Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (3) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Iohannis nu o revocă pe Kovesi din fruntea DNA

Foto: b1.rob1.ro
Preşedintelui Klaus Iohannis a anunţat că a respins cererea de revocare din funcţia de procuror-şef al DNA al Laurei Codruţa Kovesi.Într-o conferin ... »

Tudorel Toader: Vom sesiza Curtea Constitutionala

Captura FacebookMădălin Iulian Mihai
Dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca nu o va revoca pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA, Tudorel Toader a anuntat intr-o postare pe Facebook ca va fi sesizata Curtea Constitutionala. Acesta a spus ca Presedintele Roman ... »

Marile universităţi nu (mai) servesc priorităţilor economice?

Foto: caleaeuropeana.roFlorin Antonescu
Marile noastre universităţi – cele mai mari, din Consorţiul „Universitaria” (Universitatea din București, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Na ... »

30 aprilie 2018, zi liberă pentru salariaţii din sectorul public

Curierul Naţional
Guvernul a stabilit ca data de 30 aprilie 2018 să fie zi liberă pentru salariații din sectorul public, potrivit unei hotărâri aprobate astăzi, având în vedere că marți, 1 mai, este zi liberă nelucrătoare conform C ... »

Băsescu: O eventuală unire a R. Moldova cu România ar trebui făcută fără includerea regiunii transnistrene

HotNews.ro
Fostul președinte român Traian Băsescu a spus într-un interviu acordat Europei Libere că o eventuală unire a R. Moldova cu România ar trebui făcută fără includerea regiunii transnistrene. Băsescu afirmă că ... »

Cercetătorii români, din nou în lupta pentru medaliile internaționale

Curierul Naţional
Cum zilele acestea se desfășoară la Geneva, Salonul Internațional de Invenții, ne face plăcere să reamintim faptul că, în decursul anilor, cercetătorii români au demonstrat un potențial de inteligență imens, dovadă ... »

S-a dat startul lucrărilor la stațiile de comprimare din cadrul proiectului BRUA Faza I – Podișor, Bibești, Jupa

Curierul Naţional
SNTGN Transgaz SA, prin directorul general, Ion Sterian, a semnat ordinul de începere a lucrărilorla stațiile de comprimare gaze naturale de la Podișor, Bibești, și Jupa din cadrul proiectului”DEZVOLTAREA SISTEMULUI NAȚION ... »

Ministrul Sănătăţii şi cel al Muncii discută cu sindicaliştii din domeniul sanitar, care reclamă scăderea sporurilor

HotNews.ro
Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea şi ministrul Muncii Lia Olguţa Vasilescu discută vineri dimineaţă cu reprezentanţi ai sindicaliştilor din domeniul sanitar nemulţumiţi de scăderea sporurilor, informează Agerpres.Discuţiile ... »

MAE despre situația din Siria

Curierul Naţional
Ministerul Afacerilor Externe reiterează condamnarea fermă a utilizării armelor chimice în orice circumstanțe, în orice împrejurare, comiterea unor asemenea acte neavând nicio justificare.Rapoartele îngrijo ... »

Bursa de Valori București crește în primul trimestru cu 12%, cel mai mare avans din rândul burselor din Uniunea Europeană

Curierul Naţional
• România ocupă primul loc în Uniunea Europeană în funcție de ritmul de creștere înregistrat de indicii principali ai burselor din statele membre în perioada ianuarie-martie 2018 • Adrian Tă ... »

ROTTCO SYNERGY CARD acceptat în 115 stații de benzină îndependente din întreaga țară; aplicația SYNERGY by ROTTCO, disponibilă acum și pe Android și iOS

Curierul Naţional
ROTTCO SYNERGY CARD, sistemul de carduri lansat de ROTTCO în cadrul proiectului SYNERGY by ROTTCO, este acceptat, în accest moment, de 115 stații de benzină independente, repartizate pe principalele căi rutiere din țară, ce ... »

25.451 locuri de muncă vacante la nivel național

Curierul Naţional
Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, înevidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate25.451 locuri de muncă, în data de 13 apri ... »

Traian Băsescu: Prostia cu sesizarea la CCR, o glumă pentru studenţii din anul I. O să îşi ruineze cariera

b1.ro
Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a dezlănţuit la adresa ministrului Justiţiei Tudorel Toader pentru faptul că a anunţat că va sesiza Curtea Constituţională pentru că preşedintele Klaus Iohannis a refuzat să accepte cererea de ... »

Statistica a ajuns sub conducere politică

Mădălin Iulian Mihai
  Guvernul a hotărât, joi, ca Institutul Național de Statistică să treacă în subordinea Guvernului şi în coordonarea prim-ministrului, prin Secretariatul General al Guvernului, măsură ce era deja ... »

Mişcarea naturală a populaţiei în luna februarie 2018

Curierul Naţional
 În  luna  februarie  2018  numărul  naşterilor  şi  numărul  deceselor  a  scăzut  faţă  de  luna  ianuarie 2018.  Numărul căsătoriilor ... »

Guvernul PSD-ALDE și-a pus în cap universitățile de prestigiu. Și UBB vorbește despre un apogeu al atacurilor politice și despre condamnarea țării la înapoiere și sărăcie

b1.ro
Conducerea Universității Babeș-Bolyai a adresat o scrisoare deschisă Guvernului României, după ce acesta a anunţat modul de repartizare a locurilor bugetate pentru anul universitar 2018-2019. Opt dintre universități s-au trezi ... »

Valea Jiului va fi parte a proiectului european destinat zonelor carbonifere aflate în tranziție

Curierul Naţional
Guvernul ignoră potențialul pe care îl are ”platforma europeană pentru regiunile carbonifere aflate în tranziție” în dezvoltarea Văii Jiului.Uniunea Salvați România a cerut comisarului european pent ... »

Hidroelectrica estimează pentru acest an venituri mai mici cu 3,5%, de 3,19 miliarde lei Economie - HotNews.ro

HotNews.ro
Producătorul de energie Hidroelectrica, una din cele mai profitabile companii de stat, estimează pentru acest an venituri totale de 3,19 miliarde lei, cu 3,5% mai mici faţă de veniturile preliminate pentru 2017, şi pregăteşte investi ... »

ANM a emis un Cod Galben de vânt puternic, valabil pentru trei județe până la ora 12:00

HotNews.ro
Agenția Națională de Meteorologie a emis o atenționare nowcasting Cod Galben de vânt puternic, valabil pentru județele Sibiu, Caraș-Severin și Timiș până la ora 12:00. În județul Sibiu se vor semnala intensi ... »

Construcţiile merg pe o undă ascendentă

Lavinia Savu
  Luna februarie a anului 2018 prezintă o creștere considerabilă a volumului lucrărilor de construcții, față de luna precedentă, ca serie brută, cu 30,9%, iar ca serie ajustată se ia în calcul numărul de z ... »

Prima reuniune a Comisiei Naționale pentru pregătirea aderării României la Zona Euro

Curierul Naţional
Comisia Naţională de fundamentare a Planului Naţional de aderare la zona euro, prezidată de prim-ministrul Viorica Dăncilă, s-a reunit ieri, la Palatul Victoria.La reuniune au participat guvernatorul Băncii Naţionale a Românie ... »

Grava eroare prin care dezvoltarea vestului țării este frânată: plafonarea alocării de locuri bugetate centrului universitar timișorean

Curierul Naţional
Dincolo de pierderile infime, dar nedrepte, pe care Universitatea de Vest din Timișoara le înregistrează prin alocarea preliminară a locurilor bugetate, marea pierdere pe care o produc decidenții guvernamentali Timișoarei și reg ... »

Cooperare româno-spaniolă pentru prevenirea traficului de ființe umane și a exploatării forței de muncă

Curierul Naţional
Poliția Română și Garda Civilă din Spania au desfășurat o operațiune comună, pentru prevenirea infracțiunilor de trafic de ființe umane și exploatarea forței de muncă în domeniul agricol, în provincia spaniol ... »

Universitatea de Vest: Subfinanțarea universităților timișorene, un instrument perfid prin care vestul țării este discriminat în raport cu celelalte regiuni

HotNews.ro
Subfinanțarea universităților timișorene este un instrument perfid prin care vestul țării este discriminat în raport cu celelalte zone și regiuni, acuză Universitatea de Vest într-un comunicat de presă.”În t ... »

Ministrul de Externe Teodor Meleşcanu participă astăzi la reuniunea Consiliului Afaceri Externe care are printre teme Siria şi relaţia UE - Rusia

HotNews.ro
Ministrul de Externe Teodor Meleşcanu participă luni la reuniunea Consiliului Afaceri Externe care are printre teme situaţia din Siria şi relaţia UE - Rusia, anunță news.ro."Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, va pa ... »

Augustin Lazăr, cercetat disciplinar de Inspecția Judiciară. Ce acuzații i se aduc şefului procurorilor

b1.ro
Lovitură pentru Procurorul General al României, Augustin Lazăr. Acesta este cercetat disciplinar de Inspecţia Judiciară, după ce i-a jignit pe parlamentari  pentru că au chemat-o la audieri pe şefa DNA, Laura Codruţa Kove ... »

INS aduce precizari privind cadrul legal de functionare

Mădălin Iulian Mihai
Dupa ce Guvernul a hotărât, joi, ca Institutul Național de Statistică să treacă în subordinea Guvernului şi în coordonarea prim-ministrului, prin Secretariatul General al Guvernului, măsură ce era deja aprobată pr ... »

Încălcarea normelor de conviețuire socială sancționată de polițiștii locali din Ploiești

Curierul Naţional
Polițiștii locali din cadrul Serviciul Ordine Publică au desfășurat, în perioada 10—15.04.2018, acțiuni de asigurare a ordinii și liniștii publice, de respectare a dispozițiilor privind gospodărirea municipiului &mdash ... »

Inspectoratul General pentru Imigrări organizează concursuri pentru ocuparea posturilor vacante de agent de poliție

Curierul Naţional
Inspectoratul General pentru Imigrări organizează concursuri pentru ocuparea a 5 posturi vacante de agent de poliție, prin încadrare directă. Documentele necesare înscrierii se pot depune în perioada 16 -20 aprilie a.c ... »

Klaus Iohannis va anunța decizia cu privire la șefa DNA

b1.ro
Preşedintele României, Klaus Iohannis, va susţine luni, 16 aprilie a.c., ora 18:00, o declaraţie de presă, la Palatul Cotroceni.Președintele va da un verdict cu privire la revocarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.Cererea de re ... »

Ministrul Educaţiei se apară în scandalul cu Universităţile: Nu este adevărat că am repartizat locurile pe criterii politice

b1.ro
Valentin Popa, ministru al Educaţiei, a ieşit public să se apare în scandalul iscat după ce a tăiat locuri de Universităţile mai mari, care nu i-au sprijinit numirea ca ministru şi au contestat politicile PSD, pentru a le da s ... »

PNL susține decizia lui Iohannis de a nu o revoca pe Kovesi: Tudorel Toader să-și dea demisia

b1.ro
Partidul Național Liberal susține decizia președintelui României, Klaus Iohannis, de a refuza revocarea procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, propusă de ministrul Justiției și avizată negativ de Consiliul Superior al ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

huliganii la parnaie ...
Comisia de Apărare din Camera Deputaților va anunţa dacă o audiază pe Carmen Dan

Crisul Alb nu va inunda ...
Obiective de investiții din domeniul apelor, în valoare totală de 32 mil euro

Crisul Alb nu va inunda ...
Obiective de investiții din domeniul apelor, în valoare totală de 32 mil euro

pt 27% ramasi datornici la taxa si impozite se pr ...
ANAF pune tunurile pe sute de mii de români! E posibil să te numeri printre ei! Incredibil ce se va întâmpla cu toate veniturile

decat ca este egal cu zero! ...
Obiective de investiții din domeniul apelor, în valoare totală de 32 mil euro

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Economie

Fonduri Europene

Actualitate Companii

Politic

Actualitate