proce ... »

Conferința ministerială Forumul Salzburg-Procesul Viena

Curierul Naţional
Securitatea internă a Uniunii Europene, politica de azil și migrație, întărirea securității frontierelor externe în contextul noilor provocări, dar și combaterea extremismului și a terorismului au fost principalele teme ... »

Universitatea de Vest: Subfinanțarea universităților timișorene, un instrument perfid prin care vestul țării este discriminat în raport cu celelalte regiuni

HotNews.ro
Subfinanțarea universităților timișorene este un instrument perfid prin care vestul țării este discriminat în raport cu celelalte zone și regiuni, acuză Universitatea de Vest într-un comunicat de presă.”În t ... »

Instrumentul HEInnovate, coordonat de Comisia Europeană și Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică, a fost lansat în România

Curierul Naţional
Ieri, 13 aprilie 2018, în cadrul Conferinței „HEInnovate in Romania - Kick off meeting”, reprezentanții Comisiei Europene, Peter Baur și Alexandra Tamasan, alături de reprezentantul Organizației pentru Cooperare și D ... »

Şase migranţi, cinci iranieni şi un irakian, opriţi la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au reţinut şase solicitanţi de azil în România care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.Cei şase cetăţeni de origine iraniană, resp ... »

POR - A FOST APROBATA VERSIUNEA FINALA A GHIDULUI SOLICITANTULUI PENTRU FINANTAREA AMBULATORIILOR

Curierul Naţional
A fost aprobată versiunea finală a Ghidului Solicitantului pentru "Creșterea accesiblității serviciilor de sănătate, comunitare și a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace și izolate", Prioritatea ... »

Ministerul Justiţiei a lansat procedura de selecţie a şefului DIICOT: cererile de înscriere pot fi depuse până pe 7 mai inclusiv, rezultatul va fi anunţat pe 14 mai

HotNews.ro
Ministerul Justiţiei a lansat procedura de selecţie pentru funcţia de procuror - şef al DIICOT, cererile de înscriere putând fi depuse până în 7 mai inclusiv, iar rezultatul urmând să fie anunţat î ... »

Actorul și regizorul Milos Forman a murit la vârsta de 86 de ani

HotNews.ro
Actorul și regizorul Milos Forman, cunoscut pentru filmele "Amadeus" și "Zbor deasupra unui cuib de cuci", a murit la vârsta de 86 de ani, anunță AFP, citând presa din Cehia. Milos Forman a fost actor, sc ... »

Președintele Klaus Iohannis, a semnat vineri, 13 aprilie, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea educației fizice şi sportului

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 13 aprilie a.c., decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 38/2017 privind modificarea şi completarea Legii educație ... »

Pe 14 aprilie proiectul "Pădurea de Mâine" a mobilizat 200 de voluntari care au ajutat la reîmpădurirea a 10 hectare din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Braşov

Pe 14 aprilie proiectul "Pădurea de Mâine" a mobilizat cca. 200 de voluntari care au ajutat la reîmpădurirea a 10 hectare din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Braşov. Membri ai comunităţii locale s-au alăturat ... »

Ministerul Afacerilor Externe reiterează condamnarea fermă a utilizării armelor chimice în orice circumstanţe, în orice împrejurare

Rapoartele îngrijorătoare privind un atac cu arme chimice la 7 aprilie 2018, împotriva populaţiei din localitatea Douma din Siria, trebuie investigate de urgenţă, de o manieră independentă şi imparţială. Ministerul Afac ... »

Gruparea de Jandarmi Mobilă "Matei Basarab" Ploieşti şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Giurgiu vor colabora pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a partidei de fotbal dintre echipele F.C. Astra Giurgiu şi F.C.S.B.

Gruparea de Jandarmi Mobilă "Matei Basarab" Ploieşti şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Giurgiu vor colabora pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a partidei de fotbal dintre echipele F.C. Astra Giurgiu ş ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Din investițiile în armament și dezvoltarea lui ...
Noi achiziţii în apărare: Alte 5 avioane de tip F-16 ar urma să intre în dotarea forţelor armate române

bey 1, vrei sa ti repare conducta de apa din Bc,Dr ...
Vizita ministrului Sanatatii si a ministrului Finantelor Publice la Constanta

bey 1, vrei sa ti repare conducta de apa din Bc,Dr ...
Vizita ministrului Sanatatii si a ministrului Finantelor Publice la Constanta

Ii rugam pe tinerii care nu au cunoscut comunismul ...
Vizita ministrului Sanatatii si a ministrului Finantelor Publice la Constanta

21 iulie ziua nationala a Belgiei, sarbatorita cu ...
WhatsApp anunță schimbări importante. Cum sunt afectați utilizatorii.

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Eveniment

Fonduri Europene

Politic

Actualitate