Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Mâncăm puțin și scump

Foto: teotrandafir.comMădălin Iulian Mihai
Sacrificările de animale și păsări și producția de carne au crescut în luna martie a acestui anO analiză a Comisiei Europene a arătat că prețul la raft a crescut la începutul anului cu 3,7%În primele 10 luni ale anului trecut, România a cumpărat din comerțul in ... »

Cu şomajul stăm bine, se caută muncitori

Foto: ecopolitic.roAndreea Andrei
Rata şomajului la nivel naţional își menține trendul descendent32.035 locuri de muncă vacante la nivel național ,,Dacă avem o scădere sub media europeană, este un paradox. Există o neadaptare a forţei de muncă’& ... »

INS: Au crescut resursele de energie

Foto: restartenergy.roAndreea Andrei
Potrivit ultimelor date publicate de Institutul Național de Statistică (INS), în trimestrul I 2018, resursele de energie primară au crescut cu 5,4%, iar cele de energie electrică cu 0,5% față de trimestrul I 2017. Principalele r ... »

Ce se întâmplă cu 5 milioane de pensii: Vești teribile pentru români

b1.ro
Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat, joi seară, modificări importante la Legea pensiilor.Olguţa Vasilescu a precizat că 5 milioane de pensiii vor trebui recalculate, dar doar după ce o decizie politică va fi luată &ic ... »

The Humans, eşec uriaş la Eurovision

Mariana Butnariu (Gazeta de Sud)
Trupa “The Humans”, care a reprezentat România la Eurovision 2018, a ratat aseară calificarea în finala Eurovision de duminică din Portugalia. Soliştii români au declarat că nu se vor opri aici şi lanseaz ... »

Persoanele care au donat pentru ”Cumințenia Pământului” își vor primi banii înapoi

Curierul Naţional
În ședința de guvern de ieri, 10 mai 2018, Executivul a adoptat Hotărârea prin care sunt  stabilite măsurile necesare pentru restituirea sumelor de bani încasate în cadrul subscripției publice pentru achizi ... »

Locuri de munca vacante la nivel national

Curierul Naţional
Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 32.035 locuri de muncă, în data de 10 ma ... »

Unde să lucrezi în vacanța de vară?

Studenții care așteaptă cu nerăbdare vacanța de vară și doresc să lucreze în această perioadă pentru a obține un venit suplimentar și pentru a acumula experiență în domeniile lor de interes, pot alege acum din ofer ... »

O delegaţie de deputaţi federali din cadrul Comisiei Permanente a Uniunii, va realiza o vizită de lucru în România

Vizita unui grup de deputaţi mexicani în România: dialog interparlamentar, prietenie, cooperare şi promovare economică.Ambiţioasă agendă de lucru cu Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu şi cu funcţionari din c ... »

Noi precizari privind procedura de licitaţie a Primariei Bucuresti pentru achiziţia a 400 de autobuze urbane

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) a respins ieri, 8 mai, contestaţiile depuse de companiile Mercedes şi Karsan, în legătură cu licitaţia organizată de Primăria Municipiului Bucureşti pentru achiziţi ... »

Sistemul cardului de sănătate nu funcţionează. Medic: Există riscul să moară oameni din cauza acestui sistem

b1.ro
Este haos în medicina de familie din România. Sistemul informatic a picat, cardurile de sănătate nu pot fi folosite, iar Casa de Asigurări ridică din umeri, iar, între timp, medicii au ajuns la capătul puterilor.  ... »

1.255 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România,1.255 locuri de muncă vacante, după cum urmează:Germania – 900 locuri de muncă: 400 manipulant bagaje, 200 șofer manipulare bagaje, ... »

Exporturile si importurile, in crestere

Curierul Naţional
În perioada 1.I-31.III 2018, exporturile au crescut cu 9,8%, iar importurile cu 10,8%, comparativ cu perioada 1.I-31.III 2017În perioada 1.I-31.III 2018 exporturile FOB au însumat 16986,5 milioane euro, iar importurile CIF ... »

Modificări și completări în Programul National Apicol pentru perioada 2017-2019

Curierul Naţional
În Ședința de Guvern din 10 mai 2018 s-a aprobat modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 443/2017 privind Programul Naţional Apicol pentru perioada 2017-2019, a normelor de aplicare, a valorii sprijinului financ ... »

Un român moare în fiecare oră din cauza cancerului pulmonar

Gazeta de Sud
Cancerul pulmonar ucide tot mai mulți români. Multe dintre cazuri sunt tratate și la Spitalul Județean de Urgență Craiova, cea mai mare unitate medicală din Oltenia. Medicii spun că numărul pacienților a crescut în ulti ... »

34 de studenți angajați la McDonald’s au fost premiați la cea de a 12-a ediție a Burselor McDonald’s

Curierul Naţional
De 12 ani, Bursele McDonald’s recompensează angajații studenți, cu rezultate bune atât la învățătură, cât și la locul de muncă. Din dorința de a sprijini educația și excelența, McDonald’s a premiat ... »

Chimiștii și biochimiștii vor picheta sediul Ministerului Sănătății

Gazeta de Sud
Chimiștii și biochimiștii vor picheta, vineri, sediul Ministerului Sănătății, deoarece pentru ei situaţia privind salariile nu s-a rezolvat. Vor primi compensații pentru ce au pierdut, dar coeficientul lor de salariu e tot mic. ... »

O importantă delegaţie de deputaţi federali din cadrul Comisiei Permanente a Uniunii, va realiza o vizită de lucru în România

Vizita unui grup de deputaţi mexicani în România: dialog interparlamentar, prietenie, cooperare şi promovare economică.Ambiţioasă agendă de lucru cu Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu şi cu funcţionari din c ... »

Sesiunea specială a examenului național de Bacalaureat pentru componenţii loturilor olimpice se desfășoară la Ploiești, în perioada 10 - 25 mai 2018

Curierul Naţional
Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Ploiești găzduieşte, în perioada 10 - 25 mai, sesiunea specială a examenului național de Bacalaureat pentru absolvenţii de liceu participanţi la loturile naţionale lărgite c ... »

Emisiile de gaze cu efect de sera trec in grija Administratiei Fondului pentru Mediu

Curierul Naţional
Guvernului a aprobat în ședința de joi, 10 mai 2018, modificarea OUG nr.115/2011 privind stabilirea cadrului instituțional şi autorizarea Guvernului, prin Ministerul Finanțelor Publice, de a scoate la licitație certificatele de ... »

Premianții Competiției Naționale CanSat 2018

Curierul Naţional
Ediția 2018 a Competiției Naționale CanSat, organizată de ESERO România în parteneriat cu Agenția Spațială Română (ROSA) și Ministerul Educației Naționale, a fost câștigată de echipa Colegiului Național ... »

Consultații și tratamente stomatologice gratuite pentru locuitorii sectorului 4

Curierul Naţional
Singurul spital de profil din capitală, care oferă servicii medicale gratuite cetățenilor Bucureștiului se va muta în sectorul 4Pacienții cu probleme stomatologice care locuiesc în sectorul 4 al capitalei pot ajunge mult m ... »

TRANZACȚII DE UN MILIARD DE EURO REALIZATE ÎN PRIMELE PATRU LUNI LA BURSA DE VALORI BUCUREȘTI, ÎN CREȘTERE CU 36%

Tranzacțiile realizate la BVB cu toate tipurile de instrumente financiare au ajuns la 996 demilioane de euro după primele patru luniValoarea medie zilnica tranzacționată a crescut cu 32% în perioada ianuarie-aprilie din acest anco ... »

Educația despre securitate și sănătate în muncă trebuie să înceapă încă din școala generală

Curierul Naţional
Inspecţia Muncii a desfăşurat, în perioada 23 aprilie – 4 mai 2018, acţiuni de control în urma cărora s-au aplicat amenzi în valoare totală de 1.733.621 de euro, adică 8.044.000 de lei. Au fost depistate 824 p ... »

Încă o lovitură pentru DNA: Fostul judecător CCR Toni Greblă a fost achitat

b1.ro
Fostul judecător CCR Toni Greblă a fost achitat de judecătorii de la Curtea Supremă în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, c ... »

Perioada de înscriere la Programul Oficial de Internship al Guvernului României – ediţia 2018, prelungită până pe 21 mai

Ionuț Nica (gds.ro)
Echipa de organizare a Programului Oficial de Internship al Guvernului, coordonată de secretarul de stat Oana Pintilei, s-a întâlnit în perioada 3-11 mai cu studenții din marile centre universitare din București, Iaș ... »

Guvernul a luat 2,1 miliarde de lei din pensiile private ale românilor prin reducerea contribuţiei la Pilonul II

b1.ro
În ciuda faptului că Guvernul dădea asigurări că pensiile private ale românilor nu vor avea de suferit prin reducerea contribuţiei virate la Pilonul II, datele statistice arată o situaţie diferită. Conform datelor ... »

CSM, mesaj pentru Comisia Iordache: Consiliu nu va susţine propunerile vizând introducerea infracţiunilor de "Rea-credinţă"" şi "Gravă neglijenţă"

b1.ro
Consiliul Superior al Magistraturii a remis un comunicat de presă privind modificările pregătie la codurile penale în comisia specială condusă de Florin Iordache. Consiliul atrage atenţia că nu va susţine anumite preved ... »

Dâmbovița: Apă infestată cu E-coli în comuna Finta. Ce măsuri au luat autoritățile

b1.ro
Apa potabilă din comuna Finta, județul Dâmbovița, este infestată cu bacteria E-coli iar furnizarea a fost sistată pentru cinci zile de către compania de apă.Analizele de laborator au relevat prezența bacteriei deosebit de peri ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: