Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (3) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
4 mai, ziua internaţională a pompierilor

Mariana Butnariu (Gazeta de Sud)
Ziua internaţională a pompierilor (International Firefighters’ Day &ndash ... »

Petre Daea s-a întâlnit cu ministrul croat al Agriculturii, Tomislav Tolusic

foto: gandul.infoAndreea Andrei
  Potrivit unui comunicat al MADR, în perioada 2-3 mai, la invitaţia ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR), Petre Daea, ministrul croat al Agriculturii, Tomislav Tolusic, a efectuat o vizită de lucru în ... »

Au fost aduse în Romania 14 563 fiole de imunoglobulină,

Curierul Naţional
De la începutul anului și până în prezent au fost aduse în Romania un număr de 14 563 fiole de imunoglobulină, 7300 dintre acestea prin Mecanismul de Protecție Civilă declanșat de către Ministerul Sănătăț ... »

Casele de marcat cu jurnal electronic, obligatorii din august

Ramona Olaru / gds.ro
Firmele care desfășoară activități ce presupun încasarea de numerar trebuie să procure case de marcat cu jurnal electronic, iar de la 1 august toți comercianții sunt obligați să utilizeze doar astfel de aparate de marcat. P& ... »

Romanii ocolesc agentii imobiliari

Curierul Naţional
Conform RE/MAX România,  deși în ultimii 3-4 ani a crescut semnificativ numărul de agenți imobiliari, numărul acestora este încă insuficient. În prezent, pe piața autohtonă activează aproximativ 8.000 de ... »

Continuă demolările imobilelor aflate pe traseul Pasajului Domnești

Curierul Naţional
CNAIR va continua în data de 09.05.2018 demolarea imobilelor amplasate pe culoarul de expropriere aferent Pasajului Domnești, aflate pe raza Unității Administrativ Teritoriale (UAT) Domnești, în conformitate cu autorizația ... »

1.212 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Curierul Naţional
Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România,1.212 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Germania – 900 locuri de muncă: 400 manipulant bagaje, 200 șofer manipulare ba ... »

Încep înscrierile copiilor în învățământul preșcolar

Mariana Butnariu (Gazeta de Sud)
Inspectoratul Școlar Județean Dolj a transmis etapele care se parcurg pentru înscrierea copiilor cu vârste între 3 și 6 ani în învățământul preșcolar, în anul şcolar 2018 – 2019.Se vor ... »

Invatamantul prescolar din Miercurea Ciuc se va desfasura curand in cladiri complet reabilitate termic

Curierul Naţional
Invatamantul din Miercurea Ciuc a primit o veste buna, in urma semnarii Contractului de finantare nerambursabila in valoare totala de aproape un milion euro, prin care se aloca fonduri europene Gradinitei  ”Aranyalma” (&rdq ... »

Peste 5.000 de participanţi la cursurile ANOFM în primele trei luni din 2018

Curierul Naţional
În perioada ianuarie-martie 2018, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă(ANOFM) a cuprins în programele de formare profesională organizate prin intermediulcentrelor regionale de formare profesională a adulţilo ... »

PROGRAMUL ROMANIA-UCRAINA - TERMENE LIMITA PRELUNGITE PENTRU APELURILE DE PROIECTE LANSATE

Curierul Naţional
Termenul pentru depunerea aplicațiilor pentru apelurile de proiecte SOFT și HARD, în cadrul Programului Operațional Comun România-Ucraina 2014-2020, a fost prelungit astfel: până la data de 17 mai 2018 pentru depunerea ... »

Noi oportunități de colaborare pentru comunitățile de business română și indiană

Curierul Naţional
Ştefan-Radu Oprea, ministrul pentru mediul de afaceri comerţ şi antreprenoriat, l-a primit, astăzi, pe E.S. Thanglura Darlong, noul ambasador al Indiei în România.Ministrul Oprea a subliniat importanţa dezvoltării continue ... »

POR: A FOST APROBATA LANSAREA APELULUI PENTRU PROIECTE NEFINALIZATE IN CADRUL AXEI 5

Curierul Naţional
Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor aferent apelului de proiecte pentru proiecte nefinalizate, în cadrul Axei 5, Prioritatea de investiții 5.1 – Conservarea, protejarea, promovarea şi dezvoltar ... »

Guvernul a majorat la 250 de lei plafonul maxim pentru beneficiarii eligibili ai programului „Euro 200”

Curierul Naţional
Programul „Euro 200” pentru acordarea unui ajutor financiar elevilor şi studenţilor în vederea achiziţionării de calculatoare se va desfășura şi în acest an. Astfel, Executivul a aprobat, printr-o Hotărâ ... »

Baia Mare preia mandatul de Capitala Tineretului din România

Curierul Naţional
Ziua Tineretului s-a încheiat cu încă un moment frumos, tocmai în inima Maramureșului. De la Alba Iulia, ne-am deplasat la Baia Mare, unde echipa MTS s-a alăturat miilor de tineri care au sărbătorit un important eveni ... »

Statul român a majorat capitalul social al Companiei Naţionale Poşta Română S.A.

Curierul Naţional
Statul român a majorat capitalul social al Poştei Române, conform prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 38/2018. Astfel, în conturile companiei a fost virată suma de 153.000.000 lei, urmând ca diferenţa p&ac ... »

Decizie definitivă: FCSB nu este Steaua!

Recursul intentat de Gigi Becali pentru recuperarea mărcii Steaua a fost respins definitiv de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție.  Astfel, decizia din dosarul pentru nume, care acum este executorie, ... »

Cifra de afaceri din comerţul cu amănuntul a crescut

Curierul Naţional
În luna martie 2018, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul (cu excepţiacomerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de luna precedentă atât ca serie brutăcu 15,5%, cât şi ca serie ajust ... »

Rezultatele Erste Group in T1 2018: inceput bun de an cu un profit net de 333 mil. EUR

Curierul Naţional
„Un profit net de aproape 333 milioane de euro in primul trimestru (+26,8% an la an) reprezinta un inceput bun de an. Performanta a fost sustinuta de calitatea buna a activelor, cresterea semnificativa a depozitelor clientilor (+7,4% ... »

Prețurile la alimente se mențin constante în aprilie

Curierul Naţional
Indicele FAO pentru prețurile la produsele alimentare în aprilie a rămas în linii mari stabil, cu o medie de 173,5 puncte, fiind în creștere ușoară față de luna martie și mai mare cu 2,7% decât în aceea ... »

Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente cuponului nr. 3

Curierul Naţional
Depozitarul Central va distribui sumele de bani aferente cuponului nr. 3 pentru obligaţiunile emise de MUNICIPIUL BUCUREŞTI, precum şi sumele de bani aferente rambursării de principal pentru obligaţiunile emise de MUNICIPIUL BUCUREŞTI ... »

Campaniile de reduceri online nu respecta legislatia

Curierul Naţional
Comercianţii online nu respectă legislaţia în domeniu, în cadrul campaniilor de reduceri, a constatat Consiliul Concurenței în urma unei anchete sector Astfel, preţurile practicate de de comercianţii online cu ocazia ... »

Orasele din Romania au o singura directie de dezvoltare – Smart City

Curierul Naţional
Orasele se schimba mereu, iar cetatenii se adapteza rapid la noile inovatii care le simplifica traiul si devin tot mai prezente in viata lor. Astfel, cerintele lor cresc si in raport cu administratorii oraselor. De aceea, edilii ar trebui s ... »

Se schimba regulile pe piata energiei

Andreea Andrei
Şeful Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu, a declarat că o investigaţie a instituţiei pe care o conduce a scos la iveală faptul că mai multe companii din energie s-au înţeles între ele, cauzând umflarea tari ... »

Ministerul Educației Naționale a aprobat metodologia și criteriile de acordare a gradației de merit personalului didactic din învățământul preuniversitar de stat

Curierul Naţional
Ministrul Educației Naționale a emis ordinul nr. 3.633/03.05.2018 pentru aprobarea Metodologiei și criteriilor privind acordarea gradației de merit personalului didactic din învățământul preuniversitar de stat în se ... »

Corina Popescu, directorul general al Transelectrica, a fost schimbată din funcţie

Ionuț Nica (gds.ro)
Corina Popescu, directorul general al Transelectrica, operatorul Sistemului Energetic Naţional, a fost schimbată din funcție, potrivit unui comunicat al companiei, redat de economica.net.Pentru postul de director general al Transelectric ... »

Poliţia anunţă că Transalpina rămâne în continuare închisă

Eugen Măruţă (Gazeta de Sud)
Polițiștii recomandă tuturor participanților la trafic să respecte semnificația indicatoarelor de interzicere a circulației rutiere pe tronsonul de drum între Rânca și Obârșia Lotrului, deoarece încă se luc ... »

Iohannis a sesizat CCR cu privire la Legea ce se refera organizarea judiciară

Ionuț Nica (gds.ro)
Preşedintele Klaus Iohannis a trimis Curţii Constituţionale a României (CCR), vineri, o sesizare de neconstituţionalitate asupra Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, se arată într-un comunicat al Administraţi ... »

Primăria Capitalei: A fost aprobat regulamentul privind acordarea Voucherului Materna București în valoare de 2.000 de lei

b1.ro
Consiliul General al Municipiului București a aprobat vineri, la propunerea Primarul General, Gabriela Firea, proiectul de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului General al Municipiului București ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

i a inlocuit cu lentile .. ....... ...
După opt ani de coșmar, Grecia iese de sub tutela creditorilor. Criza însă rămâne

numai dna sa nu va acuze de coruptie ...
MHS Truck & Bus și Roman SA vor să producă un camion românesc la standarde nemțești

trei la birou si al patrulea munceste ...
Munca in echipa, apreciata de noii antreprenori si manageri

energie ,,verde" platita de consumator ...
Energie verde pentru spitalele din Bucureşti

prost platite ...
26.814 locuri de muncă vacante la nivel naţional

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: