Cumpara acum
Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Ionuț Baciu (INACO): Oferta unică centralizată duce la absența medicamentelor cheie pe piață

Foto: monitorulcj.ro
Încă din cursul anului 2012, Guvernul României a decis crearea unei unități de achiziții centralizate la nivelul Ministerului Sănătății pen ... »

Românii ocolesc agenţii imobiliari

foto: imobiliare.romania.euIrina Băncilă
În România există un agent imobiliar la 2.500 de locuitori În afară, raportul este de 4 ori mai mare Se construiesc tot mai multe clădiri rezidenţiale Deşi în ultimii 3-4 ani a crescut semnificat ... »

Noi oportunități de colaborare pentru comunitățile de business română și indiană

Curierul Naţional
Ştefan-Radu Oprea, ministrul pentru mediul de afaceri comerţ şi antreprenoriat, l-a primit, astăzi, pe E.S. Thanglura Darlong, noul ambasador al Indiei în România.Ministrul Oprea a subliniat importanţa dezvoltării continue ... »

Orasele din Romania au o singura directie de dezvoltare – Smart City

Curierul Naţional
Orasele se schimba mereu, iar cetatenii se adapteza rapid la noile inovatii care le simplifica traiul si devin tot mai prezente in viata lor. Astfel, cerintele lor cresc si in raport cu administratorii oraselor. De aceea, edilii ar trebui s ... »

Prețurile la alimente se mențin constante în aprilie

Curierul Naţional
Indicele FAO pentru prețurile la produsele alimentare în aprilie a rămas în linii mari stabil, cu o medie de 173,5 puncte, fiind în creștere ușoară față de luna martie și mai mare cu 2,7% decât în aceea ... »

Încep înscrierile copiilor în învățământul preșcolar

Gazeta de Sud
Inspectoratul Școlar Județean Dolj a transmis etapele care se parcurg pentru înscrierea copiilor cu vârste între 3 și 6 ani în învățământul preșcolar, în anul şcolar 2018 – 2019.Se vor ... »

Rezultatele Erste Group in T1 2018: inceput bun de an cu un profit net de 333 mil. EUR

Curierul Naţional
„Un profit net de aproape 333 milioane de euro in primul trimestru (+26,8% an la an) reprezinta un inceput bun de an. Performanta a fost sustinuta de calitatea buna a activelor, cresterea semnificativa a depozitelor clientilor (+7,4% ... »

Invatamantul prescolar din Miercurea Ciuc se va desfasura curand in cladiri complet reabilitate termic

Curierul Naţional
Invatamantul din Miercurea Ciuc a primit o veste buna, in urma semnarii Contractului de finantare nerambursabila in valoare totala de aproape un milion euro, prin care se aloca fonduri europene Gradinitei  ”Aranyalma” (&rdq ... »

Cetatea Alba Carolina găzduieşte luni, 7 mai, evenimentul sărbătoririi teatrului românesc: Gala Premiilor UNITER

La 100 de ani de la Marea Unire, Cetatea Alba Carolina găzduieşte luni, 7 mai, evenimentul sărbătoririi teatrului românesc: Gala Premiilor UNITER, ajunsă la cea de-a 26-a ediţie. Motto-ul ediţiei este "Gala UNITER uneşte ... »

POR: A fost aprobata lansarea apelului pentru proiecte nefinalizate in cadrul axei 5

Curierul Naţional
Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor aferent apelului de proiecte pentru proiecte nefinalizate, în cadrul Axei 5, Prioritatea de investiții 5.1 – Conservarea, protejarea, promovarea şi dezvoltar ... »

Peste 300 de invitaţi la petrecerea organizată de Ambasada României în Portugalia şi TVR pentru reprezentanţii noştri la Eurovision

La eveniment au participat ambasadori, şefi ai institutelor culturale, diplomaţi, reprezentanţi ai Primăriei Lisabona, jurnalişti şi numeroşi membri ai comunităţii româneşti din Portugalia- The Humans au impresionat audienţ ... »

Şcoala pe puncte

Florin Antonescu
Odată cu emiterea ordinului ministrului educației naționale privind acordarea gradației de merit pentru profesori (OMEN nr. 3633/03.05.2018), s-a pornit cursa pentru strângerea punctelor prin care sunt măsurate performanţele asp ... »

Echipa Programului de Internship al Guvernului, de vorbă cu studenții din marile centre universitare

Echipa de organizare a Programului de Internship al Guvernului, coordonată de secretarul de stat Oana Pintilei, s-a întâlnit astăzi cu studenți ai Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și ai Academ ... »

A inceput Evaluarea Nationala 2018

Curierul Naţional
Evaluarea naţională de la finalul clasei a II-a a inceput luni, cu probele scrise la limba română şi limba maternă. Testele de citire la aceste discipline vor fi susţinute marţi, iar miercuri va avea loc proba de matematică. P ... »

Medicii de la spitalul din Lugoj donează câte 100 de lei lunar pentru infirmiere și brancardieri

Curierul Naţional
Medicii de la Spitalul Municipal din Lugoj cărora le-au crescut salariile după intrarea în vigoare a noii legi a salarizării au fost îndemnați de șefii unității sanitare să doneze lunar banii pentru colegii lor - persona ... »

Autoritatea Electorală Permanentă atrage atentia asupra importantei egalitatii votului

Patru zile de dezbateri pe teme electorale, peste o sută de invitaţi de marcă de pe toate continentele, zeci de prezentări cuprinzând analize, studii de caz, statistici şi propuneri - acesta este bilanţul Conferinţei ştiinţif ... »

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a lansat Campania Naţională "Informare acasă! Siguranţă în lume!"

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, în parteneriat cu mai multe instituţii publice, lansează marţi, 8 mai, Campania Naţională "Informare acasă! Siguranţă în lume!", ediţia 2018.Campania îşi ... »

Ministerul Apărării Naţionale a semnat contractul de execuţie a lucrărilor de reabilitare a Crucii Caraiman

Ministerul Apărării Naţionale şi asocierea de firme TOP LINE CONSTRUCT S.R.L. (lider) şi IMPRESA DI CONSTRUZIONI ING. E. MANTOVANI S.p.A au semnat luni, 7 mai, la sediul M.Ap.N., contractul de execuţie a lucrărilor de restaurare şi ... »

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România a promovat tradiţiile locale în cadrul "Cybersecurity in Civil Aviation Summit"

Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România (UNCJR) a promovat tradiţiile locale în cadrul "Cybersecurity in Civil Aviation Summit" care se desfăşoară la Bucureşti în perioada 7-9 mai 2018.Luni, ... »

Presedintele Klaus Iohannis: ,,Programul de guvernare PSD, de la bun început, s-a aflat pe contrasensul unei logici economice elementare'

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a susţinut luni, 7 mai a.c., la Palatul Cotroceni, o declaraţie de presă.Vă prezentăm în continuare transcrierea declaraţiei de presă:"Bună seara!Astăzi despre banii r ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

ITALIA 12 HRISTOS 12; I.T.ALIA. I.T.-Ilie Tișbitu ...
Bilanțul catastrofei de la Genova, în continuă creștere. Funeralii naționale în absența sicrielor unora dintre victime, ale căror familii condamnă guvernul

weber a ajuns un manipulat ...
Iohannis: Condamn ferm intervenţia brutală a Jandarmeriei; ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicaţii

19-08-2018. 1+9+8+2+1-8=13 ALLAH; 20+1+8-8=21 MAHO ...
Un al doilea seism puternic, duminică, în largul coastelor insulei indoneziene Lombok

NEA EXPLICAT : LAPTELE DE BIVOLIŢĂ E NEGRU ... ...
Iohannis: Condamn ferm intervenţia brutală a Jandarmeriei; ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicaţii

chichirau si gotiu la troaca ...
Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Eveniment

Economie

Fonduri Europene

Actualitate Companii

Politic

Actualitate