Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Caricatura zilei:

PDF


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Mai sunt românii interesaţi de cultură?

foto: icemtl.roAndreea Andrei
 Luni, 14 mai, în Foaierul Ministerului Culturii, Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală a lansat studiul anual ,,Barometrul de Cons ... »

Producătorii autohtoni au livrat primele roșii în piețele agroalimentare din București

Sursa foto: Laura Adamache
Primele tomate ale producătorilor agricoli autohtoni înscriși în programul de sprijin guvernamental au apărut în piețele agroalimentare din municipiul București. Consumatorii se pot aproviziona cu tomate române ... »

Salarii uriașe în sănătate. Șpaga dispare?!

Foto: gdsAna-Maria Predilă (Gazeta de Sud)
Medicii și asistentele sunt acum plătiți ca în Occident. Unii doctori craioveni primesc un salariu net cu sporuri, fără gărzi, de peste 19.000 de lei. Pacienții spun că, în aceste condiții, corupția din sistem ar trebu ... »

Constructorii, condamnați să trăiască în Turnul Babel

Mădălin Iulian Mihai
  Volumul lucrărilor de construcții se află în picaj Cristian Erbașu: Unul dintre motivele pentru care, în acest moment, multe din proiecte nu se execută este lipsa forței de muncă. Laurențiu Plosceanu, ... »

A murit Cristian Topescu

b1.ro
Tudor Barbu a avut o reacție extrem de emoționantă când a aflat în direct, în timp ce modera emisiunea ”Se întâmplă acum!”, că a murit Cristian Țopescu.  Fostul comentator sportiv a &icir ... »

Secretarul de stat Dan Neculăescu a avut o întâlnire cu Elisabeth Millard, adjunct principal al secretarului de stat al SUA

Secretarul de stat pentru relaţii cu vecinătatea estică şi pentru afaceri globale multilaterale, Dan Neculăescu, a avut astăzi o întrevedere cu Elisabeth Millard, adjunct principal al asistentului pentru afaceri europene şi eur ... »

Nicio veste pentru şcoala profesională

Florin Antonescu
Camerele Parlamentului au legiferat generalizarea liceului şi a grădiniţei, însă decizia în acest sens şi-au fundamentat-o numai pentru grădiniţă. Rostul liceului obligatoriu (şi implicit al legii pentru aşa ceva) nu r ... »

31.841 locuri de muncă vacante la nivel național

Curierul Naţional
Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, înevidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate31.841 locuri de muncă, în data de 11 mai ... »

Ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale, George Ivaşcu, a deschis Festivalul Internaţional de Poezie Bucureşti

Alocuţiunea pe care a susţinut-o Ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale, George Ivaşcu, în deschiderea Festivalului Internaţional de Poezie Bucureşti, ediţia a IX-aVoi începe cu o întrebare: ce poate să le ... »

ABSL România oferă anual 30 de burse de studiu postuniversitare

Curierul Naţional
Asociația Business Service Leaders în România (ABSL) oferă anual 30 de burse de studiu la programul de Master Business Services tinerilor care doresc să urmeze o carieră în industria de outsourcing. Rezultat al unui pa ... »

Programul Litoralul pentru toți a început in data de 14 mai și se va incheia in 14 iunie 2018.

Curierul Naţional
Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) lansează programul "Litoralul pentru toţi" prin care turiștii beneficiaza de cazare la mare platind între 150 și 600 de lei pentru o săptămână de cazare ... »

Noutăţi despre situaţia Platformei Informatice a Asigurărilor de Sănătate

Curierul Naţional
CNAS a luat măsuri pentru remedierea fluctuaţiilor apărute în funcţionarea PlatformeiInformatice a Asigurărilor de Sănătate (PIAS).Specialiştii firmei SIVECO România au demarat deja, la solicitarea CNAS, activităţi teh ... »

Peste 500 de alergători au participat la Semimaratonul Bucureşti şi au strâns bani pentru cauza Hope and Homes for Children

Marius Manole, Omid Ghannadi, jurnaliştii Florin Negruţiu, Claudiu Pândaru şi Marius Pancu, Dragoş Bucurenci şi Irina Marinescu s-au numărat printre alergătoriÎn 13 mai, peste 500 de alergători Team Hope au participat la ... »

Sorin Grindeanu, presedinte ANCOM: 2017, al doilea an consecutiv in care consumul de internet mobil aproape s-a dublat

Curierul Naţional
„In Romania, utilizatorii se bucura atat de tehnologii avansate de acces la internetul mobil, de o buna acoperire, cat si de o piata competitiva si de preturi mici, ceea ce se reflecta in consumul tot mai ridicat de internet mobil. In ... »

Președintele Iohannis o invita la consultari pe premierul Viorica Dancila

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis luni, 14 mai a.c., o invitație Prim-ministrului României, Viorica Dăncilă. Vă redăm în continuare textul invitației:,,Doamnei Vasilica-Viorica DăncilăPrim-Ministru ... »

Carmen Dan: Cristian Ţopescu a fost un adevărat patriot, a iubit această ţară şi a ars pentru fiecare sportiv român care a reprezentat ţara în competiţiile internaţionale

''O linişte dureroasă răsună în sufletele mai multor generaţii de români care au crescut cu vocea lui Cristian Ţopescu. Pe vremea când în case aveam doar televizoare alb-negru, glasul lui entuziast ne c ... »

Economistul Jacky Mathonnat, profesor la Universitatea din Auvergne, Doctor Honoris Causa al Universităţii din Bucureşti

În cadrul unei ceremonii care va avea loc joi, 17 mai 2018, Jacky Mathonnat, profesor emerit în economie la Universitatea din Clermont Auvergne, va fi onorat cu distincţia de Doctor Honoris Causa al Universităţii din Bucureş ... »

Mercedes-Benz va livra pana la 950 autobuze regiei de transport BVG din Berlin

Curierul Naţional
Berliner Verkehrsbetriebe (BVG) a lansat cea mai mare comandă din istoria unui operator german de servicii de transport. BVG urmează să primească, pe parcursul următorilor ani, 950 de autobuze Mercedes-Benz Citaro. 600 de autobuze ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Dacă Sistemul Juridic e defect în 0glindă : Dem ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

decat 2900 de milioane de euro am scos, din romani ...
Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

carmen dan spune un banc, dancila rade, dar nu int ...
Cine gestionează şi răspunde pentru pesta porcină

daca nu scoti 2900 lei si suspendarea inmatricular ...
Ți-ai făcut ITP-ul?Acum poți rămâne fara masina!

3 pupa l n dorsala pe bufonul din latul habspurcic ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Eveniment

Economie

Fonduri Europene

Actualitate Companii

Politic

Business Style

Actualitate