Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Monopol pe piaţa energiei

Foto: news.ro
  Obligaţia de tranzacţionare pe pieţele centralizate trebuie menţinută cel puţin pe termen scurt şi mediu, este una dintre recomandările Consiliului Concurenţei, & ... »

Bogdan Dumitrescu (INACO): Monopolul din magazinele de ieri și de azi

Bogdan Dumitrescu (INACO)
Cum acceptăm ca de Crăciun și de Paște să se scumpească produsele alimentare?Nicăieri pe Planeta Pământ nu se întâmplă așa ceva!Acum câțiva ani, oamenii de știință britanici (sau "gen") au efe ... »

Ce trebuie să faci pentru a obține 160.000 lei pentru afacerea ta?

Curierul Naţional
Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) anunță lansarea concursului de planuri de afaceri din cadrul proiectului Creative START în data de 23 aprilie 2018, ora 10 ... »

Un fost judecător CCR intervine în conflictul dintre Iohannis și Guvern, pe tema revocării lui Kovesi: O astfel de sesizare nu poate primi un refuz

b1.ro
Fostul judecător CCR, Toni Greblă, intervine în scandalul privind refuzul președintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe șefa DNA Laura Codruța Kovesi. Greblă susține că existe motive suficiente pentru ca ministrul Justiției s ... »

ANI a descoperit conflicte de interes in randul functionarilor publici

Curierul Naţional
Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate şi conflict de interese de natură administrativă în cazul a cinci foşti şi actuali funcţionari publici, după cum urmează:1. PAVEL NUŢA GINA, director ... »

Companiile româneşti au ajuns la târgul internațional de produse alimentare Alimentaria - Barcelona

Curierul Naţional
Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, în colaborare cu Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc, a organizat participarea sub pavilion național a firmelor românești la Târgul int ... »

Primăria Craiova cere Tel Drum 2,4 milioane de euro

Gazeta de Sud
Primăria Craiova, condusă de primarul PSD Mihail Genoiu, cere 2,4 milioane de euro de la Tel Drum, firma de construcții despre care s-a scris că este controlată de șeful partidului, Liviu Dragnea. Războiul judiciar se duce pe margine ... »

Producătorii români prezenți la WIRE & TUBES Düsseldorf

Curierul Naţional
Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, în colaborare cu Uniunea Producătorilor de Oțel din România (UniRomSider) și cu susținerea Biroului de Promovare Comercial Economică din Bonn, au organizat pa ... »

Controverse pe piata pensiilor

Curierul Naţional
Asociația pentru Pensiile Administrate Privat din România (APAPR), organizație ce apără interesele amilioane de români care contribuie de peste 10 ani la fondurile de pensii obligatorii administrate privat, face apel la auto ... »

Indicele ROBOR la trei luni a înregistrat o creștere majoră: Ce date a publicat BNR

b1.ro
Indicele ROBOR la trei luni, în funcție de care se calculează dobânda variabilă la creditele în lei, a crescut luni la 2,22%, de la 2,13%, această creștere fiind cea mai mare din ultimele cinci luni.Creșteri au fost ... »

Comisia Europeană a publicat Pachetul privind Extinderea Uniunii Europene 2018

Curierul Naţional
Ministerul Afacerilor Externe salută reconfirmarea angajamentului pentru avansarea politicii de extindere prin publicarea de către Comisia Europeană, la 17 aprilie 2018, a Pachetului privind Extinderea Uniunii Europene 2018. Ca prom ... »

401 persoane care fac obiectul unor semnalări în Sistemul Informatic Schengen localizate pe teritoriul Romaniei

Curierul Naţional
Poliţiştii români şi partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat, în ultima săptămână, 658 de persoane, 94 de autovehicule, 33 de documente și 4 certificate de înmatriculare ce făceau obi ... »

44.721 locuri de muncă oferite la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Curierul Naţional
La Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată pe data de 20 aprilie 2018, au fostprezenţi 2.630 de agenţi economici, dintre care 28 de angajatori de inserţie şi aufost oferite 44.721 locuri de muncă.Precizăm că la acest eveni ... »

Sindicatele din sectorul feroviar protestează la Ministerul Transporturilor şi la Guvern

Mariana Butnariu (Gazeta de Sud)
Sindicatele din sectorul feroviar organizează astăzi un miting de protest la Ministerul Transporturilor, urmat de un marş până la Guvern, unde va continua manifestaţia, potrivit Agerpres. Mitingul este organizat de Federaţia Mec ... »

Ministrul Educatiei se va intalni astazi cu reprezentantii si liderii studentilor

Curierul Naţional
Ministrul Educației Naționale, Valentin Popa, invită la o întâlnire, luni, 23 aprilie, ora 15:00, la sediul Ministerului Educației Naționale, câte doi reprezentanți ai studenților din cadrul Universității din Bucu ... »

Ministrul Finanțelor s-a intalnit la Washington cu oficiali ai FMI și BM

Curierul Naţional
Ministrul Finanțelor Publice, dl. Eugen Teodorovici, a participat, în perioada 20-21 aprilie 2018, la Reuniunea de Primăvară a Grupului Băncii Mondiale (BM) și a Fondului Monetar Internațional (FMI), la Washington, SUA.În ... »

Planul Naţional de Formare Profesională pentru anul 2018

Curierul Naţional
Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă elaborează anual PlanulNaţional de formare profesională, având în vedere atribuţiile conferite delegislaţia în vigoare.Principiile care stau la baza elaborării P ... »

Nici măcar manual unic

Florin Antonescu
Şcoala se vede rămasă fără niciun manual; nici măcar unic. Pe la începutul actualului an şcolar se vehicula ideea unui manual căruia, în funcţie de perspectivă, de interese şi de darul persuasiunii, i se zicea ori &bd ... »

Dăncilă se întâlneşte astăzi cu manageri de spitale, pe tema salariilor din sănătate

Mariana Butnariu (Gazeta de Sud)
Premierul Viorica Dăncilă se întâlneşte, astăzi, cu manageri de spitale pentru discuţii pe tema problemelor legate de salariile angajaţilor din sănătate. Întâlnirea este programată la ora 13.00, la Palatul V ... »

Atac cibernetic asupra site-ului CNAIR

Mariana Butnariu (Gazeta de Sud)
Site-ul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) nu poate fi accesat la ora transmiterii acestei ştiri, fiind ţinta unui atac cibernetic, a declarat, luni, pentru Agerpres, Alin Şerbănescu, purtătorul de c ... »

ROBOR creşte şi atinge recorduri ale ultimelor cinci luni şi jumătate

Ionuț Nica (gds.ro)
ROBOR la trei luni a crescut la 2,22%, cea mai ridicată valoare din 5 decembrie 2017. Potrivit economica.net, Maximul ultimilor trei ani şi jumătate a fost atins pe 27 octombrie 2014 când ROBOR 3M a fost cotat la 2,33%.ROBOR la şa ... »

Acord de asistență juridică România-Brazilia. Proiectul pentru ratificarea Tratatului, adoptat în Senat

b1.ro
Senatul a adoptat proiectul de lege pentru ratificarea Tratatului între România şi Brazilia privind asistenţa judiciară reciprocă în materie penală, semnat la Brasilia, la 13 iunie 2017.Astfel, proiectul de lege are c ... »

Piaţa IT din România a crescut cu 14-15%, anul trecut

Ionuț Nica (gds.ro)
Piaţa IT din România a urcat în 2017 cu 14-15%, ritmul de creştere fiind similar celor înregistrate în 2014 – 2015, dar este ameninţată de infrastructura defectuoasă, atrage atenţia, luni, Euler Hermes, & ... »

Ministrul Turismului spune că poate începe distribuirea voucherelor de vacanţă

Ionuț Nica (gds.ro)
Ministrul Turismului, Bogdan Trif, spune că de săptămâna viitoare va începe distribuirea voucherelor de vacanţă, informează economica.net. El susţine că voucherele reprezintă un ajutor important atât pentru oameni ... »

CNAIR și Primăria Municipiului Giurgiu au încheiat un Protocol de predare — primire a unui sector de drum

Curierul Naţional
CNAIR S.A. și Primăria Municipiului Giurgiu au încheiat un Protocol de predare — primire a sectorului de drum și terenului aferent în lungime de 600 ml, proprietate publică a municipiului Giurgiu, situate între i ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: