Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Decizie pentru bugetari: Ce se va intampla cu voucherele de vacanta

b1.ro
Voucherele de vacanţa vor putea fi distribuite începând de săptămâna viitoare, a anunțat Ministrul Turismului, Bogdan Trif.Acesta  a spus, la finalul unei întâlniri de lucru cu autorităţile locale, a ... »

Nici măcar manual unic

Foto: monitorulcj.roFlorin Antonescu
Şcoala se vede rămasă fără niciun manual; nici măcar unic. Pe la începutul actualului an şcolar se vehicula ideea unui manual căruia, în funcţie de perspectivă, de interese şi de darul persuasiunii, i se zicea ori &bd ... »

România, Finlanda și Croația au semnat Declarația de cooperare

Curierul Naţional
Președintele Camerei Deputaților, domnul Liviu Dragnea, a semnat luni, 23 aprilie 2018, la Tallinn, alături de președințele Senatului, domnul Călin Popescu Tăriceanu, Declarația de cooperare între parlamentele naționale ale t ... »

Piața neagră crește din nou

Curierul Naţional
Piața neagră a țigaretelor a crescut în martie la 17,2% din totalul consumului (cu 1,6 p.p. mai mult decât în ianuarie 2018). În primele trei luni ale anului, media comerțului ilicit este de 16,4%, cu 0,7 p.p. ma ... »

De ce aleg firmele insolvența?

Curierul Naţional
România se află în rândul țărilor din Uniunea Europeană cu cea mai lungă și dificilă perioadă de insolvență, pentru firme, iar unul dintre motivele principale este legat de faptul că mulți investitori au lacune ... »

Producătorii români prezenți la WIRE & TUBES Düsseldorf

Curierul Naţional
Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, în colaborare cu Uniunea Producătorilor de Oțel din România (UniRomSider) și cu susținerea Biroului de Promovare Comercial Economică din Bonn, au organizat pa ... »

Centenarul României sărbătorit în Pennsylvania, la Universitatea din Scranton, în prezența ambasadorului României în Statele Unite

Curierul Naţional
În seria evenimentelor care marchează Centenarul României pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, la data de 19 aprilie 2018, Universitatea din Scranton, Pennsylvania, în parteneriat cu Ambasada României la Washi ... »

Companiile româneşti au ajuns la târgul internațional de produse alimentare Alimentaria - Barcelona

Curierul Naţional
Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, în colaborare cu Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc, a organizat participarea sub pavilion național a firmelor românești la Târgul int ... »

Preşedintele Curţii Supreme a cerut aviz pentru desecretizarea protocolului dintre Parchetul General şi SRI

b1.ro
Judecătoarea Cristina Tarcea, preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a anunţat că a cerut aviz privind declasificarea protocolului din Parchetul General şi SRI. Magistratul a mai explicat că avizele de intercept ... »

Toate contractele la energie, MODIFICATE! Lovitură pentru români

b1.ro
Toate contractele la energie electrică ar putea fi modificate. Președitele Asociației Furnizorilor de Energie Electrică din România (AFEER), Ion Lungu, se plânge de consumatori și dorește securizarea tuturor contractelor.& ... »

Două propuneri ale INACO pentru ca România să elibereze ultimul loc în UE la ponderea resursei umane angajate în știință și tehnologie

Andreea Paul și Anca Tamaș(INACO)
Nivelul de trai al unei națiuni este cu atât mai ridicat cu cât ponderea resursei umane angajate în știință și tehnologie este mai mare. Statele membre ale UE nu fac excepție.   România este pe ultimu ... »

ANAF dezminte informația potrivit căreia transmite somații de plată copiilor

Curierul Naţional
În contextul știrilor prezentate în perioada 22-23 aprilie a.c., conform cărora ANAF ar fi transmis o somație către o fetiță de 6 ani, precizăm că somația nu a fost transmisă de către Agenția Națională de Administr ... »

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi omologul său croat au vizitat Penitenciarul Bucureşti - Jilava

Curierul Naţional
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi omologul său croat Dražen Bosniakovic au vizitat luni Penitenciarul Bucureşti - Jilava şi au discutat despre activităţile de reintegrare socială desfăşurare cu persoanele private de liberta ... »

Dragnea și Dăncila se duc miercuri în Israel. Vizita, ținută la secret până în ultimul moment

b1.ro
Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă vor ajunge miercuri în Israel, vizita fiind ținută la secret până în ultimul moment, informează ziare.com. Totul în contextul în care șeful PSD a declanșat un scandal d ... »

Automatizarea va schimba piața forței de muncă din România

Curierul Naţional
81% dintre angajatorii români consideră că robotizarea va menține sau va crește dimensiunea forței de muncă, aliniindu-se la tendința mondială, potrivit căreia 86% dintre angajatori prevăd că o să-și sporească sau păstr ... »

Proiectul ”Start Up Hub Centru” a fost prezentat in toate judetele Regiunii Centru

Curierul Naţional
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru a prezentat, in cursul lunii aprilie 2018, in calitate de lider al aplicatiei, proiectul ”StartUp Hub Centru”, finantat in cadrul Programului Operational Capital Uman 2014 – 2020, ... »

Deciziile adoptate de Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară

Curierul Naţional
 În cadrul şedinţei de astăzi, Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat măsuri privind cadrul de funcţionare a pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări, piaţă de capital ş ... »

Scăldatul în Lacul Sfânta Ana a fost interzis, pentru protejarea calităţii apei

Scăldatul în Lacul Sfânta nu mai este permis din această vară, acest lucru fiind prevăzut în Planul de Management al rezervaţiei, intrat în vigoare de curând, pentru a proteja calitatea apei, anunță Ager ... »

SCANDALUL tăierii banilor pentru UNIVERSITĂȚI ia amploare. Ministrul Educației face acuzații grave

b1.ro
Continuă scandalul dintre Ministerul Educației și marile centre universitare. Ministrul Valentin Popa a declarat, marți, că, spre exemplu, Universitatea din Bucureşti are peste 900 de locuri bugetate neutilizate, deşi are suficienţi ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: