Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Ministrul Transporturilor si cel al Fondurilor Europene s-au intalnit cu antreprenorii pentru urgentarea lucrarilor de infrastructura

Curierul Naţional
Ministrul Transporturilor, Lucian Şova şi ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, au avut ieri, 15 mai a.c., o întâlnire de lucru la Ministerul Transporturilor cu reprezenta ... »

Pacienții din spitale fac septicemie din cauza infecţiilor

Foto: gds.roGazeta de Sud
Regulile de igienă sunt o Biblie pe care toată lumea ar trebui să o citească şi, mai ales, să o aplice. În spitale, însă, igiena mâinilor este tratată în multe cazuri superficial, ceea ce duce și la apariți ... »

INS: A scăzut numărul de porcine

foto: feedersdigestuk.wordpress.comAndreea Andrei
  Efectivele de ovine şi caprine au crescut în 2017 faţă de anul precedent, România ocupând locul patru la efectivele de ovine şi caprine în rândul Statelor Membre ale Uniunii Europene, p ... »

DIICOT lansează operaţiunea Ziua Z: Sute de percheziţii în aproape toată ţara la cele mai temute clanuri interlope

b1.ro
Procurorii DIICOT au demarat miercuri o operaţiune de amploare, intitulată "Ziua Z", în cadrul căreia efectuează 238 de operaţiune în Bucureşti şi alte 28 de judeţe în cadrul a 15 dosare de criminalitate ... »

Nicio veste pentru şcoala profesională

Florin Antonescu
Camerele Parlamentului au legiferat generalizarea liceului şi a grădiniţei, însă decizia în acest sens şi-au fundamentat-o numai pentru grădiniţă. Rostul liceului obligatoriu (şi implicit al legii pentru aşa ceva) nu r ... »

Piata de logistica si transport se va dubla pana in 2023, declara specialistii

Curierul Naţional
Piata de logistica si transport rutier a avut o crestere semnificativa in ultimii ani. In 2015 aceasta ajungea la 8 trilioane de dolari, iar specialistii declara ca tehnologizarea serviciilor de logistica, adoptarea CRM-urilor in firmele de ... »

ABSL România oferă anual 30 de burse de studiu postuniversitare

Asociația Business Service Leaders în România (ABSL) oferă anual 30 de burse de studiu la programul de Master Business Services tinerilor care doresc să urmeze o carieră în industria de outsourcing. Rezultat al unui pa ... »

Producătorii autohtoni au livrat primele roșii în piețele agroalimentare din București

Primele tomate ale producătorilor agricoli autohtoni înscriși în programul de sprijin guvernamental au apărut în piețele agroalimentare din municipiul București. Consumatorii se pot aproviziona cu tomate române ... »

Noutăţi despre situaţia Platformei Informatice a Asigurărilor de Sănătate

CNAS a luat măsuri pentru remedierea fluctuaţiilor apărute în funcţionarea PlatformeiInformatice a Asigurărilor de Sănătate (PIAS).Specialiştii firmei SIVECO România au demarat deja, la solicitarea CNAS, activităţi teh ... »

Propunerile M.A.I. de modificare a Statutului polițistului

Curierul Naţional
Decizia a fost luată din două considerente, respectiv deficitul de personal înregistrat la nivelul MAI, precum și nevoia de a corecta, de îndată, anumite prevederi din actuala reglementare care au fost declarate neconstituț ... »

Documentarul Marea Unire - România, la 100 de ani, proiectat în premieră în SUA, la Ambasada României

Curierul Naţional
Documentarul 'Marea Unire — România, la 100 de ani' a fost proiectat, luni, 14 mai 2015, în premieră în Statele Unite ale Americii, la Ambasada României din Washington, în prezența unui public n ... »

PNDL: Noi investitii in judetul Maramures

Curierul Naţional
Două noi proiecte de infrastructură rutieră au primit finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP).Contractele au fost semnate astăz ... »

A început cea mai mare expoziţie de apărare şi aeronautică din Estul Europei: Hans Klemm şi Mihai Fifor au deschis BSDA 2018

b1.ro
Miercuri a fost deschiză cea de-a şaptea ediţie a Expoziţiei Internaţionale dedicată Industriei Aeronautice, Apărării, Securităţii Naţionale, Securităţii Cibernetice şi Securităţii Private (BSDA).  Deschiderea a avut ... »

Victor Negrescu: „Trilaterala cu Germania și Franța transmite un mesaj puternic de coeziune“

Curierul Naţional
Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a efectuat, marți, 15 mai 2018, o vizită în Republica Federală Germană, în cadrul căreia a avut o întrevedere trilaterală cu Michael Roth, ministru de stat ... »

Romania a achizitionat doua nave specializate pentru salvarea de vieti omenesti pe mare

Curierul Naţional
 Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare – ARSVOM, instituție publică din subordinea Ministerului Transporturilor, își va extinde și înnoi capacitatea de intervenție și răspuns pentru cău ... »

Ministerul Apărării Naționale va participa la Black Sea Defense and Aerospace

Curierul Naţional
Ministerul Apărării Naționale va participa, cu militari și tehnică, la Expoziţia internaţională dedicată industriei aeronautice, apărării, securităţii naţionale şi securităţii private – Black Sea Defense and Aerospace ... »

Controalele privind certificarea semințelor de calitate sunt în plină desfășurare

Curierul Naţional
În perioada 16.04-14.05.2018, la nivelul fiecărui județ, au fost constituite echipe de control formate din inspectori oficiali ai inspectoratelor teritoriale pentru calitatea semințelor și materialului săditor și Laboratorul Cen ... »

Lucrări la carosabil pe mai multe drumuri din ţară. Traficul este restricţionat

Mariana Butnariu (Gazeta de Sud)
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier.În ceea ce priveşte ... »

CONSILIUL CONCURENŢEI A AUTORIZAT PRELUAREA MACON SRL, SIMCOM VAR, SIMBETON SA ȘI SIMTERAC SA DE CĂTRE XELLA RO SRL

Curierul Naţional
Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Xella RO SRL a preluat societăţile Macon SRL şi Simcom Var SA, precum şi Simbeton SA şi Simterac SA. Xella RO SRL, Macon SRL şi Simbeton SA au ca activitate principală fabricar ... »

Radu Lucianu preia 55% din acțiunile Romprim și este numit noul Director General al companiei

Curierul Naţional
Omul de afaceri Radu Lucianu a preluat un prim pachet de 55% din acțiunile Romprim SA, cel mai mare producător de autospeciale din România. Odată cu achiziția pachetului majoritar, Radu Lucianu a fost numit Director General al com ... »

Astăzi va fi instabilitate atmosferică în toată ţara

Mariana Butnariu (Gazeta de Sud)
Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de instabilitate atmosferică accentuată, astăzi până la ora 19.00. Pe parcursul zilei de miercuri 16 mai, îndeosebi în vestul și nord-vestul țării, ... »

Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate este funcţională

Curierul Naţional
În dimineaţa zilei de 16 mai, ca urmare a măsurilor întreprinse de CNAS şi de specialiştii IT, în conformitate cu cele anunţate în comunicatul pe aceeaşi temă din data de 14 mai a.c., Platforma Informatică a ... »

Proiectul ZILELE FTMB a ajuns la a-II-a editie

Curierul Naţional
Cu ocazia aniversarii a 28 de ani de la infiintare, Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucurestisarbatoreste printr-un proiect ce se doreste a fi o manifestare cultural—artistica adresata iubitorilorde muzica (folk, rock, pop etc) ... »

American Councils for International Education anunță începerea competiției pentru programul Camp Kennedy 2018

Mariana Butnariu (Gazeta de Sud)
American Councils for International Education Romania anunță lansarea celei de-a doua ediții Camp Kennedy.Ambasada Statelor Unite în România, alături de American Councils for International Education invită liceenii cu v&aci ... »

240 locuri de muncă în Olanda prin rețeaua Eures

În această perioadă, prin intermediul rețelei Eures, sunt disponibile 240 locuri de muncă în Olanda,atât în domeniul agricol, cât și în construcții pentru posturi cum sunt:– procesor bulbi lal ... »

Radu Mazăre, condamnat la 6 ani şi 6 luni de închisoare cu executare

Ionuț Nica (gds.ro)
Radu Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, a fost condamnat miercuri, 16 mai, la 6 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, de judecătorii Tribunalului Constanţa. Decizia nu este defintivă. În același dosar, ... »

Consiliul Investitorilor Străini a transmis Guvernului că Pilonul II este un instrument esențial de economisire pentru pensie

b1.ro
Consiliul Investitorilor Străini a transmis Guvernului că este îngrijorat de posibilele măsuri de politică publică privind sistemul de economisire pentru pensie prin cei trei piloni și de lipsa de transparență în care ac ... »

Vești bune pentru șoferi! Transalpina a fost redeschisă

b1.ro
Transalpina, cea mai înaltă șosea din țară, a fost redeschisă, miercuri, traficului rutier cu restricție de viteză la 30 kilometri pe oră și restricție pentru maşinile cu masa de peste 3,5 tone.Însă, circulația auto ... »

Producătorii de medicamente cer măsuri imediate pentru salvarea medicamentelor ieftine

Curierul Naţional
Asociația Producătorilor de Medicamente Generice (APMGR) și Patronatul Producătorilor Industriali de Medicamente din România (PRIMER) cer Ministerului Sănătății și Ministerului Finanțelor Publice măsuri imediate pentru re ... »

CSM renunță la pragul de 50.000 de euro pentru abuzul în serviciu, dar propune reducerea pedepsei în cazul achitării prejudiciului

b1.ro
Consiliul Superior al Magistraturii a renunțat la propunerea ca abuzul în serviciu și alte infracțiuni de serviciu comise de alte persoane, nu de funcționarii publici, să fie considerate infracțiuni doar peste pragul de 50.000 ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

Din investițiile în armament și dezvoltarea lui ...
Noi achiziţii în apărare: Alte 5 avioane de tip F-16 ar urma să intre în dotarea forţelor armate române

bey 1, vrei sa ti repare conducta de apa din Bc,Dr ...
Vizita ministrului Sanatatii si a ministrului Finantelor Publice la Constanta

bey 1, vrei sa ti repare conducta de apa din Bc,Dr ...
Vizita ministrului Sanatatii si a ministrului Finantelor Publice la Constanta

Ii rugam pe tinerii care nu au cunoscut comunismul ...
Vizita ministrului Sanatatii si a ministrului Finantelor Publice la Constanta

21 iulie ziua nationala a Belgiei, sarbatorita cu ...
WhatsApp anunță schimbări importante. Cum sunt afectați utilizatorii.

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei: