Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
« Alte articole din categoria Actualitate

Consultații și tratamente stomatologice gratuite pentru locuitorii sectorului 4

Actualitate - Curierul Naţional
(citeste alte articole de acelasi autor »)


Data adaugarii: 2018-05-11

Versiunea pentru tiparire
Trimite prin e-mail

Marimea textului:

Singurul spital de profil din capitală, care oferă servicii medicale gratuite cetățenilor Bucureștiului se va muta în sectorul 4

Pacienții cu probleme stomatologice care locuiesc în sectorul 4 al capitalei pot ajunge mult mai repede la un medic specialist care să-i trateze. Adulții și copiii, care suferă din cauza afecțiunilor dentare, vor putea beneficia în regim de urgență sau nu, de consultații, radiografii și tratamente stomatologice, în funcție de problemele cu care se confruntă. Mai mult, toate aceste servicii vor fi gratuite și asigurate de către o echipă medicală cu o vastă experiență. Mai exact, de către medici și asistenți ai Facultății de Medicină Dentară, care vor fi relocați din mai multe clădiri, cu risc seismic ridicat, într-un spațiu nou reamenajat din sectorul 4 al capitalei.

Totodată, în același centru își vor desfășura activitatea studenții și cadrele didactice de la Facultatea de Medicină Dentară, urmare a unei colaborări între Universitatea de Medicină și Farmacie 'Carol Davila' și Sectorul 4 al Municipiului București, cu sprijinul și implicarea activă a Primăriei Municipiului București.

Asocierea dintre cele două instituții nu este întâmplătoare, dimpotrivă. Medic stomatolog de profesie și asistent universitar în cadrul UMF, primarul Daniel Băluță are în lucru chiar un astfel de proiect, al construcției și amenajării unui centru multifuncțional, care să ofere servicii medicale și sociale gratuite pentru cetățenii sectorului 4 și nu numai.

Noul ansamblu destinat serviciilor medicale și sociale va fi amenajat într-o zonă ușor accesibilă a sectorului și va fi compartimentat astfel încât toate activitățile să se desfășoare în cele mai bune condiții.
Cabinetele medicale vor fi dotate corespunzător iar zonele destinate activităților didactice vor fi precis delimitate.

Costurile investiției necesare atât pentru realizarea lucrărilor de construcție cât și pentru utilarea acestora se ridică la valoarea de aproximativ 21.000.000 lei, iar finanțarea va fi asigurată din bugetul local al Primăriei Municipiului București și al Sectorului 4.

Proiectul privind cooperarea dintre Sectorul 4 al Municipiului București și Universitatea de Medicină și Farmacie 'Carol Davila' urmează să intre pe ordinea de zi a proximei ședințe a Consiliului Local Sector 4 și ulterior pe cea a a ședinței Consiliului General al Municipiului București.

Această inițiativă va deveni realitate datorită implicării deosebite din partea primarului general al Municipiului București, Gabriela Firea, a rectorului Universității de Medicină și Farmacie 'Carol Davila', academician Ioanel Sinescu și a prorectorului cu probleme de învățământ universitar de licență și de master al UMF, prof. univ. dr. Ecaterina Ionescu.
 
 • Currently nan/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

 Comentarii

Curierul National nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

  Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.


  Recomandat Curierul National
  Ultimele comentarii:

  Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
  Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

  daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
  Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

  3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
  Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

  Top articole:

  Afişează articolele cele mai:
  Votate | Comentate | Expediate

  Radio Sud

  Tipografia de Sud
  Orologia Primo minuto

  Sumarul ediţiei: