Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate

34 de studenți angajați la McDonald’s au fost premiați la cea de a 12-a ediție a Burselor McDonald’s

Actualitate - Curierul Naţional
(citeste alte articole de acelasi autor »)


Data adaugarii: 2018-05-11

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:


De 12 ani, Bursele McDonald’s recompensează angajații studenți, cu rezultate bune atât la învățătură, cât și la locul de muncă. Din dorința de a sprijini educația și excelența, McDonald’s a premiat anul acesta 34 de angajați cu burse în valoare de 85.000 de lei și a ajuns în cei 12 ani de program la un total de 330 de burse de merit oferite, însumând 677.000 lei.
 
„12 ediții de Burse McDonald’s înseamnă 330 de colegi bursieri, recunoscuți pentru rezultatele remarcabile pe care le au la școală și la locul de muncă. Ne dorim să creăm un mediu de lucru cât mai plăcut pentru fiecare dintre angajații noștri și să le oferim oportunitățile de a-și duce la capăt planurile și obiectivele profesionale, dar și pe cele personale. Bursele McDonald’s reprezintă unul dintre programele de lungă durată cu care ne mândrim și pe care îl organizăm cu mare drag în fiecare an. Suntem mândri să putem susține cu burse și anul acesta un număr de 34 de angajați studenți, ca un prim pas în procesul lor de dezvoltare profesională”, a declarat Irina Panaite, Director Resurse Umane, Premier Restaurants România
 
Procesul de selecție a celor 34 de bursieri din acest an s-a desfășurat în perioada 21 martie – 25 aprilie. Fiecare din cei 34 bursieri de anul acesta a obţinut cel puţin media 8 de absolvire a anului universitar precedent sau cel puţin nota 8 la admitere, în cazul studenţilor din primul an. Un alt criteriu foarte important în acordarea burselor sunt recomandările profesorilor şi performanţa angajaților la locul de muncă.
 
Ceremonia de decernare a burselor s-a desfăşurat pe 10 mai la Biblioteca Centrală Universitară din Bucureşti în prezenţa managementului companiei, a părinţilor angajaţilor şi a profesorilor care au susținut studenţii pe parcursul anului școlar. Fiecare bursier a primit câte un cec în valoare de 2.500 lei, înmânat de către Daniel Boaje, Directorul General Premier Restaurants România, pentru a le recunoaște meritele la școală și la locul de muncă. 
 
Prin toate activitățile desfășurate pentru angajați, McDonald’s încurajează educația și performanța. Angajații companiei sunt recompensați cu bonusuri individuale și de echipă, în funcție de perfomanța restaurantelor, iar până astăzi, peste 35.000 de persoane au trecut prin Școala McDonald’s.
 
Pentru a susține diversitatea angajaților săi, McDonald’s a pus bazele unui program de muncă flexibil și răsplătește fidelitatea angajaților care aniversează 1, 3, 5, 10, 15 și 20 de ani vechime în companie. Mai mult decât atât, programul de Manager Trainee, de pregătire accelerată, se adresează atât absolvenților din interiorul McDonald’s, cât și celor din afara companiei. În prezent peste 4.500 de angajați întâmpină clienții în cele 71 de restaurante McDonald’s din țară, dintre care aproape 2.500 sunt tineri care au sub 25 de ani.

 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
  Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

  daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: