Cumpara acum
Prima pagină:

PDF
Descarcă »


Anunturi Publicitare Online
Sondaj:

Credeți că pedepsele pentru violatori ar trebui crescute?

Da
Nu
Pedepsele actuale sunt corecte
Nu stiu, nu mă interesează

Comentarii (4) »
Sondaje vechi »

Contact:

Adresa:
Str. Cristian Popisteanu nr. 2-4
Sector 1, Bucuresti
Telefon/Fax:
021.527.19.13
0758.256.441
E-mail:
office@curierul national.ro

trafic@curierul national.ro
Vârsta de pensionare, oficial schimbată: Vezi aici când poți ieși acum la pensie anticipat sau la termen

Foto: moldova24.rob1.ro
Casa Naţională de Pensii Publice a pus la dispoziția utilizatorilor o aplicație care să ajute la aflarea vârstei de pensionare la termen sau anticip ... »

Marilen Pirtea, întrebare pentru Guvern: Când veți intra în incapacitate de plată a salariilor profesorilor?

Curierul Naţional
În lunile martie și aprilie, cel puțin, s-au înregistrat deficiențe majore în plata salariilor profesorilor din preuniversitar, banii alocați nefiind suficienți, minusurile fiind acoperite punctual, susține Coordonat ... »

Pacienții din spitale fac septicemie din cauza infecţiilor

Foto: gds.roGazeta de Sud
Regulile de igienă sunt o Biblie pe care toată lumea ar trebui să o citească şi, mai ales, să o aplice. În spitale, însă, igiena mâinilor este tratată în multe cazuri superficial, ceea ce duce și la apariți ... »

Propunerile M.A.I. de modificare a Statutului polițistului

Curierul Naţional
Decizia a fost luată din două considerente, respectiv deficitul de personal înregistrat la nivelul MAI, precum și nevoia de a corecta, de îndată, anumite prevederi din actuala reglementare care au fost declarate neconstituț ... »

Caravana „Inovația Wienerberger mai aproape de tine” ajunge în 9 orașe din țară și oferă consultanță personalizată

Curierul Naţional
• Un proiect inițiat pentru a le oferi clienților și partenerilor cadrul în care să interacționeze cu produsele și serviciile inovative ale companiei  • Caravana marchează aniversarea celor 20 de ani de la v ... »

1.285 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

Curierul Naţional
Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România,1.285 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Germania – 893 locuri de muncă: 400 manipulant bagaje, 200 șofer manipulare ba ... »

PNDL: Noi investiţii în judeţul Maramureş

  Două noi proiecte de infrastructură rutieră au primit finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP). Contractele ... »

Radu Lucianu preia 55% din acțiunile Romprim și este numit noul director general al companiei

Curierul Naţional
Omul de afaceri Radu Lucianu a preluat un prim pachet de 55% din acțiunile Romprim SA, cel mai mare producător de autospeciale din România. Odată cu achiziția pachetului majoritar, Radu Lucianu a fost numit director general al com ... »

UE, cu ochii pe contractul Tel Drum de la Craiova

Marian Apipie (gds.ro)
Primăria Craiova a fost „trasă de urechi“ de Uniunea Europeană pentru modul în care a fost implementat proiectul privind reabilitarea și modernizarea a trei artere importante din Bănie: Râului, Caracal și Barie ... »

CONSILIUL CONCURENŢEI A AUTORIZAT PRELUAREA MACON SRL, SIMCOM VAR, SIMBETON SA ȘI SIMTERAC SA DE CĂTRE XELLA RO SRL

Curierul Naţional
Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Xella RO SRL a preluat societăţile Macon SRL şi Simcom Var SA, precum şi Simbeton SA şi Simterac SA. Xella RO SRL, Macon SRL şi Simbeton SA au ca activitate principală fabricar ... »

Piata de logistica si transport se va dubla pana in 2023, declara specialistii

Curierul Naţional
Piata de logistica si transport rutier a avut o crestere semnificativa in ultimii ani. In 2015 aceasta ajungea la 8 trilioane de dolari, iar specialistii declara ca tehnologizarea serviciilor de logistica, adoptarea CRM-urilor in firmele de ... »

CSM renunță la pragul de 50.000 de euro pentru abuzul în serviciu, dar propune reducerea pedepsei în cazul achitării prejudiciului

b1.ro
Consiliul Superior al Magistraturii a renunțat la propunerea ca abuzul în serviciu și alte infracțiuni de serviciu comise de alte persoane, nu de funcționarii publici, să fie considerate infracțiuni doar peste pragul de 50.000 d ... »

Teatrul Evreiesc de Stat deschide seria spectacolelor dedicate Centenarului Marii Uniri

Teatrul Evreiesc de Stat deschide seria spectacolelor dedicate Centenarului Marii Uniri cu spectacolul-lectură Iţic Manger - simplu şi din inimă să ne fie cântul. Evenimentul este programat vineri, 18 mai, de la ora 19.00, la Tea ... »

Fumătorii pot fi monitorizaţi prin intermediul țigărilor electronice și a dispozitivelor IQOS

b1.ro
Mijloacele de monitorizare a populaţiei şi de colectare de informaţii private sunt mult mai avansate decât ne-am imaginat. Nu doar telefoanele inteligente, reţele sociale sau diverse aplicaţii pot strânge date persoanele, d ... »

Wello, o platformă de sănătate pentru familiile cu copii supraponderali, a primit finanţare de 1 milion de euro

Curierul Naţional
O echipă de 7 specialişti în tehnologia informaţiei din judeţul Cluj a demarat proiectul pentru realizarea platformei de sănătate Wello (platformă web şi aplicaţie pentru dispozitive mobile), care să ajute familiile cu copii ... »

Copiii și antreprenoriatul – Cinci moduri în care îi putem pregăti pentru o societate în schimbare

Curierul Naţional
Carmen Iorgulescu, coordonator Ken Academy, oferă cinci sfaturi care îi pot ajuta pe părinți să își pregătească micuții pentru o societate în continuă schimbare. Modelul tradițional de până acum - ter ... »

COnsiliul Concurentei a aprobat preluarea contractelor de furnizare de combustibil de aviatie ale Eurospeed de catre OMV Petrom

Curierul Naţional
Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin OMV Petrom SA preia care contractele de furnizarede combustibil de aviație ale Eurospeed încheiate cu anumite companii aeriene ce operează zboruripe Aeroportul Internațional Iași ... »

Directorul General CERONAV a participat la cea de-a 70-a aniversare IMO

Curierul Naţional
În data de 15 mai 2018, în contextul celebrării a 70 de ani de existență ai Organizației Maritime Internaționale, s-a desfășurat la Londra, la sediul IMO, Forumul Zilei Maritime Mondiale.  Directorul General al Cent ... »

Ce se întâmplă cu gazul descoperit în Marea Neagră: Ucraina vizează conductele care tranzitează Dobrogea

b1.ro
Conductele de gaze care tranzitează Dobrogea şi prin care Gazprom exportă gaze naturale către sudul Europei sunt vizate acum de Ucraina începând din 2020. Compania care operează sistemul de conducte din Ucraina a cerut o ... »

CCIB, în slujba comunităţii de afaceri bucureştene

Curierul Naţional
Miercuri, 16 mai 2018, a avut loc Adunarea generală a reprezentanţilor membrilor Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB). Pe ordinea de zi a adunării – statutar constituită – s-au aflat atât p ... »

Asociația Furnizorilor Casei Regale a României și-a ales noul Board Director pentru următorii patru ani

Curierul Naţional
 Asociația Furnizorilor Casei Regale a României și-a ales noul Board Director pentru următorii patru ani, a anunțat data primului Festival al Furnizorilor Casei Regale a României și a oferit Premii de Excelență &icir ... »

Apă Canal SA Sibiu, prezență de top la Expo Apa 2018

Curierul Naţional
În perioada 14 — 16 mai ac, 'Expo Apa' a reunit în capitală principalii operatori publici din domeniul serviciului de alimentare cu apă și canalizare din România. Palatul Parlamentului a fost gazda celei a ... »

50 de idei din toată țara vor intra în incubatorul de afaceri cu premii de 20.000 euro

Curierul Naţional
Au mai rămas câteva zile pentru a aplica la competiția de idei antreprenoriale, FutureMakers. Termenul limită este 20 mai şi sunt aşteptaţi să aplice toţi tinerii între 20 şi 29 deani, care au idee pe care vor să o tra ... »

Noi manifestări dedicate Zilei Naționale a Voluntariatului în Sectorul 6

Curierul Naţional
Seniorii și adolescenții din Sectorul 6 și-au dat întâlnire astăzi, 17 mai 2018, cu câinii special antrenați pentru lucrul cu oamenii, în incinta Centrului pentru Persoane Vârstnice 'Floare Roșie' ... »
Recomandat Curierul National
Ultimele comentarii:

PANA SE VA DEFINITIVA IMPLEMENTAREA GLOBALIZARII S ...
Analist american: „E vremea să facem curat în România! SUA trebuie să sancționeze clar politicienii români corupți şi să elimine astfel influenţa lui Putin”

Din investițiile în armament și dezvoltarea lui ...
SUA: Bugetul Pentagonului pe 2019 depășește 700 miliarde de dolari

Perplex ???Cum ??? Să vină HULIGANUL să pună - ...
Andreea Paul (INACO): Rata efectivă de absorbție a banilor europeni la sub 1% pentru capitalul uman românesc și pentru dezvoltare regională în august 2018 te lasă perplex

Huliganii de la BUTOANE : genereazä huliganii din ...
Lovitură pentru guvernul DĂNCILĂ! Dezvaluiri incendiare despre planurile instaurării dictaturii în România! Măcelul aplicat de jandarmi confirmă totul

ue este comunism ...
Crește presiunea Uniunii Europene asupra Poloniei

Top articole:

Afişează articolele cele mai:
Votate | Comentate | Expediate

Radio Sud

Tipografia de Sud
Orologia Primo minuto

Sumarul ediţiei:

Eveniment

Economie

Actualitate Companii

Politic

Business Style

Actualitate

Turism

IT&C

Transporturi

Retail

Auto

Piata artei

Piata farma

Real estate

Extern

Util