Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (3) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate

Consultații și tratamente stomatologice gratuite pentru locuitorii sectorului 4

Actualitate - Curierul Naţional
(citeste alte articole de acelasi autor »)


Data adaugarii: 2018-05-11

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Singurul spital de profil din capitală, care oferă servicii medicale gratuite cetățenilor Bucureștiului se va muta în sectorul 4

Pacienții cu probleme stomatologice care locuiesc în sectorul 4 al capitalei pot ajunge mult mai repede la un medic specialist care să-i trateze. Adulții și copiii, care suferă din cauza afecțiunilor dentare, vor putea beneficia în regim de urgență sau nu, de consultații, radiografii și tratamente stomatologice, în funcție de problemele cu care se confruntă. Mai mult, toate aceste servicii vor fi gratuite și asigurate de către o echipă medicală cu o vastă experiență. Mai exact, de către medici și asistenți ai Facultății de Medicină Dentară, care vor fi relocați din mai multe clădiri, cu risc seismic ridicat, într-un spațiu nou reamenajat din sectorul 4 al capitalei.

Totodată, în același centru își vor desfășura activitatea studenții și cadrele didactice de la Facultatea de Medicină Dentară, urmare a unei colaborări între Universitatea de Medicină și Farmacie 'Carol Davila' și Sectorul 4 al Municipiului București, cu sprijinul și implicarea activă a Primăriei Municipiului București.

Asocierea dintre cele două instituții nu este întâmplătoare, dimpotrivă. Medic stomatolog de profesie și asistent universitar în cadrul UMF, primarul Daniel Băluță are în lucru chiar un astfel de proiect, al construcției și amenajării unui centru multifuncțional, care să ofere servicii medicale și sociale gratuite pentru cetățenii sectorului 4 și nu numai.

Noul ansamblu destinat serviciilor medicale și sociale va fi amenajat într-o zonă ușor accesibilă a sectorului și va fi compartimentat astfel încât toate activitățile să se desfășoare în cele mai bune condiții.
Cabinetele medicale vor fi dotate corespunzător iar zonele destinate activităților didactice vor fi precis delimitate.

Costurile investiției necesare atât pentru realizarea lucrărilor de construcție cât și pentru utilarea acestora se ridică la valoarea de aproximativ 21.000.000 lei, iar finanțarea va fi asigurată din bugetul local al Primăriei Municipiului București și al Sectorului 4.

Proiectul privind cooperarea dintre Sectorul 4 al Municipiului București și Universitatea de Medicină și Farmacie 'Carol Davila' urmează să intre pe ordinea de zi a proximei ședințe a Consiliului Local Sector 4 și ulterior pe cea a a ședinței Consiliului General al Municipiului București.

Această inițiativă va deveni realitate datorită implicării deosebite din partea primarului general al Municipiului București, Gabriela Firea, a rectorului Universității de Medicină și Farmacie 'Carol Davila', academician Ioanel Sinescu și a prorectorului cu probleme de învățământ universitar de licență și de master al UMF, prof. univ. dr. Ecaterina Ionescu.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Adauga comentariul tau:
  * Nume: Email:

  * Mesaj:

  caractere rămase.

  Câmpurile notate cu * sunt obligatorii. Adresa de e-mail nu va fi publicată pe site. Mesajele sunt citite de redactorii Curierul National şi pot fi publicate in ziar.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  1 bla bla bla ...
  FTMB a aniversat 28 de ani de la înființare

  1 bla bla bla ...
  FTMB a aniversat 28 de ani de la înființare

  A controlat cineva vreodata afacerile acestei gog ...
  FTMB a aniversat 28 de ani de la înființare

  Compania japoneza NIDEC are o cifra de afaceri ame ...
  Japonezii de la Nidec au inaugurat în Argeș cea mai mare fabrică de motoare electrice din România.

  In sfarsit o veste buna , afacerile militienesti d ...
  Târgu Jiu: Investitorii străini se relochează în țări vecine României, din lipsa forței de muncă

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: